Английски?Къде?
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Английски?Къде?
Колеги трябва ми помощ за избор на фирма за курсове по английски език,нещо за групово обучение,може и с възможност за издаване на сертификат,предлагат ми в ''Престиж'' и също така в ''ЕС България'',не съм се занимавал и ми трябва компетентна помощ и препоръки 

- gele76
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, 1.9., `99
- Мечтае да кара: Touring
- Детайли за колата: Kompact
Re: Английски?Къде?
Мисля, че Британика е добър избор 

Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...
http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
ИЧС
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- gele76
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, 1.9., `99
- Мечтае да кара: Touring
- Детайли за колата: Kompact
KIM написа:само мислиш или имаш впечатления
Имам впечатления. Щерката учи там. Мисля, че имат добър подход. Учебния процес е добър. Аз самия съм завършил Английската гимназия и мисля, че мога да попреценя това онова. Но пък и не очаквай чудеса. В английската 5 години учихме всички предмети на английски и пак не мога да кажа че го знам перфектно.

Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...
http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Британика е доста добър избор имат невероятно база , разполагат с курс по бизнес английски и доста други категории , зависи на какво ниво си можеш да започнеш от 0 -та и да вървиш нагоре , ако искаш мога да ти дам телефоните 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Само да ти кажа че сертификатите не се взимат толкова лесно, както и ECE, CAE, CPE ти стуват по 300 лева всеки, само явяването, възможните оценки са: A, B, C, D и Е, като с последните 2 варианта не ти дават въпросния сертификат и трябва да се явяваш отново.
Като вариант ти идва TOEFL, но той има срок на валидност/2 години/
Иначе и аз давам глас за Британика

Като вариант ти идва TOEFL, но той има срок на валидност/2 години/

Иначе и аз давам глас за Британика

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
ИЧС с 50 ръце
За мен това е най-доброто място за обучение на чужд език. Лично аз съм била на курсове по френски там, но майка ми ходеше на английски и всичко, което знае е именно оттам!!!!
British council не ти го препоръчвам, освен ако не ти е за сертификатите FCE, CAE CPE.

British council не ти го препоръчвам, освен ако не ти е за сертификатите FCE, CAE CPE.
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
British council... В ИЧС е добре, но сертификатите, които издават не са същите като тези на британския съвет, дават ти по-малко възможности.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
BMWPetar написа:British council... В ИЧС е добре, но сертификатите, които издават не са същите като тези на британския съвет, дават ти по-малко възможности.
В Бритиш кънсил отиваш с една торба пари....през повечето време се говорят празни приказки, лексиката не е такава, каквато ти дават в ИЧС. И ако не си на "ти" с английския никакъв шанс да ги разбереш какво говорят.
Сертификата за завършен курс е без абсолютно никакво значение, той просто показва, че си завършил еди какъв си курс еди къде си. Нито можеш да кандидатстваш с него, нито нищо.
да разбирам ли че ИЧС е най добър?Те дават 150 часови но не поясняват какво ще научиш за тези 150 часа

Британика - завършил съм там 1 курс и съм мн доволен, учителката мацка беше страшнааа
и дзяпам филми без субтитри 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3