Продуктите на Meguiar's
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Продуктите на Meguiar's
Някой има ли представа от къде (в България) е възможно да се закупят/поръчат продукти на Meguiar's? 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Продуктите на Meguiar's
Имаше неква фирма за яхти ги предлагаше по едно време, но цените бяха някъде Х2 на нормалното.
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
Аз съм взимал тяхни продукти, но от Щатите.
В БГ официален дилър нямат, най-близкия дилър е в Турция.
http://www.meguiars.com/international/
В БГ официален дилър нямат, най-близкия дилър е в Турция.
http://www.meguiars.com/international/
- Projektzwo
-
-
bum_bum написа:Имаше неква фирма за яхти ги предлагаше по едно време, но цените бяха някъде Х2 на нормалното.
Ако са х2 ще е добре, понеже в ebay.com цените са нрмални, но доставката е по-дебела и общо взето крайната цена е три пъти по-висока от принципно обявената...
Ще те помоля, ако се сетиш за името на фирмата да ми драснеш едно ЛС, понеже аз нищо не успях да открия на местно ниво.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Нещо като Наутик Груп мисля, че беше. Някъде из Лозенец им беше офиса.. Аз лично си ги поръчвах от Ибея, далеч по-евтино идваше.
- Projektzwo
-
-
bum_bum написа:Нещо като Наутик Груп мисля, че беше. Някъде из Лозенец им беше офиса.. Аз лично си ги поръчвах от Ибея, далеч по-евтино идваше.
Ами в такъв случай и аз ще поръчвам направо от там.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Поръчвай смело, даже може да се поразровиш за разни сайтове има в UK, които също продават. Цените им са като в официалния сайт, плащаш отгоре само доставката. Имах ги ама преинсталирах компа и забрайх да запазя букмарките и заминаха, иначе щях да ти ги дам. Не знам какво ще си поръчваш, но гледай златната серия най-вече нещата са направо страшни.
- Projektzwo
-
-
bum_bum написа:Поръчвай смело, даже може да се поразровиш за разни сайтове има в UK, които също продават. Цените им са като в официалния сайт, плащаш отгоре само доставката. Имах ги ама преинсталирах компа и забрайх да запазя букмарките и заминаха, иначе щях да ти ги дам. Не знам какво ще си поръчваш, но гледай златната серия най-вече нещата са направо страшни.
Благодаря за инфото, сега ще потърся сайтове в UK + ebay.co.uk, иначе като за начало ще си поръчвам от GOLD серията мазила за кожата.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Вземи си шампоана с алое и конциционера, дето върви с него или млякото в тубичка (не спрея).
- Projektzwo
-
-
bum_bum написа:Вземи си шампоана с алое и конциционера, дето върви с него или млякото в тубичка (не спрея).
Аз лично съм се спрял на млякото (Cleaner/Conditioner), въпреки, че кожата ми е на дупчици и ми препоръчаха в моя случай да използвам спрея.
Смятам темата за изчерпана, така че по преценка на модераторите може да бъде изтрита/заключена.
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
имат страхотни неща .. и аз търся нещо за кожа тяхно.
- Projektzwo
-
-
7BREYTON написа:имат страхотни неща .. и аз търся нещо за кожа тяхно.
Аз лично ще се възползвам от офертите, които предлагат в ebay.co.uk, ето и най-добрите им предложения за кожичка:
1. MEGUIARS Gold Class Rich Leather Aloe Cleaner Step 1 + MEGUIARS Gold Class Rich Leather Aloe Cleaner Step 2
2. MEGUIARS Gold Class Rich Leather Cleaner/Conditioner
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Тия имат много добри продукти не само за кожа.... за боята и лака имат сигурно 20 препарата... да ги нанасяш един след друг за максимален ефект... ма няма кой да ги вкара в BG... вероятно цената ще е доста над Sonax/Костенурката и затова...
- Projektzwo
-
-
Mollov написа:Тия имат много добри продукти не само за кожа.... за боята и лака имат сигурно 20 препарата... да ги нанасяш един след друг за максимален ефект... ма няма кой да ги вкара в BG... вероятно цената ще е доста над Sonax/Костенурката и затова...
Има фирми (почистващи), които работят с техните препарати, но само в промишлени количества и не предлагат нищо за крайния потребител. Като цяло цените им въобще не са високи, в случая с доставката всичко е горе-долу х2, но все пак за качеството, което предлагат си заслужава...
- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
Projektzwo написа:Някой има ли представа от къде (в България) е възможно да се закупят/поръчат продукти на Meguiar's?
кажи примерно кой продукт те интересува има някаква малка вероятност да дойде до софия
Всички пътища водят към НАДИН 

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2