пак катастрофа

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06

пак катастрофа

Мнение от chegevara1 » 08 Сеп 2009, 23:32

колеги преди към 21.00 на входа на софия от към перник до бензиностанця лукойл имаше доста тежка катастрофа с една сива кюстендилска Е36 и бял мерцедес май 190 до колкото видях.
БМВ-то беше странично ударено а мерцедеса от пред.
какво е станало незнам понеже полицята не даваше мн да се мотае 4овек там.дано всички са добре
ако някой знае повече нека сподели.
ВНИМАВАЙТЕ КОЛЕГИ!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Банго » 08 Сеп 2009, 23:34

да видях я ама какво е станало не се знае или поне до момента
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 09 Сеп 2009, 0:07

абе не знам за тая катастрофа ама вчера един с Q7 се метна през моста на реката до стадион Герена, днеска от паметника левски в посока сточна гара на първия светофар някъв се беше забил странично в една е39 а преди малко на съшото място някакъв се беше центрирал в дървото... какво им става на всички не знам... да не би да е защото вали.... :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 09 Сеп 2009, 0:52

P1tbuL написа:абе не знам за тая катастрофа ама вчера един с Q7 се метна през моста на реката до стадион Герена, днеска от паметника левски в посока сточна гара на първия светофар някъв се беше забил странично в една е39 а преди малко на съшото място някакъв се беше центрирал в дървото... какво им става на всички не знам... да не би да е защото вали.... :confused:

не бе, просто "софиянците" се прибраха от родните места и от море и се започна адът.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: mega10B18

Мнение от terziev » 09 Сеп 2009, 1:08

а това с q7-цата е рекламен трик
Изображение
Явор написа:всеки който прави нещо,дори и безмислено по е30 си е един вид МАНЯК ;) тоест всички са маняци под общ знаменател :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 94
Мечтае да кара: X5

Re: пак катастрофа

Мнение от sladkotobeb4e » 09 Сеп 2009, 1:15

chegevara1 написа:колеги преди към 21.00 на входа на софия от към перник до бензиностанця лукойл имаше доста тежка катастрофа с една сива кюстендилска Е36 и бял мерцедес май 190 до колкото видях.
БМВ-то беше странично ударено а мерцедеса от пред.
какво е станало незнам понеже полицята не даваше мн да се мотае 4овек там.дано всички са добре
ако някой знае повече нека сподели.
ВНИМАВАЙТЕ КОЛЕГИ!

http://www.dnes.bg/crime/2009/09/08/tej ... rnik.77450

Оскъдно инфо има малко тук

Потребител
Аватар

Мнение от Element » 09 Сеп 2009, 1:49

P1tbuL написа:... какво им става на всички не знам...

'Софиянци' се прибраха, а и времето е лошо.

Завали ли дъжд започват да се 'чукат' като великденски яйца.

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 09 Сеп 2009, 2:09

Абе тва е така, ама ако продължим да пускаме теми за всяка катастрофа...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 09 Сеп 2009, 2:36

terziev написа:а това с q7-цата е рекламен трик

Ич не е, там си беше.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от P1tbuL » 09 Сеп 2009, 3:40

колега пред очите ми стана...

и да наистина като завали почват да се ''чукат яко'' но преди не бях забелязвал да е чак толкова яко.... :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 09 Сеп 2009, 3:42

P1tbuL написа:

и да наистина като завали почват да се ''чукат яко'' но преди не бях забелязвал да е чак толкова яко.... :evil:

Щото не бяха толкова много и толкова некадърни.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от P1tbuL » 09 Сеп 2009, 3:49

ferdy написа:
P1tbuL написа:

Щото не бяха толкова много и толкова некадърни.

да бе човек... забелязъл съм че когато капне съвсем леко дъждец и е най- хлъзгаво на никой не му дреме и никой не спазва по голяма дистания + тва карат и с некви никви гуми и ето какво става... за 4 дни два пъти ме подпряха за радост без щети за мен но втория път просто щях да се сбия за малко.... страшни глупаци има вече навсякъде

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Сеп 2009, 4:44

българския асфалт съм го забелязал, че е страшно хлъзгав. най-вероятно защото въобще не е порест и не погълща водата а и няма настъргани стари гуми в него за по-добро сцепление. този факт + това че градовете ни са много прашни и малко като завали праха става на финна кал и... става страшно хлъзгаво... да не говориме за състоянието на гумите на автопарка ни и невъобразимия манталитет на каране дето го упражняват доста от сънародниците ни...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от P1tbuL » 09 Сеп 2009, 4:48

alx написа:българския асфалт съм го забелязал, че е страшно хлъзгав. най-вероятно защото въобще не е порест и не погълща водата а и няма настъргани стари гуми в него за по-добро сцепление. този факт + това че градовете ни са много прашни и малко като завали праха става на финна кал и... става страшно хлъзгаво... да не говориме за състоянието на гумите на автопарка ни и невъобразимия манталитет на каране дето го упражняват доста от сънародниците ни...

особено по люлин е рай за шперосаните.... всъщност не е кой знае колко много хлъзгавият асфалт в сф но пък на места е бая неочакван... :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 09 Сеп 2009, 5:17

мда, завали дъжд и катастрофа след катастрофа.

истинска история. возих се при един познат в сравнително силен дъжд по магистралата и го виждам, че изкачат разни неща отпред, а той едвам едвам натиска спирачките и спираме в буквално в посления момент. не стига това а ми и аз трябва да му казвам, че като види локва поне малко да намаля... на 3 път вече не издържах, защото щеше да ни намаже в някакъв завъртял се голф. питам го "защо не стъпваш стабилно на тия спирачки"??? при това колата е с abs, esp... "мокро е и баща ми ми каза, че не трябва да натискам рязко спирачките, защото колата може да поднесе"...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Следваща

Назад към Извън Темата