Катастрофа край Плевен с БМВ
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Катастрофа край Плевен с БМВ
При друга катастрофа в Плевен загина още един човек.
На прав участък катастрофира БМВ, при което е загинал 22-годишен мъж, ранени са двамата му спътници - 22-годишна жена е с фрактура на бедрото, а 23-годишен мъж е със счупен таз.
Плевен. Мъжът и жената, които пострадаха при катастрофа край Плевен, все още са в Спешното отделение на МБАЛ ”Георги Странски” в града, казаха за радио „Фокус” – Велико Търново от отделението. 23-годишният мъж е в по-тежко състояние. Той е със счупен таз, но в момента се правят и допълнителни изследвания. 22-годишната жена е с фрактура на бедрото. Още не е решено в кое отделение ще бъдат настанени пострадалите, добавиха от Спешно отделение.
Катастрофата, при която загина 22-годишен мъж, е станала между селата Горни Дъбник и Писарово, в посока Писарово, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Плевен. Сигналът за катастрофата е получен в плевенската полиция в 14. 35 ч. Огледите на мястото на инцидента продължават и в момента в присъствието на дознател. По случая продължават да работят полицаи от РУ на МВР в Долни Дъбник.
Даниела ДОЧЕВА
Лека му пръст на момчето и дано другите двама се възтановят напълно
- martin_anastasov
- Потребител
-
- Кара: E39 530i
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
Не знам дали става дума точно за тази катастрофа,но днес докато си бях на село (Горни Дъбник) прехвърча една пожарна - викам някой сигурно си е запалил тревата и е опуснал огъня...след това и линейка и си помислих айде ... има състезание на Долна Митрополия - мотори много пак замина някой за донор,но се оказа,че колега с Е36 купе се е блъснал и то доста тежко.Видях колата до колкото можах,че пътя беше затворен и на нищо не мязаше поне от пред.Тъмно синя ми се видя,че е.Стават от маса повъртял се малко там на едно от широките кръстовища,че имаше следи от гуми,но бяха малко .. най-много минута да е въртял.Достатъчно да се загреят гумите и ако няма мн грайфер да замине в шанеца.Лека му пръст на момчето и съболезнования за родителите му,че е бил един на мама и на тате...
R.I.P.
R.I.P.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
лека му пръст на момчето... не го познавах
доколкото разбрах момчето е бил пиян на мотика... километража е засякал на 125 км а оборотомера на 5500 оборота...

доколкото разбрах момчето е бил пиян на мотика... километража е засякал на 125 км а оборотомера на 5500 оборота...

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Ogi написа:лека му пръст на момчето... не го познавах![]()
което означава 3та почти в прекъсвач...

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Лека му пръст на момчето
толкова млад
Дано другите двама се възтановят бързо.

Дано другите двама се възтановят бързо.

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Да, лека му пръст на момчето, но какво от това? Какво за нас, живите? Поука нещо, размисъл, равносметка? Непознати думи ли? Алкохол по- позната е сигурно. Честно хора, писна ми да слушам такива новини и да чета за тях, ние сме една малоумна нация, съжалявам че го казвам. Доста километраж въртя, благодаря на Господ, че съм жив и семейството ми също. Ползата от тази смърт(колкото и гадно да звучи) ще е ако един подобен, със склонност към изпълнения и алкохол, се осъзнае и прекрати тази практика. Поне един. Иначе напразно е умряло момчето, много много жалко за тоя млад живот погубен по-толкова лекомислен и даже престъпен начин.
P.S. Аз бих предложил да се съди певицата Ивана, за оная си песен, дето пее и открито призовава да се минава на червено и да се правят някакви си откачени работи, като доказателство за мъжественост. Това, че е само някаква песен, не е извинение, колко ли хора слушайки този текст в колата с повдигнат адреналин са вършили нещо подобно, кой знае. Може да ви изглежда смешно, ама не е.
P.S. Аз бих предложил да се съди певицата Ивана, за оная си песен, дето пее и открито призовава да се минава на червено и да се правят някакви си откачени работи, като доказателство за мъжественост. Това, че е само някаква песен, не е извинение, колко ли хора слушайки този текст в колата с повдигнат адреналин са вършили нещо подобно, кой знае. Може да ви изглежда смешно, ама не е.
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
Elesar74 написа:Да, лека му пръст на момчето, но какво от това? Какво за нас, живите? Поука нещо, размисъл, равносметка? Непознати думи ли? Алкохол по- позната е сигурно. Честно хора, писна ми да слушам такива новини и да чета за тях, ние сме една малоумна нация, съжалявам че го казвам. Доста километраж въртя, благодаря на Господ, че съм жив и семейството ми също. Ползата от тази смърт(колкото и гадно да звучи) ще е ако един подобен, със склонност към изпълнения и алкохол, се осъзнае и прекрати тази практика. Поне един. Иначе напразно е умряло момчето, много много жалко за тоя млад живот погубен по-толкова лекомислен и даже престъпен начин.
много точно казано колега ! всяка вечер по новините слушам за загинали по пътищата хора и недоумявам толкова ли не се стреснаха тея хора да почнат да карат малко по нормално не е нормално секи ден да има убити по пътищата ...
много жалко за момчето

- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
best_buy написа:http://vbox7.com/play:8ae994ad
Гледайте след 30-тата секунда ..... Нека загиналите почиват в мир .
Бях там-на Долна Митрополия на пистата-много нелепа случка с фатален край

- Brat mu
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
- Мечтае да кара: WBS
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2