трън ли са Голфаджиите в очите на БМВ-истите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

трън ли са Голфаджиите в очите на БМВ-истите

Мнение от martines » 15 Окт 2009, 19:20

от известно време съм регистриран тук но само чета понеже има интересни теми а и аз нямам бмв а опърпан голф2 и няма кво да се изказвам толкова.знам че всеки се е сблъсквал с какви ли не ситуации на пътя и няма какво да се оплакваме .но някой път немога да си обесня някои неща.сега не искам да се изкарвам перфектен или най-колегиален шофьор и аз съм сякал път и аз съм карал като пълен тъпанар.но последно време се старая да съм доста примерен и да спазвам закона.а и никога не съм бил агресивен на пътя или да побеснявам от хора които карат все едно са сами на пътя.а и не искам да предизвиквам или ядосвам другите шофьори щото дори че колата ми не е кой знае какво се запомня и не искам някой в яда си да ми направи някакъв демидж било с дране или рязане на гуми.та какво ми се случи преди малко -излизайки от една пресечка за да се включа на главния път спрях на знак стоп огледах се и като видях че друга кола тръгна да влиза в пресечката реших да тръгна а аз по принцип се изнасям бързо от пресечки и светофари щото няма кво да се моткам да бавя другите.и минавайки около 50м виждам в огледалото че ме настига черна Е46-ца идваща с по голяма скорост от мойта и леко ритнах газта за да не го замотвам.но така или иначе той се лепна зад гърба ми. аз продължих да си карам спокойно а той зад мен близичко ама без да дава сигнали за нещо ни аварийни ни светкавица нищо и така докато не дойде време да паркирам и като гледам че е много близо зад мен пак леко настъпах за да му направя дистанция и пуснах аварийни за да му покажа че ще паркирам и тръгвайки назад той отново ми се залепи почна да свири и не ми позволи да си направя маневрата .аз дадох напред и отбих да му направя място понеже реших че иска да минава и да не му преча.но той спря до мен и отвори прозореца и аз отворих моя и в следващия миг ме посрещнаха --"ти луд ли си нормален ли си " от някакво момче с шапка и до него момиче което му казваше да спре.аз го гледах с недоумение без да кажа нищо и той ме нарече тъпанар и замина.
така и не разбрах за какво идеше реч може би е решил че съм му сякал пътя макар че аз като излязох от пресечката той беше доста метри назад.
ако е човек който пише тук в форума нека да каже ако съм виновен с нещо няма проблем да му се извиня .но иначе...

знам че темата няма да просъществува дълго но все пак .имам чувството че някой хора коато се качат в черни бмв-та и се възгордяват нз дали е така нямал съм по скъпи коли и затова нз как е.
знам че е кофти като за първо мнение но просто бях потресен и затова реших да го напиша.

П.С. знам че много хора ще си помислят сега че съм се представил в по добра светлина и 50% от нещата не са истина но....просто така се случи
голфаджията в bmw-форума

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Re: трън ли са Голфаджиите в очите на БМВ-истите

Мнение от X-citer » 15 Окт 2009, 19:28

Колега, темата е дискутирана милион пъти. Във всяко стадо има мърша - и при нас, и при голфовете, и при аудитата, и при мерцедесите...
Марката на автомобила не е показател за процента на дебилност на водача.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 15 Окт 2009, 19:30

Аз имам от квартала един голфаджия 2, който и предишният и сегашният компакт само ми го обсъжда, иначе неговата кола най-хубавата. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 15 Окт 2009, 19:38

Незнам пич, на мен лично не са ми трън. НО като ме настигне голф3 примерно в 80% от случаите ми кара калник в броня, и ако има трафик и не мое ме мине, почва да мисли варинти от дясно, или евентуално прескачане ако има надписи Ремус по него и сини тип АУДИ светодиоди под фаровете ...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...
Мечтае да кара: годзила

Мнение от Plamenavramov » 15 Окт 2009, 19:40

Понеже кара черно БМВ ,и е хванал бога за шлифера ,пък и както казваш мадама е имал до него ,така че какво те замисля за него? Пък и живеем в мутренска държава все пак! :mhihi: :bang:

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 15 Окт 2009, 19:50

ти каем честно напоследък ми идва да начупя няколко е36ци и е39тки :mhihi: питай после дали голфажиите са трън в огледалата :mhihi: инак много обичам да засрамвам плевенски или пк голчета с напомпани шушляги вътре де се гърчат на тоя дървен стан вътре :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Окт 2009, 20:35

Аз пък имам много добър приятел с голф 3 и е голям пич,може би защото има и тойота ланд крузер 120,не е показателна колата,сутринта некакъв олигофрен с ис-ка бая ме изнерви като спря на една тесна уличка и почна лаф да прави с някакъв друг идиот,естествено почаках 2-3 минути и после го усвирках

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 15 Окт 2009, 20:45

аз пък не мога да разбера , какво значение има каква кола караш .... кой квот му се кара и закаквот има финанси . Това че има магарета в бугатите и поршета какво да ги правим? голф / бмв / форд се тая... всички сме 1 - хора
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 15 Окт 2009, 20:46

Абе напоследък тия с е36-ците са сериозни конкуренти на голфаджиите в селянията
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Окт 2009, 21:05

bum_bum написа:Абе напоследък тия с е36-ците са сериозни конкуренти на голфаджиите в селянията

и аз щях да го кажа ... :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 15 Окт 2009, 21:34

Няма голфове, няма Е36-ци, няма хонди... Там където колата е евтина, винаги ще има селяни.... Не че с по скъпите се гарантира умствен потенциал, просто преобладаващата част от тея с каручките са груби комплексирани селяци.
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: настрани
Мечтае да кара: M3 Power
Детайли за колата: BMW E36 320 coupe

Мнение от stef4o_BMW » 15 Окт 2009, 21:48

Абе вие мно градски коли имате бе :mhihi: :mhihi: :mhihi:
За вас сичко е селско,селянин и т.н.
Провинционалисти такива :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колкото може
Мечтае да кара: докато може

Мнение от aureus_gold » 15 Окт 2009, 22:04

Нямам обяснение защо не харесвам "голфаджиите".Всеки ден ме "наказват" средно по два-три пъти.Не ми е много ясно какъв е този мерак да се дърпат с 90 коньовите си "кенефи" и да ме гледат нахилени.
Вярно е че и в нашето стадо има мърша(рацери разни и учители на Кен Блок),но смятам че като цяло не сме толкова във филма "Бързи и яростни"(селтик рейнджъри)
Последна промяна aureus_gold на 16 Окт 2009, 20:48, променена общо 1 път
От всички педали най-много харесвам на газ-та!

Потребител
Аватар

Мнение от martines » 15 Окт 2009, 22:13

рабирам аз че винаги има изключения ама изглежда има и такива на които им сечеш път дори когато колата ти е паркирана 3 дни пред блока.както казах всеки е имал тъпи ситуации на пътя ама такива да ме преследва 1км докато дойде време да паркирам и тогава да ми се репчи не бях имал и то за няма нищо.в бургас има такъв лаф за тея "бързите" шофери-"бързат за последната спирка на 211-ката"--последната спирка на автобус 211 в бургас е на гробищата.така че няма кво да им се нервя с каквито и коли да са -да заминават .просто това ми беше интересно -понеже в бургас БМВ-то(още повече черното) и адидаската те квалифицират като батка.
та за тоя неска-нека да е жив и здрав само да помни че неска попадна на човек като мен ама не се знае утре на кой луд с пистолет в жигулка ще попадне
голфаджията в bmw-форума

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 15 Окт 2009, 22:25

LizarD написа:Няма голфове, няма Е36-ци, няма хонди... Там където колата е евтина, винаги ще има селяни.... Не че с по скъпите се гарантира умствен потенциал, просто преобладаващата част от тея с каручките са груби комплексирани селяци.

Там е есенцията за съжаление . Както има разлика мевду селянин и селяндур , макар да се припокриват много често , тази понятия ...

Следваща

Назад към Извън Темата