Колегите в Шумен
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Колегите в Шумен
Здравейте колеги искам да ми препоръчате интернет доставчик в шумен ако може нещо сайт да кажете на определената фирма.Интересува ме от към корост и качество.
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
За съжаление май само ADSL от БТК e решението за там 

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
XaMaB написа:За съжаление май само ADSL от БТК e решението за там
Има и CableTel или нещо подобно беше, ама сървърите им са пълни с вируси. Последно като работех в Шумен, преинсталирахме Уиндоуси на по 2-3 компа дневно. Та да знаеш - има ги и тях, но по-добре стой настрана. Ръгай БТК-то да ти е мирна главата

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Mr_Spirit
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X1 F48
- Мечтае да кара: ///M
xpl0d написа:XaMaB написа:За съжаление май само ADSL от БТК e решението за там
Има и CableTel или нещо подобно беше, ама сървърите им са пълни с вируси. Последно като работех в Шумен, преинсталирахме Уиндоуси на по 2-3 компа дневно. Та да знаеш - има ги и тях, но по-добре стой настрана. Ръгай БТК-то да ти е мирна главата
За това мнение няма какво да кажа! По некомпетентен човек явно от теб няма и как така реши, че даден сървър на доставчик ще е пълен с вируси???? За напред първо се замисли какво пишеш и тогава поствай! Аз бих казал, че за Шумен е добър CableTel ! Нищо лично към тебе колега, но тия упреци, че даден сървър е заразен са доста пресилени и обикновения потребител се стряска, а всичко зависи от теб как ще си опазиш ПС-то от вируси! И все пак човека пита за доставчик и бих казал още един глас за Кейбълтел, а имат и доста приемливи цени и оферти за куп възможности!
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Mr_Spirit написа:xpl0d написа:XaMaB написа:За съжаление май само ADSL от БТК e решението за там
За това мнение няма какво да кажа! По некомпетентен човек явно от теб няма и как така реши, че даден сървър на доставчик ще е пълен с вируси???? За напред първо се замисли какво пишеш и тогава поствай! Аз бих казал, че за Шумен е добър CableTel ! Нищо лично към тебе колега, но тия упреци, че даден сървър е заразен са доста пресилени и обикновения потребител се стряска, а всичко зависи от теб как ще си опазиш ПС-то от вируси! И все пак човека пита за доставчик и бих казал още един глас за Кейбълтел, а имат и доста приемливи цени и оферти за куп възможности!
Аре не ми казвай к'ъв съм и к'во да прая ве дупе. Кейбълтел бил добър...ку*а ми е добър. Затва понеже е много добър имаше десетки хора пропищели от техните "качествени" услуги. Ама аз бас хващам ти си някой бачкатор в тяхната мизерна фирмичка. Или някой "твой" ти е пуснал нет от тях без пари за сметка на другите. Няаа начин да не си просто. Иначе никой не би ги защитавал така.

7 мнения
• Страница 1 от 1