имам нужда от вашата помощ
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
имам нужда от вашата помощ
Предполагам някои от вас знаят,4е съм отговорен редактор на автомобилно списание. Молбата ми за помощ от ваша страна е следната: - Подготвам статия за "пародията" наре4ена КАТ и нейните "представители". Трябват ми копрометиращи снимки на Катаджии в "действие" - Те също карат и говорят! Те също крат и говорят по телефона! - а дали ги глобяват? о4аквам който види и заснеме снимков материал да ми го даде! Статията ще стигне до шефа на КАТ и ще мо поискаме сметка за това!
Благодаря!
Благодаря!
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Re: имам нужда от вашата помощ
Mitaka85 написа:Предполагам някои от вас знаят,4е съм отговорен редактор на автомобилно списание. Молбата ми за помощ от ваша страна е следната: - Подготвам статия за "пародията" наре4ена КАТ и нейните "представители". Трябват ми копрометиращи снимки на Катаджии в "действие" - Те също карат и говорят! Те също крат и говорят по телефона! - а дали ги глобяват? о4аквам който види и заснеме снимков материал да ми го даде! Статията ще стигне до шефа на КАТ и ще мо поискаме сметка за това!
Благодаря!
Колега мога да ти пратя снимка на кола на КАТ спряла неправилно в противоположното платно точно пред червило и ме глобявят... Вижда се и служителя как говори до колата си по телефона стъпил на пътното платно... Между другото точно там има камери които гледат по ул. Раковска и ул. Цар Освободител... Ако искаш снимката само кажи...
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
абе и аз имах няква, на която бяха спрели точно след знак "забранен престой и паркиране", ако я изровя ше я пратя
п.с.
редактор в кое списание си ако не е тайна
п.с.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
blackgod написа:Главните герои са паркирали в/у пешеходна пътека докато приятелски си пият кафенцето в известно тузарско заведение

- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
имам клипче как мишките са се скрили под 1 мост и дебнат румънците които идват от границата ни с гърция 

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
за тях законите не важат поне за повечето досега не съм видял кука с колан незнам може да не е задължително за тях а тва да си говорят по телефона докато карат и да си прават секви нарушения го гледам всеки ден много време се кана да взема камерата и да ги снимам такива ама все се отказвам ама сега се амбицирах и ще им направя някое клипче 

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
speeder88 написа:абе и аз имах няква, на която бяха спрели точно след знак "забранен престой и паркиране", ако я изровя ше я пратя
п.с.
за сега ще го запазя в тайна колега! Статията ще стигне до шефа на КАТ! ще ви кача статията , когато е готова! Благодаря на вси4ки за снимките!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Toй шефа на КАТ да не мислиш, че няма идея кво се случва. Нали и той кара кола или е пешеходец. Предполагам, че главната му грижа е как да си вземе "комисионната" от патрулите.
Аз редовно като тичам в парка ги засичам да спят в патрулките завряни из дърветата, но тел ми неще да снима като е на плеър и никога не ми се е занимавало да го спирам, но ако ги засека на скоро пак ще ги снимам на всяка цена. Даже по едно време имаше някъв спортист, идваше на лостовете на майната си в парка с патрулката всяка сутрин
Аз редовно като тичам в парка ги засичам да спят в патрулките завряни из дърветата, но тел ми неще да снима като е на плеър и никога не ми се е занимавало да го спирам, но ако ги засека на скоро пак ще ги снимам на всяка цена. Даже по едно време имаше някъв спортист, идваше на лостовете на майната си в парка с патрулката всяка сутрин

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:Toй шефа на КАТ да не мислиш, че няма идея кво се случва. Нали и той кара кола или е пешеходец. Предполагам, че главната му грижа е как да си вземе "комисионната" от патрулите.
да колега, но ще му се наложи да даде писмен отговор на моя материал,който аз ще побликувам. Силата не медиите е необятна!
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
.... само като идея - преди време по телевизията беше пуснато едно предавне в което бяха заснели кат-аджии без колани. после снимаха как са им написани актовете. исками се сега НЯКОЙ да провери- какво е станало с тези акотве!
1. дали са били съставени на правилните ушеви
2. на колко точно ушеви са съставени
3. заведени ли са по уснавонеия ред в деловодството
4. максималния размер на глобите ли е наложен
5. ушевите не подлежат ли на по-строги санкции бидейки именно ушеви
6. платени ли са към днешна дата актовете
7. интервю със съответния ушев дали вече кара с колан
1. дали са били съставени на правилните ушеви
2. на колко точно ушеви са съставени
3. заведени ли са по уснавонеия ред в деловодството
4. максималния размер на глобите ли е наложен
5. ушевите не подлежат ли на по-строги санкции бидейки именно ушеви