БМВ поход или не избере сами
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
БМВ поход или не избере сами
Много съжалявам , че точно аз трябва да пиша по темата ( все пак има си хора от клуба) но както и да ...
та и по темата бих искал да изкажа специални ама много специални благодарности на всички тези знайни и незнайни бимери спомогнали да се осъществи зимния поход до банско.... много бих искал да съжаля всички онези които по една или друга причина не можаха да дойдат в балкана да се порадваме на снега на мезетата да обменим опит и т. н.
както в повечето случаи така и в този излязохме много ама много неорганизирани за което искрено съжалявам( огромно изключение прави групата от ловеч шапка им свалям на всичките пичове)...
за прекарването мога да кажа само незабравимо а колегите с камерите да постват снимки , че да гледат децата и да се учат...
та и по темата бих искал да изкажа специални ама много специални благодарности на всички тези знайни и незнайни бимери спомогнали да се осъществи зимния поход до банско.... много бих искал да съжаля всички онези които по една или друга причина не можаха да дойдат в балкана да се порадваме на снега на мезетата да обменим опит и т. н.
както в повечето случаи така и в този излязохме много ама много неорганизирани за което искрено съжалявам( огромно изключение прави групата от ловеч шапка им свалям на всичките пичове)...
за прекарването мога да кажа само незабравимо а колегите с камерите да постват снимки , че да гледат децата и да се учат...
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
еее продължавай да караш така .. ти си истински фен.... а може някой ден и в твойте игри да направят това което ние под тодорка

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз бях възпрепядстван, превозното ми средство не беше в движение, нямах финансова възможност, времето ми беше ограничено и общо взето нямаше как да стане но много ми се искаше... брат ми като ми разказа какво сте правили на Шилигарника и направо полудях, тези мероприятия наистина не са за изпускане и те спотяват тийм-а
На предстоящият събор се надявам да се съберем и повеселим и разбира се да си начешем крастата с Баварците
Дилян Пенчев

На предстоящият събор се надявам да се съберем и повеселим и разбира се да си начешем крастата с Баварците

Дилян Пенчев
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
- Bobi
- кандидат ентусиаст
-
:)
Беше много хубаво,като изключим някой инциденти.
Запознах се със страхотни хора,с които се надявам да се видим (може би на събора)в най скоро време
Хиляди благодарности на Марти,Роко и Един
Запознах се със страхотни хора,с които се надявам да се видим (може би на събора)в най скоро време

Хиляди благодарности на Марти,Роко и Един
При толкова неща за еднократна употреба, не е чудно, че и хората стават такива!!!!!
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Толкова ми хареса че си потроших колата само за да остана още някой ден тука.
За сведение - днес до обяд бях по застрахователи и сервзи а следобяд пак на Банско.

За сведение - днес до обяд бях по застрахователи и сервзи а следобяд пак на Банско.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а аз не дойдох щот немам Е-36 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
мисля че всеки е искал да дойде ,но просто е бил зает или не е имал финансовата възможност....а понякога и двете 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
Ех,ЕДИН жалко за инцидента,гаден финал за всичко копето показа с IX ,но до тогава беше номер 1!!! Но друга ми е мисалта,първото нещо което направи след гадното спиране беше нещо шокиращо за мен-извади аварийния триъгълник и го постави на завоя ,на необходимото място
bowdown:bowdown:bowdown:bowdown:

http://img190.imageshack.us/i/rokopodpis.mp4/...шофирай разумно
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби
- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
нема да се плашиш пич и аз никого не познавах ... сега се запознах с уникални луди копелуета
и много се радвам за което
ще гледам за в бъдеще да не ги изпускам тези мероприятия
а между другото един що не поснете малко снимки да видят хората за коя мария се пее в песента????????

ще гледам за в бъдеще да не ги изпускам тези мероприятия
а между другото един що не поснете малко снимки да видят хората за коя мария се пее в песента????????

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2