Въпросче към модераторите
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Zdraveca
-
-
- Кара: Mazda CX-7 Turbo
- Детайли за колата: 08 Black CX-7, ProSport Electrical Boost Gauge,Scangauge2, Sparco T-Rex Shift Knob,12" SONY Subwoofer,Kenwood KAC-7204 AMP,Forge BPV (Black),Corksport rear motor mount inserts, HKS Racing Suction Intake,COBB Turbo Inlet,ETS TMIC,Street Unit boost tubes,Rear spoiler,, LED Fog Lights, 6000k DDM HID's
Въпросче към модераторите
Интересно ми е само защо ми заключихте темата или тоя форум е само за хора които карат бмв-та?
08 Black CX-7, ProSport Electrical Boost Gauge,Scangauge2, Sparco T-Rex Shift Knob,12" SONY Subwoofer,Kenwood KAC-7204 AMP,Forge BPV (Black),Corksport rear motor mount inserts, HKS Racing Suction Intake(cpe-cai sold),COBB Turbo Inlet,ETS TMIC,Street Unit boost tubes,Rear spoiler,, LED Fog Lights, 6000k DDM HID's

Re: Въпросче към модераторите
не представяй нещата така
представяш ли си всички над 20 хил. регистрирани тук да пускат по една тема за здрасти
ще намериш по-добър начин да се представиш
не че иначе се обсъжда кой знае какво в този форум
представяш ли си всички над 20 хил. регистрирани тук да пускат по една тема за здрасти

ще намериш по-добър начин да се представиш
не че иначе се обсъжда кой знае какво в този форум

- Zdraveca
-
-
- Детайли за колата: 08 Black CX-7, ProSport Electrical Boost Gauge,Scangauge2, Sparco T-Rex Shift Knob,12" SONY Subwoofer,Kenwood KAC-7204 AMP,Forge BPV (Black),Corksport rear motor mount inserts, HKS Racing Suction Intake,COBB Turbo Inlet,ETS TMIC,Street Unit boost tubes,Rear spoiler,, LED Fog Lights, 6000k DDM HID's
да се премести темата ок ама заключването ми е интересно за какво е?и все пак от 20 хиляди души 1 тема за "здрасти" не мисля че ще навреди на форума.
08 Black CX-7, ProSport Electrical Boost Gauge,Scangauge2, Sparco T-Rex Shift Knob,12" SONY Subwoofer,Kenwood KAC-7204 AMP,Forge BPV (Black),Corksport rear motor mount inserts, HKS Racing Suction Intake(cpe-cai sold),COBB Turbo Inlet,ETS TMIC,Street Unit boost tubes,Rear spoiler,, LED Fog Lights, 6000k DDM HID's

Първо не е една, и второ къде смяташ, че е удачно да бъде преместена?
Стегни се малко, мъжки, и недей да ревеш що ти била заключена темата....оффффф
Здрасти, добре дошъл, никой няма лично отношение към теб, защото караш Мазда
Да ме извинят модераторите, че дърдоря вместо тях, ма нещо ми е дошла музата

Стегни се малко, мъжки, и недей да ревеш що ти била заключена темата....оффффф
Здрасти, добре дошъл, никой няма лично отношение към теб, защото караш Мазда

Да ме извинят модераторите, че дърдоря вместо тях, ма нещо ми е дошла музата

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Не спори с власта-много се спами и модераторите откачат 

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
И къде по-точно да се премести темата от "Извън темата"? Може би в "Основен форум"? 

- Zdraveca
-
-
X-citer написа:И къде по-точно да се премести темата от "Извън темата"? Може би в "Основен форум"?
под "да се премести темата" имах в предвид че нямам нищо напротив че е преместена.

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Здрасти.
Супер, че имаш мазда.
Дано откриеш инфо за модване на коли в този форум- поразгледай.
Супер, че имаш мазда.
Дано откриеш инфо за модване на коли в този форум- поразгледай.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
8 мнения
• Страница 1 от 1