Помогнете !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E21
Мечтае да кара: E21
Детайли за колата: червена

Помогнете !!!

Мнение от E-24 » 01 Мар 2005, 0:51

наистина не знам точно къде трябва да сложа тази тема, така че ако искате я преместете, където смятате за най-добре. само вижте това, преди малко влязох в abv и видях банера. при всички положения колкото повече хора видят този сайт, толкова по-голяма е и възможността да го види някой, които наистина може да помогне с повече средства. имате ли някакви идеи ?

http://www.help-monica.org/bg/home.php
едвайсеиено

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 01 Мар 2005, 13:19

Ти си голяма работа, човече. По едно стечение на обстоятелствата моите шефове станаха свидетели на тази катастрофа и си мислехме, че всички са загинали. Било е страхотна експлозия, направо е чудо, че някой е оживял. За това аз съм сигурна че моге да се помогне. Лично аз ще помогна с каквото мога. Мисля че всеки ако приведе по банковата сметка макар и по 5лв. (къде ли не сме ги дали тези пари... и за какво ли не) ще направим това дете щастливо.

ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДА ПОМОГНАТ.

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 01 Мар 2005, 13:55

В един друг автофорум се твърдеше, че този сайт е измама. На опелистите мисля беше... :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 01 Мар 2005, 14:30

err0r написа:В един друг автофорум се твърдеше, че този сайт е измама. На опелистите мисля беше... :confused:

Какво имаш предвид под измама? Защото ако е така може да се провери

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 01 Мар 2005, 21:24

Мисля че не е измама!Нека който може да провери и ако не е нека всички помогнем както аз ще направя!

Назад към Извън Темата