Има ли живот след смърта?
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Има ли живот след смърта?
С мъка на сърцето пиша ,за това как мои приятели загубиха своето момченце/не съм сигурен за възраста му,но бе някъде към 6г./ .Знам само ,че се бориха ....ходиха в чужбина......с надеждата да се излекува! Химио терапия.....на 6 годишно
.....
Има ли живот след смърта? Какво е живота? А смърта?
Защо,защо се случват лоши неща на добрите хора? Защо /ако има господ/ реши да прекъсне живота на това малко дете?
Защо...........
Колеги,приятели и всички Вие които четете в момента: СПРЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ПОВЪРХНОСТНО НА ЖИВОТА,НЕ ГО ПРИЕМАЙТЕ ЗА ДАДЕНОСТ! НЕ СА ВАЖНИ МАТЕРИАЛНИТЕ НЕЩА! ОТНАСЯЙТЕ СЕ С УВАЖЕНИЕ И РЕСПЕКТ ЕДНИ КЪМ ДРУГИ....ОТДЕЛЯЙТЕ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗАЕДНО С БЛИЗКИТЕ СИ....ЗАЩОТО .....ЗАЩОТО ЖИВОТА Е КРАТЪК И НИКОЙ НЕ Е БЕЗСМЪРТЕН!
Дълбок поклон пред родителите и паметта на това крехко и малко детенце!

Има ли живот след смърта? Какво е живота? А смърта?
Защо,защо се случват лоши неща на добрите хора? Защо /ако има господ/ реши да прекъсне живота на това малко дете?
Защо...........

Колеги,приятели и всички Вие които четете в момента: СПРЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ПОВЪРХНОСТНО НА ЖИВОТА,НЕ ГО ПРИЕМАЙТЕ ЗА ДАДЕНОСТ! НЕ СА ВАЖНИ МАТЕРИАЛНИТЕ НЕЩА! ОТНАСЯЙТЕ СЕ С УВАЖЕНИЕ И РЕСПЕКТ ЕДНИ КЪМ ДРУГИ....ОТДЕЛЯЙТЕ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗАЕДНО С БЛИЗКИТЕ СИ....ЗАЩОТО .....ЗАЩОТО ЖИВОТА Е КРАТЪК И НИКОЙ НЕ Е БЕЗСМЪРТЕН!

Дълбок поклон пред родителите и паметта на това крехко и малко детенце!

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Re: Има ли живот след смърта?
Според мен нищо в природата не се губи. Според всички хипотези за материята и живота които съм прочел, като цяло съм стигнал до извода че всичко е енергия под различна форма. Човек отива там където е бил преди да се роди - в мрежата от енергия която го е създала. Не сме в състояние да си дадем точно обяснение за произхода на човека, но със сигурност не можем да разчитаме на сетивата си за да го остановим. Може би някои хота усещат силата на енергията (екстрасенси и т.н.) и посредством тях можем да добием няква бледа представа какво става всъщност. Обожавам квантовата физика.
Нека детенцето почива в мир.

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Човек осъзнава че е загубил нещо чак като стане необратимо и не може да върне времето назад.Стойностните неща в живота са толкова малко а ние не съумяваме да ги оценим и съхраним.
Лошото е че хората казват Господ прибира при себе си първо добрите хора
Лошото е че хората казват Господ прибира при себе си първо добрите хора

нямам никаква престава под каква форма и мислене но просто коато се замисля това ми щукваdidi77 написа:аз си мисля че има живот след смърта

бърза печка ха ха
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Незнам само защо човек си мисли, че има нещо страшно в смърта. Ами ако живота е начин за изкупуване на грехове? Ако живота е истинския ад, а смърта е прехода на някъде...?
Въпросите са много, но си мисля, че определено има нещо което ни е създало, преди всичко, незнам дали е живот и какво е изобщо, но има нещо. Яйцето или кокошката, вечния въпрос, но което и да е първо, все някой е щракнал с пръсти или нещо го е създало, дори ако приемем физичното обяснение за съзадването на света и за големия взрив, породен пт сблускъка на 2 частици, ОК, тези частици от къде идват и кой ги е изпратил не от нищото нали?
П.С. Колкото до самата смърт, един Голям човек, бог да го прости беше казал: Не ме е страх от умирането, страх ме е от ритането преди него!
Въпросите са много, но си мисля, че определено има нещо което ни е създало, преди всичко, незнам дали е живот и какво е изобщо, но има нещо. Яйцето или кокошката, вечния въпрос, но което и да е първо, все някой е щракнал с пръсти или нещо го е създало, дори ако приемем физичното обяснение за съзадването на света и за големия взрив, породен пт сблускъка на 2 частици, ОК, тези частици от къде идват и кой ги е изпратил не от нищото нали?
П.С. Колкото до самата смърт, един Голям човек, бог да го прости беше казал: Не ме е страх от умирането, страх ме е от ритането преди него!

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Всички ще разберем някой ден 

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- menchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw E36 compact
- Мечтае да кара: BMW X6
LizarD написа:Според мен нищо в природата не се губи. Според всички хипотези за материята и живота които съм прочел, като цяло съм стигнал до извода че всичко е енергия под различна форма. Човек отива там където е бил преди да се роди - в мрежата от енергия която го е създала. Не сме в състояние да си дадем точно обяснение за произхода на човека, но със сигурност не можем да разчитаме на сетивата си за да го остановим. Може би някои хота усещат силата на енергията (екстрасенси и т.н.) и посредством тях можем да добием няква бледа представа какво става всъщност. Обожавам квантовата физика.
Много правилно е казал колегата,Господ е създал всичко по уникален начин,при който нищо не се губи в природата,това се отнася и до живите същества,които се прераждат,всмисъл си сменяме обвивката само,но душата си е същата,някой че кажат,че това е само религия или нещо подобно,защото неможе да се докаже че е така,за което е голяма грешка,за тея които мислят така,имаше статия,че учени за открили по-малка частица от атома и това е "нематерията" която стои в формата на енергия и всеки може да си направи извод,кое движи телата ни и това е тази енергия,която не се губи след смъртта,а се мести в друго тяло.
Жалко за детенцето,че си е заминало толкова рано,да почива в мир!
Какво е живота - едно нищо, в смисъл, че може да го изгубиш за части от секундата. Дали ще си натиснал повече педала, или пък ще падне саксия от покрива на близкия блок, няма значение. Съжалявам за детенцето - да се надяваме, че всички починали наши близки са на по-добро място.
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Тялото ли има дух или духът има тяло 

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Духът има тяло.
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
По Нова тв почва в момента интересен филм по темата..
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Има живот след смъртта. За справка - Исус Христос.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
Elesar74 написа:Има живот след смъртта. За справка - Исус Христос.

къде да го намеря?
Fall in love or fall in hate. Get inspired or be depressed. Make babies or make art. Speak the truth or lie and cheat. Dance on tables or sit in the corner. Life is divine chaos. Embrace it. Forgive yourself. Breath. And enjoy the ride...
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2