Колегите в Шумен

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Колегите в Шумен

Мнение от gesho » 05 Сеп 2009, 20:19

Здравейте колеги искам да ми препоръчате интернет доставчик в шумен ако може нещо сайт да кажете на определената фирма.Интересува ме от към корост и качество.

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 07 Сеп 2009, 12:26

За съжаление май само ADSL от БТК e решението за там :confused:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 07 Сеп 2009, 12:45

XaMaB написа:За съжаление май само ADSL от БТК e решението за там :confused:

Има и CableTel или нещо подобно беше, ама сървърите им са пълни с вируси. Последно като работех в Шумен, преинсталирахме Уиндоуси на по 2-3 компа дневно. Та да знаеш - има ги и тях, но по-добре стой настрана. Ръгай БТК-то да ти е мирна главата ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 07 Сеп 2009, 13:04

Само БТК-ADSL за да нямаш проблеми после
:driving: :dunno: :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 07 Сеп 2009, 13:18

Кейбълтел е сериозен доставчик и добра алтернатива в Шумен ,разни въздушни кабеларки ги забрави

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X1 F48
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Mr_Spirit » 07 Сеп 2009, 20:44

xpl0d написа:

Има и CableTel или нещо подобно беше, ама сървърите им са пълни с вируси. Последно като работех в Шумен, преинсталирахме Уиндоуси на по 2-3 компа дневно. Та да знаеш - има ги и тях, но по-добре стой настрана. Ръгай БТК-то да ти е мирна главата ;)

За това мнение няма какво да кажа! По некомпетентен човек явно от теб няма и как така реши, че даден сървър на доставчик ще е пълен с вируси???? За напред първо се замисли какво пишеш и тогава поствай! Аз бих казал, че за Шумен е добър CableTel ! Нищо лично към тебе колега, но тия упреци, че даден сървър е заразен са доста пресилени и обикновения потребител се стряска, а всичко зависи от теб как ще си опазиш ПС-то от вируси! И все пак човека пита за доставчик и бих казал още един глас за Кейбълтел, а имат и доста приемливи цени и оферти за куп възможности!
Цяла България под едно небе с една марка автомобил - BMW !!! bmwpоwer-bg.net

Калоян Христов

Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 08 Сеп 2009, 18:24

Mr_Spirit написа:
xpl0d написа:

За това мнение няма какво да кажа! По некомпетентен човек явно от теб няма и как така реши, че даден сървър на доставчик ще е пълен с вируси???? За напред първо се замисли какво пишеш и тогава поствай! Аз бих казал, че за Шумен е добър CableTel ! Нищо лично към тебе колега, но тия упреци, че даден сървър е заразен са доста пресилени и обикновения потребител се стряска, а всичко зависи от теб как ще си опазиш ПС-то от вируси! И все пак човека пита за доставчик и бих казал още един глас за Кейбълтел, а имат и доста приемливи цени и оферти за куп възможности!

Аре не ми казвай к'ъв съм и к'во да прая ве дупе. Кейбълтел бил добър...ку*а ми е добър. Затва понеже е много добър имаше десетки хора пропищели от техните "качествени" услуги. Ама аз бас хващам ти си някой бачкатор в тяхната мизерна фирмичка. Или някой "твой" ти е пуснал нет от тях без пари за сметка на другите. Няаа начин да не си просто. Иначе никой не би ги защитавал така.
Изображение

Назад към Извън Темата