Изоставена 7-ца!
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Изоставена 7-ца!
Колеги от 3-4 месеца тази седмица стои на Доиран до едно училище,пукната и е едната гума и не е местена нито сантиметър!
Ако някои я познае евентуално ако е открадната и зарязана/макар че мястото е доста уживено/!
Ето две снимки:

Ако някои я познае евентуално ако е открадната и зарязана/макар че мястото е доста уживено/!
Ето две снимки:

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
е имало е леко приключение и поради алкохолните или прахови приемания,шофера е забравил къде е автомобила 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
не е крадена споко 

"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Re: Изоставена 7-ца!
Nukem написа:Колеги от 3-4 месеца тази седмица стои на Доиран до едно училище,пукната и е едната гума и не е местена нито сантиметър!
Е как ше седи там 3-4 месеца, аз ни 1 път не съм я виждала

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
- Niki__
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F25 2.0d
M2PR написа:Nukem написа:Колеги от 3-4 месеца тази седмица стои на Доиран до едно училище,пукната и е едната гума и не е местена нито сантиметър!
Е как ше седи там 3-4 месеца, аз ни 1 път не съм я виждала![]()
![]()
![]()
![]()
/т.е. последно миналата седмица като мина от там я нямаше
/
Помеждудругото и аз минавам почти всеки ден оттам и не я виждам явно си я карат колата.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
купувам регистрация за бмв 7-ца около 2004-2005-та (по възможност сива)
ПС: вчера гледах един пич в "Купува" дето купуваше регистрция за Х3-ка , не би ли трябвало модераторите да ги чистят тия обяви
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0%F6%E8%FF

ПС: вчера гледах един пич в "Купува" дето купуваше регистрция за Х3-ка , не би ли трябвало модераторите да ги чистят тия обяви
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0%F6%E8%FF
- orbb
- Потребител
-
- Кара: e36 exclusive edition
- Мечтае да кара: M
Мисля, че колата е на един човек ,който има и Х5 и я спира точно зад нея(Май живее в блока срещу 36-то). Обаче спира супер тъпо точно пред училището и пречи на колите да се разминават веднага след кръстовището и явно на някой от квартала не му харесва и постоянно му пукат гумите.

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Мисля, че колата е на един човек ,който има и Х5 и я спира точно зад нея(Май живее в блока срещу 36-то). Обаче спира супер тъпо точно пред училището и пречи на колите да се разминават веднага след кръстовището и явно на някой от квартала не му харесва и постоянно му пукат гумите.
Това обяснява нещата трябва да си голям тъпунгер да паркираш в зоната на кръстовище,на улица 2.5м,наполвина върху спящ полицаи и да пречиш на колите който и без това трудно се разминават!Понякога се чудя как такива хора имат толкова пари!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
M2PR написа:Nukem написа:Колеги от 3-4 месеца тази седмица стои на Доиран до едно училище,пукната и е едната гума и не е местена нито сантиметър!
Е как ше седи там 3-4 месеца, аз ни 1 път не съм я виждала![]()
![]()
![]()
![]()
/т.е. последно миналата седмица като мина от там я нямаше
/
Точно миналата седмица и аз се чудех какъв й е проблема на тая кола, че седи на толкова куцо място.
Nukem написа:Мисля, че колата е на един човек ,който има и Х5 и я спира точно зад нея(Май живее в блока срещу 36-то). Обаче спира супер тъпо точно пред училището и пречи на колите да се разминават веднага след кръстовището и явно на някой от квартала не му харесва и постоянно му пукат гумите.
Това обяснява нещата трябва да си голям тъпунгер да паркираш в зоната на кръстовище,на улица 2.5м,наполвина върху спящ полицаи и да пречиш на колите който и без това трудно се разминават!Понякога се чудя как такива хора имат толкова пари!
Ако си тъп и нахален ти липсват много от задръжките типични за интелигентните хора. Това ти позволява да пробиеш в определени ситуации. Съчетано с обществен строй, в който подобни индивиди се толерират неимоверно много, е почти пълна гаранция за материално благополучие.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
enigma написа:...................................................
Ако си тъп и нахален ти липсват много от задръжките типични за интелигентните хора. Това ти позволява да пробиеш в определени ситуации. Съчетано с обществен строй, в който подобни индивиди се толерират неимоверно много, е почти пълна гаранция за материално благополучие.
Формулировката ме изкефи

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ваноса да пее одата на радостта
Този наистина има и Х5-ца, която паркира точно зад тази и то по начин по който 7-цата ти се струва, че е спряна като по-учебник.
ПП: За съжаление кварталния е келеш и не прави нищо по-въпроса с отсраняване на проблемно паркираните автомобили, въпреки че го засичам почти всяка сутрин да си пие кафето със охраната на училището.
ПП: За съжаление кварталния е келеш и не прави нищо по-въпроса с отсраняване на проблемно паркираните автомобили, въпреки че го засичам почти всяка сутрин да си пие кафето със охраната на училището.
Aim to be the best, live with the rest!

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2