Един въпрос за едно участие на Мариана Калчева

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Един въпрос за едно участие на Мариана Калчева

Мнение от hp300 » 30 Окт 2009, 17:23

Здравейте на всички съфорумници ! Преди около година попаднах на една много интересна песен , която по мои сметки беше мариана калчева - шефа , само че вместо шефа , в текста на песента , тя пееше пепи :clap: сега имам един приятел ( адаш ) и исках да я намеря тая песен , защото текста е що годе еднакъв с това което той прави :D Предполагам че участието е било някъде около Пловдив , Асеновград , но не мога да кажа със сигурност! Търсех песента къде ли не , но не можах да я открия ! ако някой съвсеееем случайно може би има идея , къде може да е - да драсне някой ред. Мерси предварително 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Re: Един въпрос за едно участие на Мариана Калчева

Мнение от M2PR » 30 Окт 2009, 19:14

hp300 написа:Здравейте на всички съфорумници ! Преди около година попаднах на една много интересна песен , която по мои сметки беше мариана калчева - шефа , само че вместо шефа , в текста на песента , тя пееше пепи :clap: сега имам един приятел ( адаш ) и исках да я намеря тая песен , защото текста е що годе еднакъв с това което той прави :D Предполагам че участието е било някъде около Пловдив , Асеновград , но не мога да кажа със сигурност! Търсех песента къде ли не , но не можах да я открия ! ако някой съвсеееем случайно може би има идея , къде може да е - да драсне някой ред. Мерси предварително 8)

Като начало започни от този раздел ;)
Успех с търсенето :yes:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Потребител
Аватар

Re: Един въпрос за едно участие на Мариана Калчева

Мнение от hp300 » 31 Окт 2009, 0:36

Значи , евентуално , може би , :D мога да кажа че темата е уникална , а и съм претърсил Всичкото всичко и единственото решение е може би някой юзур/чалгафен може да си я пази в собственото си ПЦ за лични нужди . Ако админа мисли , че там ще й е по-добре на темата да я премести , за мене няма значение къде е , искам да намеря само парчето. Другия вариант е да си напиша банковата сметка , и да събирам помощи за да поканя Мариана да ми пее на живо :D Даже в тоя случай може да направиме темата важна :D

Назад към Извън Темата