Дали е вярно, че катаджиите са милостиви към шофьори с мног.
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Дали е вярно, че катаджиите са милостиви към шофьори с мног.
Днес се събрахме с авера и установихме нещо много странно. И двамата имаме подобен стил на каране, караме горе-долу същото разстояние на година, а въпреки това него кат-аджиите му правят много повече проблеми. Примерно мен са ме спирали за липса на пожарогасител, каране без колан и още куп неща и винаги ми се е разминавало, а на авера за най-малкото се заяждат. Та той ми разправя, че са го спрели катаджиите за пореден път и нещо са смотолевили, че имал "твърде малко категории в книжката си" - той има само B и M категория, а е на 40 години.
А на мен ми разправя че ми се разминавало, защото имам A,B,C,D,BE,CE,DE,Tкт,M категории и катаджиите ме гледали като "професионалист". Аз разбира се не вярвам на това, пък и половината категории в книжката ми не са използвани от години и аз самия не знам за какво са ми, но дали пък наистина полицаите не гледат по-милостиво на шофьори с повече категории в книжката си?
А на мен ми разправя че ми се разминавало, защото имам A,B,C,D,BE,CE,DE,Tкт,M категории и катаджиите ме гледали като "професионалист". Аз разбира се не вярвам на това, пък и половината категории в книжката ми не са използвани от години и аз самия не знам за какво са ми, но дали пък наистина полицаите не гледат по-милостиво на шофьори с повече категории в книжката си?
.
Re: Дали е вярно, че катаджиите са милостиви към шофьори с мног.
Vlados написа:Минути за реклама... това е момента да ръкопляскаме, нали?
Да ми пляскате за какво? Че полицаите са благосклонни към мен ли?
Просто се чудя каква е причината за това, ако не знаеш не пиши

.
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Може би е плюс. В голяма степен обаче е до това на какви пингвини попадаш.

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
На всеки му е ясно че БМВ е най-често спираната кола за рутинна проверка и незнам някой който може да опровергае факта!!!Като те видят и веднага палка.Незнам ама мен на седмицата ме спират 4-5 пъти само ей така за проверката.Иначе това за категориите е вярно че като имаш повече категории и те гледат по друг начин КАТ-аджиите!Доста пъти и на мен ми се е разминавало заради това
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
porostorm написа:с какви коли сте
Старшията на ОМВ : Кой е с тоя Голф на колонката?!?!?!

Някой-си: Не знам, ние караме BMW-та!!!

Я съм с БМВ, а ти?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
quickshare написа:На всеки му е ясно че БМВ е най-често спираната кола за рутинна проверка... ...мен на седмицата ме спират 4-5 пъти само ей така за проверката
аз пролетта движех с една хсара ВТС изпълнение с всичките си му екстри и вечер към 1-2 се еслучвало по два пъти да ме спират, кво ли не са ме карали да правя тогава, багажник ли не са и претърсвали, аптечки, за жилетки абе всичко, просто като видят някоя по наточенка кола и си викат: "а така ей ся му ....."
сори за

по темата, не мисля че е така, като видят че си точен и не си направил кой знае какво и може да ти се размине

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Spoony написа:Днес се събрахме с авера и установихме нещо много странно. И двамата имаме подобен стил на каране, караме горе-долу същото разстояние на година, а въпреки това него кат-аджиите му правят много повече проблеми. Примерно мен са ме спирали за липса на пожарогасител, каране без колан и още куп неща и винаги ми се е разминавало, а на авера за най-малкото се заяждат. Та той ми разправя, че са го спрели катаджиите за пореден път и нещо са смотолевили, че имал "твърде малко категории в книжката си" - той има само B и M категория, а е на 40 години.
А като си професионален шофиор - защо караш без колан и пожарогасител ? Малко ли смърт на пътя си видял или ти е скъп пожарогасителя ?
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
acho.rs написа:Spoony написа:Днес се събрахме с авера и установихме нещо много странно. И двамата имаме подобен стил на каране, караме горе-долу същото разстояние на година, а въпреки това него кат-аджиите му правят много повече проблеми. Примерно мен са ме спирали за липса на пожарогасител, каране без колан и още куп неща и винаги ми се е разминавало, а на авера за най-малкото се заяждат. Та той ми разправя, че са го спрели катаджиите за пореден път и нещо са смотолевили, че имал "твърде малко категории в книжката си" - той има само B и M категория, а е на 40 години.
А като си професионален шофиор - защо караш без колан и пожарогасител ? Малко ли смърт на пътя си видял или ти е скъп пожарогасителя ?
а 50% които са с тея "дезодоранти" които се водят за пожарогасители кво мислиш че ако се наложи ще свършат няква работа ли ?
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
kiko написа:acho.rs написа:Spoony написа:Днес се събрахме с авера и установихме нещо много странно. И двамата имаме подобен стил на каране, караме горе-долу същото разстояние на година, а въпреки това него кат-аджиите му правят много повече проблеми. Примерно мен са ме спирали за липса на пожарогасител, каране без колан и още куп неща и винаги ми се е разминавало, а на авера за най-малкото се заяждат. Та той ми разправя, че са го спрели катаджиите за пореден път и нещо са смотолевили, че имал "твърде малко категории в книжката си" - той има само B и M категория, а е на 40 години.
а 50% които са с тея "дезодоранти" които се водят за пожарогасители кво мислиш че ако се наложи ще свършат няква работа ли ?
Моя не е дезодорант . И при всички случай по-обре малко , отколкото нищо .
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
quickshare написа:На всеки му е ясно че БМВ е най-често спираната кола за рутинна проверка и незнам някой който може да опровергае факта!!!Като те видят и веднага палка.Незнам ама мен на седмицата ме спират 4-5 пъти само ей така за проверката.Иначе това за категориите е вярно че като имаш повече категории и те гледат по друг начин КАТ-аджиите!Доста пъти и на мен ми се е разминавало заради това
За 8 месеца с БМВ -то не са ме спряли нито един път,за тея 8 месеца само на тази кола съм навартял около 20к километра,колята е бяла,ако има значение това
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
И моята е бяла и имам 2 спирания за 1 година за проверка. Но мои приятели доста по-често ги спират.
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
За това, дали има значение с каква кола си, съм убеден, че е от значение! От февруари карам Корса и са ме спирали веднъж (през нощта), като видяха каква кола са спряли, не ми и разгледаха документите, направо ме пуснаха. Отделно, два пъти тръгват да ме спират (пак нощем), но като се приближа и видят колата, ми махат да продължавам. Преди, с Е39-ката... поне веднъж на седмица.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
За категориите не знам, не мисля, че има връзка, но мен ме спират поголовно, особено нощем. С черно Е36, нормално, хахахха Не мога да кажа, че са се заяждали, нормална рутинна проверка, документите, преценка дали съм пила и лека вечер...
Интересното е, че и с Е90-ката доста са ме спирали, за една нощ два пъти даже
Гледали са и багажника... Така че колата със сигурност има значение, всички знаем каква е славата на черните BMW-та

Интересното е, че и с Е90-ката доста са ме спирали, за една нощ два пъти даже

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
преди с е36цата черна на цвят/ май е от значение като чета/ постоянно ме спираха вечер да се размина си беше късмет, после е е46цата значително по малко ме спираха, е веднъж до Севлиево един калун се залили да ми маха ама с махане си ме и изпрати без да му спирам
, но определно бмв е желан за проверка автомобил
и тъмните цветове са с предимство...

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2