Колеги УНСС ?
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Колеги УНСС ?
Колеги... случи ми се нещо много кофти и имам въпрос... Първия семестър не взех един изпит.. по Информатика.... всички други изпити см ги взел.. днес имах ликвидация по тоя предмет 'Информатика" и не я взех.. някой има ли представа дали може да се запише следващата година с един не взет изпит или какво става? И има ли какво да се направи....
Благодаря...

Благодаря...
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
Можеш ... смисъл чувал съм , че можеш да почнеш следващия курс , но ще си влачиш изпита...Трябва да го вземеш и успех 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Вече е прието че може, да запишеш следващ курс с един не взет изпит.
Казвам вече понеже е прието от наш лубим ректор преди 5 дена !!!
Ограничението е че само с един изпит висящ можеш да запишеш следващата година.
В миналото: принципно не можеше, но на рекрорски съвет, ректора даде право да се записва с един не взет.
... при Камелия Стефанова не е лесно така ли колега Гарибалди ?
Казвам вече понеже е прието от наш лубим ректор преди 5 дена !!!
Ограничението е че само с един изпит висящ можеш да запишеш следващата година.
В миналото: принципно не можеше, но на рекрорски съвет, ректора даде право да се записва с един не взет.
... при Камелия Стефанова не е лесно така ли колега Гарибалди ?
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
брях мн са събрахме от УНСС-то, иначе да можеш да запишеш, но трябва да го вземеш на някоя от следващите две сесии

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Garribaldi
- ентусиаст
-
Еми мерси колеги... може някой мод да заключи темата.. иначе дано тая година направим някоя сбирка в 'Академика' да се видиме поне кои сме 

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Да ве, има фенове в нашия любим университет, виждам ги, ама не се познаваме
Хубаво е да се посъберем някой път, аз ще дойда сигурно с КИА-та
Иначе полезна информация, радвам се, че може вече да се влачи 1 изпит.

Иначе полезна информация, радвам се, че може вече да се влачи 1 изпит.
BMW only!
- PLUX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E39 M5
офф: Скоро отиването до университета с кола ще стане невъзможно, пазят да не се паркира по улици и тротоари се е 1 сме американското посолство!
Олеле
аз като завърших можеше да буташ по много без значение дали е семестър/година но не ми се е налагало повече от 1 и в рядко случаи
От кога ви порезаха така лошо. Помня че имаше някакви промени при бакалаврите - годината на Чисто, когато бях там магистър но не ме бъркаха
Офтопик - Магистратурата е песен в УНССто - влизаш лесно, учи се перфе без да е тегаво, завършва се също с лекота ако имаш мерака и мотивацията да се подготвиш
аз като завърших можеше да буташ по много без значение дали е семестър/година но не ми се е налагало повече от 1 и в рядко случаи

От кога ви порезаха така лошо. Помня че имаше някакви промени при бакалаврите - годината на Чисто, когато бях там магистър но не ме бъркаха

Офтопик - Магистратурата е песен в УНССто - влизаш лесно, учи се перфе без да е тегаво, завършва се също с лекота ако имаш мерака и мотивацията да се подготвиш

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
PLUX написа:офф: Скоро отиването до университета с кола ще стане невъзможно, пазят да не се паркира по улици и тротоари се е 1 сме американското посолство!
Ако спреш когато има полицаи, идват и ти обясняват че е по нареждане на ректора, както и е.
Но по улицата нагоре към НСА има знаци за забранено паркиране и престой, от страната на Университета мисля че нямаше.
Все пак паркирането е интересно и ще бъде такова този сезон.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Ходи се записвай и виж програмите като излязат на 23ти, да се бутнеш с някой поток да си го вземеш, но трябва да отидеш и да кажеш да те "чекнат" , че ще го взимаш ..там когато се падне - 1ви или 2ри семестър.
Аз на нито една лекция или упражнение не стъпих тая година по информатика и го взех .. на поправката, щото на изпита не искаше да ме пусне, че съм нямал присъствия ..
Аз на нито една лекция или упражнение не стъпих тая година по информатика и го взех .. на поправката, щото на изпита не искаше да ме пусне, че съм нямал присъствия ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Колега защо не подадеш молба за втора ликвидация? То може да го влачиш, ама по-добре сега да си го вземеш
ПС И аз гледам,че има доста Бмвта,докато си търся място за паркиране около любимото УНСС. Но колко вече посещават форума е друг въпрос

ПС И аз гледам,че има доста Бмвта,докато си търся място за паркиране около любимото УНСС. Но колко вече посещават форума е друг въпрос

- Тонката
- младши ентусиаст
-
- Кара: Volvo S60 ‘18, D4, e91 320dA
Наистина паркирането тази година ще бъде малко трудничко. Не че на тази улица съм успявал много често да паркирам, ама сега ще бъде ужас. Дано е временна мярка
Аз по-често паркирам на улицата посока зала Христо Ботев. А улицата, която се води към НСА, е просто в плачевно състояние...

е36 318is M pack 96` -> e39 530d M pack sedan 01` -> e38 740i M60 96` -> e46 318d 03`-> e46 320d 04`-> e39 530dA M pack touring 02`
- PLUX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E39 M5
vanci88 написа:Колега защо не подадеш молба за втора ликвидация? То може да го влачиш, ама по-добре сега да си го вземеш![]()
Тази година май нямало да пускат втори дати заради работата с влаченето. Естествено ако имаш "уважителна" причина може и да ти назначат. Аз утре съм на Финанси при Стоян Александров и направо ми се реве

34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3