поп-фолк с участието на Бмв
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
поп-фолк с участието на Бмв
bedrock city racing
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Re: поп-фолк с участието на Бмв
Е, аз този пич с това БМВ го гледам всяка вечер си пие коктейла в Планет-а -в Пловдив -това е до Иконома..
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Аз не мога да проумея как са те оставили да пишеш изобщо в тоя форум
!

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Alex-BMW|e36
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW e36
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
За моделчето, качествена е изработката, но според мен една кола губи чара си когато се добавят елементи от друг модел - с две думи, много пари без вкус.
За песничката.. Нищо особено, не мисля че трябва да се обръща чак такова внимание на посредствени проекти, излъчвани на посредствени места. Поп фолка е за хората които харесват българските ритми в по съвременен варянт. Чалгата е за хората които харесват турските циганийки. Като цяло в тоя стил има смислени неща, но едно 95% е чиста безвкусица. Апък "хаус маус" историите, са си старото диско. Единственото обяснение което си давам за слушането на чалгата, хауса и комерса като цяло, е, че се слуша от хора които не търсят смисъла в музиката, а просто им допада самото звучене, което е напълно нормално. Избора на стил музика е силно повлияно от себеоценката, или какво мисли слушащия за самия себеси. Тая тема е дъъвканааа....
За песничката.. Нищо особено, не мисля че трябва да се обръща чак такова внимание на посредствени проекти, излъчвани на посредствени места. Поп фолка е за хората които харесват българските ритми в по съвременен варянт. Чалгата е за хората които харесват турските циганийки. Като цяло в тоя стил има смислени неща, но едно 95% е чиста безвкусица. Апък "хаус маус" историите, са си старото диско. Единственото обяснение което си давам за слушането на чалгата, хауса и комерса като цяло, е, че се слуша от хора които не търсят смисъла в музиката, а просто им допада самото звучене, което е напълно нормално. Избора на стил музика е силно повлияно от себеоценката, или какво мисли слушащия за самия себеси. Тая тема е дъъвканааа....

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
А за механика в клипа никой не каза добра дума.
Струва ми се че ще е далеч по-полезен в темата за фитнеса и добавките във форума,от голямата част писали там.
Струва ми се че ще е далеч по-полезен в темата за фитнеса и добавките във форума,от голямата част писали там.
- n.kostadinov
- кандидат ентусиаст
-
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ебати ужасния клип и песен и визия и "сценично" държание и текст 
Колите биват единствено.

Колите биват единствено.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
LizarD написа:За моделчето, качествена е изработката, но според мен една кола губи чара си когато се добавят елементи от друг модел - с две думи, много пари без вкус.
EEE евала баце - най-железния ти пост до тук

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Абе друго си е Fenomeno
.. Рок си слушам, ама има 10 парчета, дето не мога да не ги призная. Има какво да се чуе...

Някой сеща ли се за друга чалгия с участие на БМВ е36-ца?
Моята е снимана в такъв, но така и не разбрах в кой, не е от популярните, тях ги прегледах вече. Червена е, в клипа има девойки, танцуващи около басеин.
Някой ако се сети ще съм му безкрайно благодарна.
Моята е снимана в такъв, но така и не разбрах в кой, не е от популярните, тях ги прегледах вече. Червена е, в клипа има девойки, танцуващи около басеин.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
ferdy написа:Някой сеща ли се за друга чалгия с участие на БМВ е36-ца?
Колежке сигурна ли сте, че е чалга клип, а не някоя розова продукция с тези мадами и басейни

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Имаше някакъв клип на Борис Дали, в който дрифтеха едни черни Е36-ци, но не се сещам кое беше парчето.
Никой не мое ма връне на селу!
- borislav
- младши ентусиаст
-
Снимка от събора тази година
.....то момчето май ни е колега

Последна промяна borislav на 11 Окт 2009, 9:33, променена общо 1 път

45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3