Изоставена 7-ца!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Изоставена 7-ца!

Мнение от Nukem » 10 Сеп 2009, 19:48

Колеги от 3-4 месеца тази седмица стои на Доиран до едно училище,пукната и е едната гума и не е местена нито сантиметър!
Ако някои я познае евентуално ако е открадната и зарязана/макар че мястото е доста уживено/!
Ето две снимки:

Изображение
Изображение
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 10 Сеп 2009, 19:52

е имало е леко приключение и поради алкохолните или прахови приемания,шофера е забравил къде е автомобила :roll:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 10 Сеп 2009, 19:54

много е яка жалко
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 4

Мнение от mejdupraznika » 10 Сеп 2009, 20:55

еее ебати случая :mhihi: :help: :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 10 Сеп 2009, 20:58

не е крадена споко ;)
"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."

'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Re: Изоставена 7-ца!

Мнение от M2PR » 10 Сеп 2009, 21:51

Nukem написа:Колеги от 3-4 месеца тази седмица стои на Доиран до едно училище,пукната и е едната гума и не е местена нито сантиметър!
Ако някои я познае евентуално ако е открадната и зарязана/макар че мястото е доста уживено/!

Е как ше седи там 3-4 месеца, аз ни 1 път не съм я виждала :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: /т.е. последно миналата седмица като мина от там я нямаше :roll: /
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paparazzo » 10 Сеп 2009, 22:50

е сеа ще стане яцно дали крадлювци четат форума и колко са оперативни.... :mhihi:
قوة الإرادة

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F25 2.0d

Мнение от Niki__ » 10 Сеп 2009, 22:57

M2PR написа:
Nukem написа:Колеги от 3-4 месеца тази седмица стои на Доиран до едно училище,пукната и е едната гума и не е местена нито сантиметър!

Е как ше седи там 3-4 месеца, аз ни 1 път не съм я виждала :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: /т.е. последно миналата седмица като мина от там я нямаше :roll: /

Помеждудругото и аз минавам почти всеки ден оттам и не я виждам явно си я карат колата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 10 Сеп 2009, 22:58

купувам регистрация за бмв 7-ца около 2004-2005-та (по възможност сива) :)

ПС: вчера гледах един пич в "Купува" дето купуваше регистрция за Х3-ка , не би ли трябвало модераторите да ги чистят тия обяви
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0%F6%E8%FF

Потребител
Аватар
Кара: e36 exclusive edition
Мечтае да кара: M

Мнение от orbb » 10 Сеп 2009, 23:08

Мисля, че колата е на един човек ,който има и Х5 и я спира точно зад нея(Май живее в блока срещу 36-то). Обаче спира супер тъпо точно пред училището и пречи на колите да се разминават веднага след кръстовището и явно на някой от квартала не му харесва и постоянно му пукат гумите.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 11 Сеп 2009, 0:13

Мисля, че колата е на един човек ,който има и Х5 и я спира точно зад нея(Май живее в блока срещу 36-то). Обаче спира супер тъпо точно пред училището и пречи на колите да се разминават веднага след кръстовището и явно на някой от квартала не му харесва и постоянно му пукат гумите.

Това обяснява нещата трябва да си голям тъпунгер да паркираш в зоната на кръстовище,на улица 2.5м,наполвина върху спящ полицаи и да пречиш на колите който и без това трудно се разминават!Понякога се чудя как такива хора имат толкова пари!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 11 Сеп 2009, 0:25

M2PR написа:

Точно миналата седмица и аз се чудех какъв й е проблема на тая кола, че седи на толкова куцо място.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 11 Сеп 2009, 2:00

Nukem написа:

Това обяснява нещата трябва да си голям тъпунгер да паркираш в зоната на кръстовище,на улица 2.5м,наполвина върху спящ полицаи и да пречиш на колите който и без това трудно се разминават!Понякога се чудя как такива хора имат толкова пари!

Ако си тъп и нахален ти липсват много от задръжките типични за интелигентните хора. Това ти позволява да пробиеш в определени ситуации. Съчетано с обществен строй, в който подобни индивиди се толерират неимоверно много, е почти пълна гаранция за материално благополучие.

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 11 Сеп 2009, 8:39

enigma написа:...................................................
Ако си тъп и нахален ти липсват много от задръжките типични за интелигентните хора. Това ти позволява да пробиеш в определени ситуации. Съчетано с обществен строй, в който подобни индивиди се толерират неимоверно много, е почти пълна гаранция за материално благополучие.

Формулировката ме изкефи :D Така си е- докато умните се наумуват, лудите се налудуват.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ваноса да пее одата на радостта

Мнение от Avramov » 11 Сеп 2009, 10:02

Този наистина има и Х5-ца, която паркира точно зад тази и то по начин по който 7-цата ти се струва, че е спряна като по-учебник.

ПП: За съжаление кварталния е келеш и не прави нищо по-въпроса с отсраняване на проблемно паркираните автомобили, въпреки че го засичам почти всяка сутрин да си пие кафето със охраната на училището.
Aim to be the best, live with the rest!
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата