Гуми от Англия
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Гуми от Англия
Случайно бях попаднал на един сайт за гуми от Англия
http://gumi-bg.net/
Поръчах си гуми 215/45/15 Тойо и 225/45/15 Ханкук семи слик.
На 9 тия (доставката е 10 дни) ден гумите бяха дошли и ми се обадиха да си ги взема.
Момчето се оказа много точно и цените на гумите за това което купих са около 2 пъти по-ниски от това което ми искаха в Диана и Маргел,а за малките гумаджийници няма да коментирам как ме гледаха като кажа какви размери търся.Ще пусна и снимки да видите дота и гумите.
Сега някой ще каже че това е реклама т.н.-просто няма как да не се похваля. И темата я пускам тука да не кажете че е реклама.
http://gumi-bg.net/
Поръчах си гуми 215/45/15 Тойо и 225/45/15 Ханкук семи слик.
На 9 тия (доставката е 10 дни) ден гумите бяха дошли и ми се обадиха да си ги взема.
Момчето се оказа много точно и цените на гумите за това което купих са около 2 пъти по-ниски от това което ми искаха в Диана и Маргел,а за малките гумаджийници няма да коментирам как ме гледаха като кажа какви размери търся.Ще пусна и снимки да видите дота и гумите.
Сега някой ще каже че това е реклама т.н.-просто няма как да не се похваля. И темата я пускам тука да не кажете че е реклама.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Tойото с което аз карам си го взех на малко по-добра цена, отколкото те го дават. Но разликата си струва при положение, че нямаш яд и няма да се занимаваш с доставки и да си носиш риска ако решат да не ти пратят.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Оферта си е от Англия, на мен Тойото ми дойде на 130 паунда с доставката двечки 215/40 .. 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
...
Даваш кеш и ти си обаждат за гумите после.Не се занимаваш с нищо друго. То вероятно има и по-евтини варянти от ибей примерно, ама е разправия, а като не дойде това дето си поръчал-ходи го върни...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Верно си е. За 20лв не си струва разправията в никой случай. Оня ден от Ибея ми дойде един апарат, какъвто исках и един съвсем различен модел, дето само мога да си го вра в задника сега.. та по-евтиното понякога излиза скъпо. 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
В този сайт има точно същата марка ,модел и размер гуми,с който карам-на 105 лв бройката-аз си ги купих чисто нови от тук на 100 лв..
Не виждам "далаверата"(поне в конкретния случай)

Не виждам "далаверата"(поне в конкретния случай)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
...
За малките размери май няма никва далавера. Обаче има такива размери дето тука не са ги и чували и те гледат тъпо като питаш. А цените на 17-18-19 цола има страшно тънки оферти.
Ама примерно 195/65/15 не е оферта...
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Има диста интересни размери които много трудно се намират тук а и цените има са добри.
Мерси за инфото за сайта
Мерси за инфото за сайта

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
нямат кинти,нямат нямат кинтиmartoto написа:Ми как да бачкат като в Англия зимни гуми не се ползват

мдаам,мойте са 195 /50/15 -Федеросteao написа:За малките размери май няма никва далавера. Обаче има такива размери дето тука не са ги и чували и те гледат тъпо като питаш. А цените на 17-18-19 цола има страшно тънки оферти.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
просто на острова рядко пада под нулата и няма нужда от зимни гуми , а добри гуми за дъжд
Бях миналия декември и единствената кола със зимни беше нашата с БГ табели 

- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
V-max написа:просто на острова рядко пада под нулата и няма нужда от зимни гуми , а добри гуми за дъждБях миналия декември и единствената кола със зимни беше нашата с БГ табели
Точно това имах и аз в предвид

- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
има оферта но аз пак бих си поръчал от camskill.co.uk идват супер бързо и цените са ненадминати....и доставят до бг

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2