БМВ , Извънземните и Хитлер ?!
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
БМВ , Извънземните и Хитлер ?!
Колеги вижте какво четох до сега
Че в заводите на БМВ по заповед на Хитлер се пройзвеждали летящи чиний , надявам се 318ИСките да не са някой прототип на тия летящи чиний

Опитите за възстановка, усилено продължават и до днес, но единствено руският учен Михаил Коваленко, признава, че “...или ние не знаем нещо свързано с вихровите ускорители, или такъв двигател не може да бъде построен...” От Америка, по въпроса се носи единствено тишина. Едно е сигурно – самият Шаубергер, не само, че е построил двигателя, а БМВ са направили разработката под кодово название Врил Йагер 1, но и след успешни изпитания от въпросния прототип са произведени 17 бойни машини.
Адолф Хитлер е човекът въвеждащ конструкторите на БМВ (още тогава) в най-секретните военни разработки на Луфтфабе. Сега ги наричаме летящи чинии, тогава са били германска реалност! Чували ли сте за пламъчния двигател?

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Re: БМВ , Извънземните и Хитлер ?!

някой май не си е пил хапчетата

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Едвали това има нещо общо със истината....
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
От доста време се говори за Haunebu и бази на антарктида, но това по-скоро е фантастика, въпреки надминалите с много години открития на немците(реактивните двигатели, прототипите на прехвалените бомбардировачи Б2 на САЩ и още многооооо). Бях срещал един мистериозен комплекс, досущ приличащ на бетонна клетка за летяща чиния, но така и не се разбра какво точно е това, ето снимка от клипче:

А по темата, защо немците са изгубили ваздушната битка на края на войната? Щото БМВ са правили двигателите

А по темата, защо немците са изгубили ваздушната битка на края на войната? Щото БМВ са правили двигателите

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Някъде съм срещал из нета документи /доколко са истински незнам/ за тия летящи чинии и емблемата на БМВ. И не само Американците са се облажили от технологиите на немците, а и руснаците, за тва тогава е било едно бързане, кой ше се докопа до повече. Обърнатите криле при СУ 47, последния модел на руснаците, е разработка на МЕ 16?, още 41г.
А тва за Антарктида, се не знае, 1945 некъв адмирал Бърд отива на "експедиция" уж да я изследва. За кво са му били самолетоносачи и крайцери, та там е разбит от летящи обекти излизащи от водата.....и никога повече не се връщат там, и до сега няма обяснение кво е станало.
Немската подводницата само с 3ма души екипаж, акостирала в Бразилия 46год. ???...абе мистика яко
А тва за Антарктида, се не знае, 1945 некъв адмирал Бърд отива на "експедиция" уж да я изследва. За кво са му били самолетоносачи и крайцери, та там е разбит от летящи обекти излизащи от водата.....и никога повече не се връщат там, и до сега няма обяснение кво е станало.
Немската подводницата само с 3ма души екипаж, акостирала в Бразилия 46год. ???...абе мистика яко
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Vra4anin написа:Някой да не помислят че се ебавам с темата, но... не ви ли прилича онова "велико" комунистическо здание на Бузлуджа леко поне на летяща чиния ? Що за дизайн е това...
PS: снимката по-горе на колегата peter - за тази постройка принципно има и съвсем рационално обяснение - това е идеално за тупане на килими през пролетта
Абе да ти кажа беше високо към то 4-метра, бая килими че излупаш

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-

Последна промяна Valentin_Peev на 30 Окт 2009, 11:10, променена общо 1 път
Valentin_Peev написа::OT: Дайте линкове към някакви такива филмчета и статии, че неска съм почивкаZeitgeist съм го гледач и “Не пипай тази книга” съм чел
![]()
http://www.xnetbg.com/new/content/view/562/97/1/0/ (от няколко страници е)
http://www.fenomenibg.com/modules/news/ ... storyid=21
Лично аз не вярвам... да - изпреварили са с няколко години проучванията на враговете си, но чак пък толкова глупости...

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Сондьора написа:Някъде съм срещал из нета документи /доколко са истински незнам/ за тия летящи чинии и емблемата на БМВ. И не само Американците са се облажили от технологиите на немците, а и руснаците, за тва тогава е било едно бързане, кой ше се докопа до повече. Обърнатите криле при СУ 47, последния модел на руснаците, е разработка на МЕ 16?, още 41г.
Еййй-луди сме тука

Темата е жестока

П.с. - А дали тия емблеми дет ги продавам шЪ станат и за летящата чиния на бмв

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.

П.С:Немците имат първия работещ,влезнал на въоръжение реактивен двигател, но първия прототип е Английски!
Аз се изумих от друго Немците са имали почти деистващ ядрен реактор 44-та година!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Nukem написа:Аз се изумих от друго Немците са имали почти деистващ ядрен реактор 44-та година!
Това е едно от нещата, които е много лошо да са почти действащи. Ти би ли се качил на почти действащ самолет

- twin spark
- кандидат ентусиаст
-
Nukem написа::))Иска ми се да е истина,обожавам да гледам филмите за втората светована и винаги ги гледам до кадето Германците мачкат и после ги спирам!Просто за мен немската дисциплина,наука просто!
П.С:Немците имат първия работещ,влезнал на въоръжение реактивен двигател, но първия прототип е Английски!
Аз се изумих от друго Немците са имали почти деистващ ядрен реактор 44-та година!
аха, руснаците в шеги и закачки взели че победили...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
twin spark написа:Nukem написа::))Иска ми се да е истина,обожавам да гледам филмите за втората светована и винаги ги гледам до кадето Германците мачкат и после ги спирам!Просто за мен немската дисциплина,наука просто!
не бе,немците (истинските) се изнесли на марс и немало кой да командва...сега ни се хилят от луната и марс
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
twin spark написа:Nukem написа::))Иска ми се да е истина,обожавам да гледам филмите за втората светована и винаги ги гледам до кадето Германците мачкат и после ги спирам!Просто за мен немската дисциплина,наука просто!
Хитлер объркал сезоните,
И все пак най много за загинали руснаци, немци и накрая евреи, а и два щрауса

50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4