Звездата на IAA (Франкфурт) ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Звездата на IAA (Франкфурт) ?

Мнение от acho.rs » 26 Сеп 2009, 9:16

Наскоро отмина най-голямото авто изложение за годината . Имаше много премиери и това което ме зарадва най-много , а може би и много други бяха премиерите на супер колите . Темата в основен е само за БМВ , та викам тук малко да си почешем езиците - коя е звездата на изложението :twisted:
Започвам със няколко предложения - Mercedes SLS AMG , Ferrari 458 Italiq , Lamborghini Reventon Cabrio , Rolls Roys Ghost , Bentley Mulsanne ,Bugatti Galibier, Maserati Grancabrio ааа и новата кола на Батман Brabus EV12 :lol: ... Давайте вие първи , мен нещо SLSа много ме кефи , пък и всички се прехласват по него ...

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Re: Звездата на IAA (Франкфурт) ?

Мнение от jordanpar » 26 Сеп 2009, 11:24

Да бе,нека да полафим за тея коли.Айде,няма ли някой вече да ги е покарал,да е подрифтил малко.Нека чуем впечатления от първа ръка за да знам след 11-12 години дали да си купя някоя.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 26 Сеп 2009, 14:13

jordanpar написа:Да бе,нека да полафим за тея коли.Айде,няма ли някой вече да ги е покарал,да е подрифтил малко.Нека чуем впечатления от първа ръка за да знам след 11-12 години дали да си купя някоя.

Хаха май ако чакаме някой да сподели опит , ще има да си почакаме , особено за Ролса и Бугатито :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 26 Сеп 2009, 14:27

acho.rs написа:
jordanpar написа:Да бе,нека да полафим за тея коли.Айде,няма ли някой вече да ги е покарал,да е подрифтил малко.Нека чуем впечатления от първа ръка за да знам след 11-12 години дали да си купя някоя.

Хаха май ако чакаме някой да сподели опит , ще има да си почакаме , особено за Ролса и Бугатито :lol:

сбъркал колата, но не и форума - според мен си сбъркал и колата и форума.
Кво има да им обсъджаме на тия коли, като нито сме ги виждАли, нито сме ги карАли, нито ще ги караме следващите 10на години.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 26 Сеп 2009, 18:24

Doberman_vas написа:
acho.rs написа:

сбъркал колата, но не и форума - според мен си сбъркал и колата и форума.
Кво има да им обсъджаме на тия коли, като нито сме ги виждАли, нито сме ги карАли, нито ще ги караме следващите 10на години.

А на кой му дреме , според теб какво съм сбъркал ??? Само темата за Бугатито е обсъдена в 4 страници в тоя подфорум ? И защо да не се обсъдят автомобили , при положение че 70% от темите тук не са свързани с коли изобщо . . . Отделно , че ти и доста БМВта нито си кАрал,нито ще ги кАраш следващите 10години :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПС:може да съм сбъркал колата - ти какво караше ? 760и ? :mhihi:

Назад към Извън Темата