Звездата на IAA (Франкфурт) ?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Звездата на IAA (Франкфурт) ?
Наскоро отмина най-голямото авто изложение за годината . Имаше много премиери и това което ме зарадва най-много , а може би и много други бяха премиерите на супер колите . Темата в основен е само за БМВ , та викам тук малко да си почешем езиците - коя е звездата на изложението
Започвам със няколко предложения - Mercedes SLS AMG , Ferrari 458 Italiq , Lamborghini Reventon Cabrio , Rolls Roys Ghost , Bentley Mulsanne ,Bugatti Galibier, Maserati Grancabrio ааа и новата кола на Батман Brabus EV12
... Давайте вие първи , мен нещо SLSа много ме кефи , пък и всички се прехласват по него ...

Започвам със няколко предложения - Mercedes SLS AMG , Ferrari 458 Italiq , Lamborghini Reventon Cabrio , Rolls Roys Ghost , Bentley Mulsanne ,Bugatti Galibier, Maserati Grancabrio ааа и новата кола на Батман Brabus EV12

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Re: Звездата на IAA (Франкфурт) ?
Да бе,нека да полафим за тея коли.Айде,няма ли някой вече да ги е покарал,да е подрифтил малко.Нека чуем впечатления от първа ръка за да знам след 11-12 години дали да си купя някоя.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
jordanpar написа:Да бе,нека да полафим за тея коли.Айде,няма ли някой вече да ги е покарал,да е подрифтил малко.Нека чуем впечатления от първа ръка за да знам след 11-12 години дали да си купя някоя.
Хаха май ако чакаме някой да сподели опит , ще има да си почакаме , особено за Ролса и Бугатито

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа:jordanpar написа:Да бе,нека да полафим за тея коли.Айде,няма ли някой вече да ги е покарал,да е подрифтил малко.Нека чуем впечатления от първа ръка за да знам след 11-12 години дали да си купя някоя.
Хаха май ако чакаме някой да сподели опит , ще има да си почакаме , особено за Ролса и Бугатито
сбъркал колата, но не и форума - според мен си сбъркал и колата и форума.
Кво има да им обсъджаме на тия коли, като нито сме ги виждАли, нито сме ги карАли, нито ще ги караме следващите 10на години.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Doberman_vas написа:acho.rs написа:jordanpar написа:Да бе,нека да полафим за тея коли.Айде,няма ли някой вече да ги е покарал,да е подрифтил малко.Нека чуем впечатления от първа ръка за да знам след 11-12 години дали да си купя някоя.
сбъркал колата, но не и форума - според мен си сбъркал и колата и форума.
Кво има да им обсъджаме на тия коли, като нито сме ги виждАли, нито сме ги карАли, нито ще ги караме следващите 10на години.
А на кой му дреме , според теб какво съм сбъркал ??? Само темата за Бугатито е обсъдена в 4 страници в тоя подфорум ? И защо да не се обсъдят автомобили , при положение че 70% от темите тук не са свързани с коли изобщо . . . Отделно , че ти и доста БМВта нито си кАрал,нито ще ги кАраш следващите 10години

ПС:може да съм сбъркал колата - ти какво караше ? 760и ?

5 мнения
• Страница 1 от 1