Катастрофа край Плевен с БМВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Катастрофа край Плевен с БМВ

Мнение от BT9028BA » 30 Авг 2009, 23:51

При друга катастрофа в Плевен загина още един човек.

На прав участък катастрофира БМВ, при което е загинал 22-годишен мъж, ранени са двамата му спътници - 22-годишна жена е с фрактура на бедрото, а 23-годишен мъж е със счупен таз.

Плевен. Мъжът и жената, които пострадаха при катастрофа край Плевен, все още са в Спешното отделение на МБАЛ ”Георги Странски” в града, казаха за радио „Фокус” – Велико Търново от отделението. 23-годишният мъж е в по-тежко състояние. Той е със счупен таз, но в момента се правят и допълнителни изследвания. 22-годишната жена е с фрактура на бедрото. Още не е решено в кое отделение ще бъдат настанени пострадалите, добавиха от Спешно отделение.
Катастрофата, при която загина 22-годишен мъж, е станала между селата Горни Дъбник и Писарово, в посока Писарово, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Плевен. Сигналът за катастрофата е получен в плевенската полиция в 14. 35 ч. Огледите на мястото на инцидента продължават и в момента в присъствието на дознател. По случая продължават да работят полицаи от РУ на МВР в Долни Дъбник.
Даниела ДОЧЕВА

Лека му пръст на момчето и дано другите двама се възтановят напълно

Потребител
Аватар
Кара: E39 530i

Мнение от martin_anastasov » 31 Авг 2009, 0:09

Лоша работа :( Лека му пръст.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 31 Авг 2009, 0:11

martin_anastasov написа:Лоша работа :( Лека му пръст.

:confused:
Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 31 Авг 2009, 1:37

Не знам дали става дума точно за тази катастрофа,но днес докато си бях на село (Горни Дъбник) прехвърча една пожарна - викам някой сигурно си е запалил тревата и е опуснал огъня...след това и линейка и си помислих айде ... има състезание на Долна Митрополия - мотори много пак замина някой за донор,но се оказа,че колега с Е36 купе се е блъснал и то доста тежко.Видях колата до колкото можах,че пътя беше затворен и на нищо не мязаше поне от пред.Тъмно синя ми се видя,че е.Стават от маса повъртял се малко там на едно от широките кръстовища,че имаше следи от гуми,но бяха малко .. най-много минута да е въртял.Достатъчно да се загреят гумите и ако няма мн грайфер да замине в шанеца.Лека му пръст на момчето и съболезнования за родителите му,че е бил един на мама и на тате...

R.I.P.

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 31 Авг 2009, 9:31

лека му пръст на момчето... не го познавах :confused:
доколкото разбрах момчето е бил пиян на мотика... километража е засякал на 125 км а оборотомера на 5500 оборота... :confused:

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 31 Авг 2009, 9:38

R.I.P. :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 31 Авг 2009, 9:39

Ogi написа:лека му пръст на момчето... не го познавах :confused:
доколкото разбрах момчето е бил пиян на мотика... километража е засякал на 125 км а оборотомера на 5500 оборота... :confused:

което означава 3та почти в прекъсвач... :confused: :( много много жалко ... дано се оправат другите двама ... на него лека му пръст :( много е тежко ... но в един клип много на място се питаше '' кажи ми кой спечели войната по пътищата''

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 31 Авг 2009, 11:01

Лека му пръст на момчето :( толкова млад :(
Дано другите двама се възтановят бързо.
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 31 Авг 2009, 11:09

Лека му пръст на момчето :cry:
:driving: :dunno: :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 31 Авг 2009, 11:18

Да, лека му пръст на момчето, но какво от това? Какво за нас, живите? Поука нещо, размисъл, равносметка? Непознати думи ли? Алкохол по- позната е сигурно. Честно хора, писна ми да слушам такива новини и да чета за тях, ние сме една малоумна нация, съжалявам че го казвам. Доста километраж въртя, благодаря на Господ, че съм жив и семейството ми също. Ползата от тази смърт(колкото и гадно да звучи) ще е ако един подобен, със склонност към изпълнения и алкохол, се осъзнае и прекрати тази практика. Поне един. Иначе напразно е умряло момчето, много много жалко за тоя млад живот погубен по-толкова лекомислен и даже престъпен начин.

P.S. Аз бих предложил да се съди певицата Ивана, за оная си песен, дето пее и открито призовава да се минава на червено и да се правят някакви си откачени работи, като доказателство за мъжественост. Това, че е само някаква песен, не е извинение, колко ли хора слушайки този текст в колата с повдигнат адреналин са вършили нещо подобно, кой знае. Може да ви изглежда смешно, ама не е.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 31 Авг 2009, 11:45

R.I.P. Sad

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: passat b5
Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира

Мнение от lowshow » 31 Авг 2009, 11:55

Elesar74 написа:Да, лека му пръст на момчето, но какво от това? Какво за нас, живите? Поука нещо, размисъл, равносметка? Непознати думи ли? Алкохол по- позната е сигурно. Честно хора, писна ми да слушам такива новини и да чета за тях, ние сме една малоумна нация, съжалявам че го казвам. Доста километраж въртя, благодаря на Господ, че съм жив и семейството ми също. Ползата от тази смърт(колкото и гадно да звучи) ще е ако един подобен, със склонност към изпълнения и алкохол, се осъзнае и прекрати тази практика. Поне един. Иначе напразно е умряло момчето, много много жалко за тоя млад живот погубен по-толкова лекомислен и даже престъпен начин.

P.S. Аз бих предложил да се съди певицата Ивана, за оная си песен, дето пее и открито призовава да се минава на червено и да се правят някакви си откачени работи, като доказателство за мъжественост. Това, че е само някаква песен, не е извинение, колко ли хора слушайки този текст в колата с повдигнат адреналин са вършили нещо подобно, кой знае. Може да ви изглежда смешно, ама не е.

много точно казано колега ! всяка вечер по новините слушам за загинали по пътищата хора и недоумявам толкова ли не се стреснаха тея хора да почнат да карат малко по нормално не е нормално секи ден да има убити по пътищата ...

много жалко за момчето :confused: а на пострадалите пожелавам пълно въстановяване

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Без таван !
Мечтае да кара: E9

Мнение от best_buy » 31 Авг 2009, 12:41

http://vbox7.com/play:8ae994ad

Гледайте след 30-тата секунда ..... Нека загиналите почиват в мир .
Изображение

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 31 Авг 2009, 12:47

best_buy написа:http://vbox7.com/play:8ae994ad

Гледайте след 30-тата секунда ..... Нека загиналите почиват в мир .

Бях там-на Долна Митрополия на пистата-много нелепа случка с фатален край :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
Мечтае да кара: WBS

Мнение от Brat mu » 31 Авг 2009, 13:16

Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата