Некачествен ремонт на колата
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- kalanak
- кандидат ентусиаст
-
Некачествен ремонт на колата
Колеги помагайте че направо съм в нервна криза.Историята е дълга но ще я съкратя доста.Става въпрос за това че дадох доста пари на майстор който извърши няколко ремонта на тройно по високи цени.Но нее в това въпроса.Тръгвам си от майстора давам му парите и му казвам че повече няма да съм му клиент защото съм проверил и ми взима доста повече от нормалното за работа.Дотук добре паркирам вчера и гледам че ми няма десния подкалник същия нещастник ми ги беше сменил и двата с чисто нови.Звъня му най нормално и му казвам че независимо че съм мислел повече да не се чуваме по никакъв повод но мие изпаднал единия подкалник.И ако е удобно да ми го смени или с нов или втора употреба нямъм никакви претенции.Пипам другия подкалник вързан горе само с две рапидки и се клати от долу.Тоя педал почва да ми обяснява че кой знае какъв смотан шофьор съм и кой знае къде съм защипал подкалника.И вика ти за 30 лева какво искаш това.Значи тоя за 30 лева ми е завъртял по 2 рапидки от горе и това е.Направо полудях и му казах че ще му откъсна главата.Тоя ми вика дреме ми на оная работа и ми затвори телефона.Колеги по принцип мога да отида и да го пребия от бой но мисля че нее това начина.Изкам да му пратя нещо данъчни или агенция за защита на потребителите вие кажете какво.Дори да му праснат един акт от 1000 2000 лева пак щее добре.Просто такава подигравка с хората не съм виждал до сега не съм за трийсетте лева а за отношението. 

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
кажи при кой си бил за да го знаят всички
- Банго
- младши ентусиаст
-
каквпто и да направиш няма да ти обърнат внимание нито една агенция щом нямаш никаква белека за извършена услуга или нещо подобно нищо не правиш.Които и да отидеи да го види че извършва ремонт спокоино може да кеже че си прави собствената кола и пак нищо.Ако ме питаш мен н ее занимаваи с глипости а просто му нпарави анти реклама ако е възможно и така
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
- kalanak
- кандидат ентусиаст
-
Тоя се намира на ул.Христо Станишев в квартал Орландовци.Смени ми водната помпа вместо този пластмасовия тройник под инжекциона.Отивам да си взимам колата и гледам че няма антифриз.Тоя ми разправя да ти кажа вика под секрет но може антифриза да влиза в картера.Поглеждам отвън и гледам цялата кола тече от пластмасата.Тоя вика абе и помпата беше текла.Отделно от това тоя ми вика абе ти май докара колата с неработещо табло.Направо ви казвам нямам думи.Взех от колеги тук телефон на човек който оправя табла и той го оправи но трябва пак да ходя защото таблото свети като изтребител и не работи коректно.Човека ми каза че да изгори таблото тоя педал е направил някакво късо.После ми взима 100 лева за това че мие сменил пластмасовия тройник.Аз проверих във форума и хора които са сменяли ми казаха че 40 лева е нормално.Това беше и накрая с изчезналия подкалник и ти за 30 лева какво искаш.Направо ви казвам ми идва да ходя да му хвърля един Молотов в сервиза.Моля колеги които познават некакви данъчни или служби да го притесниме тоя нещастник по някъкъв начен да не изгърми още някой.Аз имам една клиентка която е шефка в НАП утре мисля да и звъня да я питам какво може да се направи тоя не издава нито касови бележки нито нищо.Пак казвам не съм за някакви скапани 30лева просто тоя се държеше супер арогантно и нахално направо нямам думи.
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Просто кажи кой е, за да не ходим при него на колкото можеш повече хора, и го пребий от бой. Тва е единственото решение... легално ще ти се образуват много повече нерви, и е малко вероятно да стане нещо.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- kalanak
- кандидат ентусиаст
-
Колега нее така спират примерно данъчни с частна кола и му казват да им смени една кружка.Тръгват си тоя не им издава нито бележка нито нищо и му правят една проверка.После едно хубаво актче и готово.Дори да даде 500 600 лева рушвет пак щее нещо.cherveia написа:каквпто и да направиш няма да ти обърнат внимание нито една агенция щом нямаш никаква белека за извършена услуга или нещо подобно нищо не правиш.Които и да отидеи да го види че извършва ремонт спокоино може да кеже че си прави собствената кола и пак нищо.Ако ме питаш мен н ее занимаваи с глипости а просто му нпарави анти реклама ако е възможно и така
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
....или "коктейл Молотов"!cherveia написа:Ако ме питаш мен н ее занимаваи с глипости а просто му нпарави анти реклама ако е възможно и така

kalanak написа:Колеги по принцип мога да отида и да го пребия от бой но мисля че нее това начина.
Колега, май не можеш да го бийнеш щом се вайкаш тук....или вярваш, че агенции и данъчни ще ти помогнат!?
Иначе да го беше сгащил и да му стоиш на главата докато го направи като хората и сложи нов подкалник, все пак пара си дал!?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
titto написа:....или "коктейл Молотов"!cherveia написа:Ако ме питаш мен н ее занимаваи с глипости а просто му нпарави анти реклама ако е възможно и така![]()
Хаха, точно за това си мислех...

- kalanak
- кандидат ентусиаст
-
Така колега нее въпроса в това външно съм два пъти по голям от въпросния човек.Но дори да не беше така имам приятели които с радост биха се разправяли с този некадърник.Въпроса е в това че тук никой и по никакъв повод не си търси правата а казва майната му другия път няма да ходя при този и това е.Въпроса също е в това че на този майстор ако му праснат един хубав акт ще е 100 пъти по поучително отколкото да изяде няколко плесника.Защото според мен той няма нито фирма нито нищо.titto написа:....или "коктейл Молотов"!cherveia написа:Ако ме питаш мен н ее занимаваи с глипости а просто му нпарави анти реклама ако е възможно и така
kalanak написа:Колеги по принцип мога да отида и да го пребия от бой но мисля че нее това начина.
Колега, май не можеш да го бийнеш щом се вайкаш тук....или вярваш, че агенции и данъчни ще ти помогнат!?
Иначе да го беше сгащил и да му стоиш на главата докато го направи като хората и сложи нов подкалник, все пак пара си дал!?
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Бате бой му е майката... Другия вариант е да му запалиш сервиза, но не си струва, не е чак толкова сериозно...
Имаш един единствен легален вариант, с който да успееш да направиш нещо-ако имаш познат данъчен, който да му пусне проверка, все ще го нагодят някъде. Иначе ще изхабиш и време и нерви, и може нищо да не постигнеш.
Като изяде един хубав и методичен бой, ще се замисли ако не друго, поне да не се държи нагло, и да внимава повече.
Имаш един единствен легален вариант, с който да успееш да направиш нещо-ако имаш познат данъчен, който да му пусне проверка, все ще го нагодят някъде. Иначе ще изхабиш и време и нерви, и може нищо да не постигнеш.
Като изяде един хубав и методичен бой, ще се замисли ако не друго, поне да не се държи нагло, и да внимава повече.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- menchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw E36 compact
- Мечтае да кара: BMW X6
колега остави ги тея държавни некадърници,никаква работа няма да ти свършат,по-добре си се разправяи сам колега,аз така мисля 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
И ти си прав, но няма как да се обосновеш пред органите, които би трябвало да ни защитават правата като клиенти!Не си искаме документ за извършена услуга(освен в магазини), а пък и в малките измислени сервизи няма гаранция, няма нищо...!Пак проблема идва от нямането ни и че всеки гледа да мине тънко(включително и аз)Ако беше в лицензиран сервиз, можеше винаги да се върнеш с рекламация, но с листЕто за извършен ремонт и т.н., нали!?kalanak написа:Така колега нее въпроса в това външно съм два пъти по голям от въпросния човек.Но дори да не беше така имам приятели които с радост биха се разправяли с този некадърник.Въпроса е в това че тук никой и по никакъв повод не си търси правата а казва майната му другия път няма да ходя при този и това е.Въпроса също е в това че на този майстор ако му праснат един хубав акт ще е 100 пъти по поучително отколкото да изяде няколко плесника.Защото според мен той няма нито фирма нито нищо.
Сгащете го там, щом е нагъл и 2 шамара и може и да не връща 30-те лв., а после звънни на куките и кажи, че често минаваш пред сервиза нощно време да изпращаш гаджето и ти прави впечатление, че се вкарват лъскави коли все след 1-2 ч.посред нощ......малко да му подредят помещението в търсене на рами и части...!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
аз също мисля че трябва да яде бой тва е начина за такива хора просто ако некой ми направи такива злини на колата и после се държи толко нагло не ще може той да избегне моята ярост
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2