11 09.2001 г. - кошмарът от преди осем години .....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

11 09.2001 г. - кошмарът от преди осем години .....

Мнение от Vasko » 11 Сеп 2009, 8:41

Колеги, днес се навършват 8 години от атентатите в Америка, когато бяха разрушени кулите близнаци ...
Какво всъщност се случи на 11 септември 2001 г.?
Всеки ден на планетата Земя се провеждат тайни експерименти, за които дори и висши инстанции и високопоставени личности не знаят. В експериментите са въвлечени високоразвитите държави или по-точно техните сатанински тайни общества, които имат за цел глобалното управление на Земята. Какви са по-точно целите им:
- Манипулиране на човечеството
- Зомбиране на отделни, или групи хора
- масова дезинформация и т.н

За постигане на всичко това, тези общества използват свръх модерни техники и технологии, за които обикновения човек дори не подозира, техника който би звучало по-скоро футуристично в ушите на заблудената маса. Експериментите се провеждат върху цялото човечество, чрез свръх развита сателитна техника, наричана на кратко ХААРП.
Доказано е дори и от ортодоксалната наука, че свръх нискити честоти могат да влиаят на човешкия мозък, а програмираните свръх ниски честоти съответно да програмират мозъчните вълни. ХААРП е именно това, въпреки че тази дяволска машина има още безброй други възможности като например:
- "програмиране" на климата
- предизвикване земетресения и вулканични изригвания.
- масова психоза
След отстраняване на ФБР от достъп до всички секретни проекти и програми, в това число и до кодовете на ХААРП, шефа на бюрото реши така да се каже да си отмъсти на правителството на САЩ като разсекрети всички мръсни игри на тайното правителство. ФБР създаде сайт, в който бяха публикувани голямо количество документи, доказващи истинността на много неща: АРЕА 51, Розуел, Маджестик 12, ХААРП, Ешалон, НЛо конспирацията и много други.
ФБР беше жестоко наказано за тази си постъпка. Беше вече късно да хвърчат глави от бюрото, защото бе дадена гласност. Отмъщението бе друго, то се проведе на 11.09.2001 година, когато три самолета се врязаха съответно в двата Световни Търговски Центрове и Пентагонът. Това ужасно престъпление, уж извършено и организирано от ОСАМА БЕН ЛАДЕН, бе всъщност отговора на тайното световно правителство. Целта беше американците да загубят вярата си във ФБРи ЦРУ, за да може съответно те да бъдат премахнати и унищожени. Но света беше манипулиран и жестоко дезинформиран чрез мас медиите и психо атаките от системата ХААРП.
Човечеството бе жестоко подлъгано, то и особенно американците загубиха всякаква вяра във ФБР и ЦРУ, което отвори възможността - тайното правителство да се свали от пост и длъжност под предлог че не са оправдали доверието на АМЕРИКА и са оронили не само своя, но и престижа на американското разузнаване. Случаят на 11 септември бе "един удар - три заека" Първият - гореспоменатото изложение, вторият - въвличането на Америка във война с цел увеличаване и развиване на военната индустрия. А третия заек бе отдалечеването на американското правителство и ООН от конфликта между Израел и Палестина. Не е нужно да споменаваме кой е инициаторът на тази сатанинска мисия. Повече от ясно е, че това бе съвместна операция на МОСАД и тайното СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО.
Ще започна от повторението в историята. Ето първия пример. Хитлер запали райстага и набеди Г. Димитров и Ван дер Любеке в подпалването му? Така ли беше? Така! Защо го направи? За да сложи край на конституцията на Ваймарската република. Въведе ермехтигунгс гезетце – закони, които да суспендират конституцията на Германия и да му осигурят едноличната диктатура и после войните.
При Буш се повтори същото – никаква разлика.
Но нека се върна 8 г. по късно. Бомбардировката на Пърл Харбър в 1941 г. САЩ бяха предупредени за това какво ще се случи. Но не взеха мерки? Защо? За да ходят на война. 3 дни преди бомбрдировката Австралия ги предупреди какво ще се случи, но правителството на САЩ искаше да се случи...
Преди бомбадрировката 80% от американците бяха срещу въвличането им във втората световна война. След бомбардировката, в която загинаха подобно на 11 Септ.2001 г. 3 000 невини хора 80% бяха съгласни с войната, дори много доброволци се включиха.
Ето как се манипулира един народ.
Сега идвам на целата. Кой направи атентатите в Ню Йорк на 11.09.2001 г.?
Дали беше Ал Кайда – 19-те терориста самоубийци? Или Буш си намери причина да води 2 войни, че войните в САЩ са много доходен бизнес – Афганистанската и Иракската войни?
Ето ви доказателства, че Буш и неговото ЦРУ ги заплануваха и инсцинираха. Намериха си и жертва, която да искарат виновна за това. Подобно на Хитлеровия райхстаг и Пърл харбор.
9 от 19 терористи са в този момент живи значи терористите и 19-те са измислени. Цялата история, че Ал Кайда е зад атентатите е измислена от ЦРУ.

Третата сграда 47 етажна СТЦ7 е взривена от ЦРУ това е повече от сигурно, защото никакъв самолет не я удари и падането на сградата говори за взривяване. Освен това има следи, че СТЦ1+2 са имали експозии на долните етажи допълнително към самолетните удари.

В крайна сметка се оказва следното, а именно:
Сградите са взривени не от терористи, а от ЦРУ:
Държавата си намира претекст за водене на войни. Организира атентатите. На 11.09.2001. Буш направи каквото Хитлер направи да залъже народа си и да му вземе правата и суспендира конституцията:
Полета Юнайтед 93 който пада в Пенсилвания няма следи от падналия самолет:
False Flag Operation ЦРУ ги инсцинира и обвинява други за това:
Следите на Зeмята съществуват на снимки от 1993 г. значи това което виждаме е инсинуации на ЦРУ да вярваме, че самолет е паднал, ама нищо не е паднало там на 11.09.2001 г.:
Атаките на 11.09.2001 на ЦРУ бяха използувани не само за да направят възможни войните в Ирак и Афганистан, но и война на третия фронт срещу самите амриканци – Буш суспендира конститицията и в 2005 г. я обяви за “проклето от господа парче хартия” “God dammed piece of paper”

С нелеганото подслушване Буш, което беше следствие на 11.09.2001 направи наказуеми престъпления фелони не един път не два пъти а 30 пъти. И това са го казали сериозни съдии.
Или в заключение за мен моето мнение за тогавашните събития е следното :НЕ уважавам американските власти и начина по който погребват САЩ с грешна милитаристична политика,защото са скроени грешно. Тяхната централна банка федерал ризърв е единствена в света частна банка. Такова чудо няма никаде в света. Притежават я Рокфелер, Морган, Уорбърг, Ротшилд. Затова те имат интерес да водят войни, които ще ги докарат до тяхното саморазрушение, което вече започна с тази криза.
За това няма видите и прочетете никъде другаде по вестници и телевизии, защото всички те до една са без всякакви права, корумпирани и управлявани от горе. Такова нещо обаче можем да направим само, защото не се страхуваме от мръсните игри на тайното правителство и неговите подразделения, от заплахите и от смъртта.
А иначе нека сведем глави в едноминутно мълчание и почетем невинните жертви от този варварски атентат.....
Последна промяна Vasko на 11 Сеп 2009, 9:45, променена общо 2 пъти

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 11 Сеп 2009, 9:11

Пич, без лоши чувства, ама ти ако вярваш на всичко това си направо кандидат за бутикова риза с мнооого дълги ръкави... :kuku:
Si non confectus, non reficiat.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 11 Сеп 2009, 9:19

Да колега, точно на тази дата се случи...
ПС: Не знам дали е вярно всичко, което си писал, но си оправи линковете към клипчетата, защото така са като изтрити половината букви от адреса и Файрфокс не ми го отваря.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 11 Сеп 2009, 9:28

:shock: въъъъ...
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: touring 318tds

Мнение от Shider » 11 Сеп 2009, 9:34

Ryapoff написа:Да колега, точно на тази дата се случи...
ПС: Не знам дали е вярно всичко, което си писал, но си оправи линковете към клипчетата, защото така са като изтрити половината букви от адреса и Файрфокс не ми го отваря.

Ти пък...
Линковете са прецакани от Световната Конспирация!!! :censored: :comp:

... В Русия съм, в Русия съм... :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 11 Сеп 2009, 9:43

Ех, като ми почне някой с тия теории за световна конспирация, тайни общества, Илюминати и т.н., ми идва да го блъсна по главата с нещо тежко.
Всички хора, вярващи и занимаващи се с развиване на подобни дебилни теории просто имат прекалено много свободно време.

А за 11/9 - трагедията е голяма. Гледал съм клипчета на познати, които са били наблизо и дори само на видео е потресаващо, като не е едитнато. Може да не харесвам американците, обаче толкова много хора на едно място да загинат е трагедия и превръщането и в популистка теория на световната конспирация е наистина дело само на хора без работа.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 11 Сеп 2009, 9:47

имаме една тапицирана стая в сладкарския отдел... мое те водим там белким ти мине баце :twisted:

И кво ако е така, да не би да почне да ти харчи по малко колата, или да ти се оправят пътищата или да спре да се краде... метни си го през рамо и си глей кефа.

Земи пусни една тема, как да се съберем Целия Форум и да направим едно Колективно дело към когото требе за това че нема пътища а плащаме данъци... да видиш как след 1вото дело ще почнат да асфалтират или нещо подобно... така да направим нещо, я глей колко хора сме...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 11 Сеп 2009, 10:00

Mitaran написа:имаме една тапицирана стая в сладкарския отдел... мое те водим там белким ти мине баце :twisted:

И кво ако е така, да не би да почне да ти харчи по малко колата, или да ти се оправят пътищата или да спре да се краде... метни си го през рамо и си глей кефа.

Земи пусни една тема, как да се съберем Целия Форум и да направим едно Колективно дело към когото требе за това че нема пътища а плащаме данъци... да видиш как след 1вото дело ще почнат да асфалтират или нещо подобно... така да направим нещо, я глей колко хора сме...

една обиколчица на центъра, някой вторник към 9 часа, пешеходна скорост, стотина коли...
:?: :mhihi:
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 11 Сеп 2009, 10:28

Обадете се, идвам. По темата, да и аз вярвам, че това беше варварски акт на американското правителство дали само, дали във връзка с някоя терористична организация, незнам. Аз разсъждавам така. Буш е тексасец, а там е едрия бизнес на Америка, нефта и тия които печелят от него големите пари. Сигурен съм, че планирайки бъдещия недостиг на горива, този бизнес е натиснал Буш да води войната в Ирак (за нефт, макачр ече по онова време нефта внос от Ирак е никакъв процент) с разни измислени обвинения, коити впоследствие се оказаха фалшиви даже и в Афганистан (за контролна точка в Азия). Но как да убеди американския народ, че това е правилна кауза? Ми ей на как, посяга на едни символи на Америка (айде да не е Статуята на свободата), много жертви, и американците побесняват. Както и при Пърл Харбър. Останалато е лесно, все пак това е Америка. И не ми казвайте, че кулите са паднали от удара на самолет, щото не е възможно никак тая работа, технически, архитектурно, такова сриване, като взривяваните сгради по Discovery. Верно, че от това няма да ни се оправят пътищата, ама що да вярваме на всичко дето ни плещят от телевизията? Защо мислите че телевизията, радиото и т.н медии, казват истината по презумпция? Медиите са огромно средство за влияние и аз съм сигурен, че някой го използва това средство, даже и в България, много успешно. Всеки избира в крайна сметка на какво и кого да вярва, но и всеки с глава на раменете и нещо вътре в нея, най-малко си задава въпроси. Другите слушат Азис.

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 11 Сеп 2009, 10:40

Ебати готиното бех зажаднел за такиа историики, давайте глава3 том 8ми :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 11 Сеп 2009, 10:55

Ясно беше, че точно ти си пуснал тази тема, още преди да я отворя :help:

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Мнение от u`F`o » 11 Сеп 2009, 11:07

Elesar74 написа: Всеки избира в крайна сметка на какво и кого да вярва, но и всеки с глава на раменете и нещо вътре в нея, най-малко си задава въпроси. Другите слушат Азис.

Eто това е истината! Колко по-лесно е да се слуша Василка от колкото да се поразмишлява върху важни глобални (а и не само) въпроси. Ама "я кво да ги мислъ тея раути, кво мъ ибе , чей да виим довечеръ дек ше се напия и с коя к**ва шъ си легна" - е те така мислят 90% от хората в БГ. Започни да им говориш нещо различно от темите - пиене, йебане и виж ма колко моа да карам - и стой та гледай резултат. Аз го виждам - хората които "дръзват" да говорят на други теми, биват публично оплюти и порицани. За това sineok_pi4_ за да не получаваш "остроумни" отговори от типа:
Zagy написа: Пич, без лоши чувства, ама ти ако вярваш на всичко това си направо кандидат за бутикова риза с мнооого дълги ръкави...:kuku:
си подбираш аудиторията и ако някой покаже, че използва 3 или повече гънки от мозъка си - тогава може да отвориш тема- ако ти се говори ;)
П.С.: Нямам намерение да споря с чалга фенове с прически псевдо-пънк ;)

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 11 Сеп 2009, 11:38

Elesar74 написа:...

Съгласен съм, колега, аз съм си задавал въпросите и смятам че най-малкото някои институции в САЩ са знаели какво се готви, но не са направили нужното. За Пърл Харбър все още има много неизвестни, но най-малкото тогава САЩ са имали съвсем друга политика и стратегия - още не са мислели за глобално влияние и превъзходство (поради няколко други държави и много популярната изолационистка политика).

u`F`o написа:...

Значи според теб колега всеки който не е съгласен с теорията на конспирацията е брутално тесногръдо същество, свело интересите си до първични инстинкти и усещания... а да си мислил, че има хора, които се интересуват от съвсем други неща? И защо съдиш по няколко за хиляди? Айде моля ти се малко по-кротко да го даваш с категоризациите - нито знаеш какви са хората тука, нито ги познаваш.
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 11 Сеп 2009, 12:11

Цялата тази работа с кулите близнаци ми се струва инсценирана от Буш...мое лично мнение :roll:
Ето Ви едно интересно сайтче :D
http://www.theorionconspiracy.com
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 11 Сеп 2009, 12:55

Истина или не, беше интересно да го прочета. Ама тая информация не прави никого по-щастлив, по-красив, по-богат или по-привлекателен за нежния пол. Да гледаме по-лежерно на живота и да се съсредоточим върху собствените си проблеми. Едва ли има някой, който да си няма такива. А глобалните проблеми да ги оставим на болните мозъци.

Следваща

Назад към Извън Темата