чисто нов швролет се запали пред мен

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

чисто нов швролет се запали пред мен

Мнение от vin_diesel » 10 Сеп 2009, 13:52

та карам си аз по аутопистата и пред мен една бабка на около 70 кара шевролет клаос или колос нз как е изваднаш от кам двигателя излиза дим и за секунди пламна и целият път се задими всички коли спряха за малко верижна да стане излезнахме да гасим бабката шофиор излезе и едва не тупна когато видя как за 3 4 минути изгоря колата и.Та извода ми е що за коли са това кадето струват по 6,7хил.евро как и от какво ги правят и защо хората налитат на тях,винаги сам карал коли втора употреба но за сметка на това истински коли а не подобни в случая нови застрашаващи живота на шофиора и на другите около него :|
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Сеп 2009, 13:56

Аз съм виждал същото,само че с нов форд с-макс...След няколко дена на същото място имаше същия форд,същия модел и цвят,чисто нов пак...гаранцията ли го е покрила или застраховката-не знам... :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 10 Сеп 2009, 14:03

Калос - няма такова недоразумение

Братовчед ми е таксиджия и кара такъв - тази кола е трагедия във всеки един аспект, карал съм го, возил съм се, този "автомобил" и за превоз не става.

ЯЗЪК, че струва 20 000лв. :shock: :shock: :shock:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 10 Сеп 2009, 14:08

винаги колите от този тип шевролети хиундай киа и много много други съм ги нари4ал самобрасначки еднократна употреба караш 1 2 години и хварляш.некои с такива да не се засегне само :winky:.П.С на жената тва лято и намерих корса1,2 на 2 години на 40 000км но двигатела работеше като ТДСна 900 000км после рено дци и тои подоно остана без кола за таз година сега е навивам за Z3
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 10 Сеп 2009, 15:11

новите автомобили са рециклирани промишлени отпадъци, като мине гаранцията - хвърляш и купуваш нова, това е
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от македонец » 10 Сеп 2009, 16:09

vin_diesel написа:винаги колите от този тип шевролети хиундай киа и много много други съм ги нари4ал самобрасначки еднократна употреба караш 1 2 години и хварляш.некои с такива да не се засегне само :winky:.П.С на жената тва лято и намерих корса1,2 на 2 години на 40 000км но двигатела работеше като ТДСна 900 000км после рено дци и тои подоно остана без кола за таз година сега е навивам за Z3

Като един од найголемите фанови на БМВ, знам ще греша на БМВ боговите с следните думи, ама какво му фали на Хиундаи? брат ми има од 93година скупе, има над 200к, он колата ако не забрави ще и смени масло есупер, искам да кажам че качеството на изработка на таа кола е подобре од е36, говорам за кори на врати на салон, итн...
на мой братучед си купи 116и ново од салон и след 30к нов мотор, испадна че е фабрическа грешка...
Искам да кажам че хора като нас които сме Петролхеадс, сигурно нема да вземеме калос, авео киа итн, ще си вземеме некое постаро БМВ и ще си го орпаваме ще си праеме кастм делови итн... ама като моя комшия кои апсолутно не разбира каде е мотора на колата подобре да си вземе нова че, локални майстори само чекат такви хора като него...

Поздрав Кирил
Well I'm not braggin' babe so don't put me down
But I've got the fastest set of wheels in town

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 10 Сеп 2009, 16:13

Такъв калос удари жена ми,а ние бяхме със лужебната Дачия Логан комби(пак кенеф)ние бяхме със 40 той със около 70-80(удати ни отзад) и глетката беше потресавща,на Шевролета чак педния джам му се беше спукал,абе направо туталка,а на Дачията и се счупи стопа,бронята даже беше добре и гумата се спука и малко изквивена задна врата!
Копелето беше заспал мангасар с ТАКСИ!
Изображение

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 10 Сеп 2009, 16:24

Тия всички нови шевролети, дачии, хюндаи и т.н. са за Надин директно. Едно че са грозни до неузнаваемост, а да не говорим за качество на изработка и т.н. Чудя се какъв човек трябва да си, за да си купиш такава кофа. :shock: За 20 000 лв, можеш да си вземеш много добра кола, малко по-стара... :roll:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Мнение от ///M3 » 10 Сеп 2009, 16:30

Някои искат да им мирише на ново и правят тази грешка да си ги купят.

Дано каското да покрива такива щети.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

Мнение от AceMF » 10 Сеп 2009, 16:44

В интерес на истината Хюндай, а вече не от толкова скоро и Киа, не би било правилно да се слагат в един кюп с Дачия и Шевролет като качество и здравина. Да, може да са коли, които не предлагат нищо повече от превозване и с нищо да не вълнуват шофиращия, но откъм рентабилност са поне наравно с премиум марка като нашата любима например, а цените им са доста по-ниски.

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 10 Сеп 2009, 16:48

То защото новите бмв-та аудита мерцедеси са без проблеми таа. Запалил се е или каското или гаранцията ще го покрие и бабката пак ще се вози. А те старите коли от премиум марките с напуканите маркучи и т.н. не се палят от самосебеси :).

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 10 Сеп 2009, 18:15

ТУРБО написа:със 40........на Шевролета чак педния джам му се беше спукал,абе направо туталка

Айде кажи ся , че не е политика на завода производител .....вярно , че купето трябва да поема удара за да се предпазят пътуващите в колата ,аама нали трябва да '' вървят '' и резервните части ,... а да не казвам какви са цените на '' предницата'' на един калос :evil:
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от European » 10 Сеп 2009, 21:16

AceMF написа:В интерес на истината Хюндай, а вече не от толкова скоро и Киа, не би било правилно да се слагат в един кюп с Дачия и Шевролет като качество и здравина. Да, може да са коли, които не предлагат нищо повече от превозване и с нищо да не вълнуват шофиращия, но откъм рентабилност са поне наравно с премиум марка като нашата любима например, а цените им са доста по-ниски.

:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 10 Сеп 2009, 21:47

AceMF написа:В интерес на истината Хюндай, а вече не от толкова скоро и Киа, не би било правилно да се слагат в един кюп с Дачия и Шевролет като качество и здравина. Да, може да са коли, които не предлагат нищо повече от превозване и с нищо да не вълнуват шофиращия, но откъм рентабилност са поне наравно с премиум марка като нашата любима например, а цените им са доста по-ниски.

абсолютно е така :yes:
Разни лаишки изказвания че за нищо не стават не са баш така. Киа Сиид обра какви ли не награди, има дузина отличия за сигурност и т.н. ... да кажеш че за нищо не става е леко казано несериозно.

Хюндай пък си е компанията с най бурзно развити и експанзия през последните няколко години и последните им модели особено в горните класове са си повече от перфектни. Баща ми до скоро караше служебна Соната, която за 1.5 години и 180 000 км нямаше грам проблеми. А возията каквото и да си кривим душата си е напълно съпоставима с баварска 5-ца. 3.3 литров бензинов .... 250 коня...последното нещо с което бих я определил е "кофа"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Re: чисто нов швролет се запали пред мен

Мнение от M2PR » 10 Сеп 2009, 21:59

vin_diesel написа:шевролет клаос или колос нз как е изваднаш

Калос, и е гоооляяяяямо дръвце :puke: .

Обаче не виждам защо автора толкова се изумява и прави съпоставка с по-читави автомобили, било то и втора ръка - в крайна сметка никой не е застрахован и може да се случи на абсолютно всеки ;)

alpina-ma6inata, конкретно за шевролетите - бе не баш всички са кошници - мен примерно hhr-a доста ме изненада - в смисъл не съм и очаквала нещо толкова добро о тях (спрямо останалите им модели)... ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Следваща

Назад към Извън Темата