Спрей за Номера
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- pimienta M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: е61 535d & e53 3.0d
Спрей за Номера
Колеги здравейте!!! Спомям си че преди време имаше една тема в която 1 колега предлагаше Спрей за Номерана на Колите ни който нали размазвал или скривал номера ни пред камерите?! Защото 1 приятел мн напира за този Спрей и реших на му го намеря! Та някой да има нещо в напредвид къде мога да го намеря или някой предлага ли го ?!
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
Re: Спрей за Номера
pimienta M3 написа:Колеги здравейте!!! Спомям си че преди време имаше една тема в която 1 колега предлагаше Спрей за Номерана на Колите ни който нали размазвал или скривал номера ни пред камерите?! Защото 1 приятел мн напира за този Спрей и реших на му го намеря! Та някой да има нещо в напредвид къде мога да го намеря или някой предлага ли го ?!
Еее ти точно тук ли намери да пуснеш темата в новия стар форум? Тия спрейове са незаконни първо, и второ, ако си беше направил труда да ползваш малко google нямаше да пускаш тема!
- pimienta M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: е61 535d & e53 3.0d
Честно казано и за мен за глупост но обещах и все пак си правя тръда да му го намеря ?! А и се Радвам че вече си имаме нов - стар форум бях се подтиснал като сядах на компа и незнаех какво да правя защото беще в ремот 

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
alx написа:не работят.
не се занимавай с глупости

Идея - не нарушаваш правилата през деня. А през ноща, си слагаш част от потника на номера - виждам много такива 

Слага се "плака" в/ху регистрационната табела (която е незаконна естествено).
Като застанеш фронтално на рег. номер неможеш да го разчетеш,вижда се размазано.
Можеш да го прочетеш само ако застанеш под определен ъгъл и то само част от него.
Чувал съм,че и тук се продават.
На мен лично ми ги донесоха от Германия.
Като застанеш фронтално на рег. номер неможеш да го разчетеш,вижда се размазано.
Можеш да го прочетеш само ако застанеш под определен ъгъл и то само част от него.
Чувал съм,че и тук се продават.
На мен лично ми ги донесоха от Германия.
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Не бачкат тия спрейове, то и за лака за коса се говори така, ама замазва номера само ако го снимаш от един метър със светкавица.
Кал колкото щеш , но в нашия любим ЗДП пише, че номерата трябва да са винаги чисти и четливи, и да не се покриват с нищо...така нашите симпатични милиционери ще имат за какво да се заяждат.
Пластмасите, или плаки както каза колегата, са хубаво нещо, няколко от колите на НСО са с такива, но пак не са разрешени...
Кал колкото щеш , но в нашия любим ЗДП пише, че номерата трябва да са винаги чисти и четливи, и да не се покриват с нищо...така нашите симпатични милиционери ще имат за какво да се заяждат.
Пластмасите, или плаки както каза колегата, са хубаво нещо, няколко от колите на НСО са с такива, но пак не са разрешени...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
10 мнения
• Страница 1 от 1