линеен график и работна програма- СМР
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
линеен график и работна програма- СМР
ЗДРАСТВАЙТЕ ТОВАРИщИ
имам една задача от офиса да направя линеен график и работна програма за една сграда...до тук с линейния график се справихме но тая работна програма какво е? може ли някой да ми изпрати една такава за шаблон? искам да видя какво пише вътре за да знам как да напиша моята..
спешно ми е колеги чао засега

имам една задача от офиса да направя линеен график и работна програма за една сграда...до тук с линейния график се справихме но тая работна програма какво е? може ли някой да ми изпрати една такава за шаблон? искам да видя какво пише вътре за да знам как да напиша моята..
спешно ми е колеги чао засега
да колеги, линейния график е точно това..една таблица в ексела където се описват всичките работи от количествена сметка и се прави един план..но тая работна программа доколкото разбрах е нещо като есе където се описва как се работи с какви материали и т.н. не съм видял подобно нещо и затова поисках един примерен шаблон...сигурно е това което описваш ти яро
"Линеен график - срок на изпълнение на СМР и работна програма с кратко описание на основните дейности, указваща последователността и предлагания график за извършване на работите, указване на броя, вида и капацитета на оборудването и персонала, които участникът предлага да използва при изпълнение на поръчката"
това с пипсмр за съжаление не е това което търсех
това с пипсмр за съжаление не е това което търсех
7 мнения
• Страница 1 от 1