Един въпрос за едно участие на Мариана Калчева
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Един въпрос за едно участие на Мариана Калчева
Здравейте на всички съфорумници ! Преди около година попаднах на една много интересна песен , която по мои сметки беше мариана калчева - шефа , само че вместо шефа , в текста на песента , тя пееше пепи
сега имам един приятел ( адаш ) и исках да я намеря тая песен , защото текста е що годе еднакъв с това което той прави
Предполагам че участието е било някъде около Пловдив , Асеновград , но не мога да кажа със сигурност! Търсех песента къде ли не , но не можах да я открия ! ако някой съвсеееем случайно може би има идея , къде може да е - да драсне някой ред. Мерси предварително 

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Re: Един въпрос за едно участие на Мариана Калчева
hp300 написа:Здравейте на всички съфорумници ! Преди около година попаднах на една много интересна песен , която по мои сметки беше мариана калчева - шефа , само че вместо шефа , в текста на песента , тя пееше пеписега имам един приятел ( адаш ) и исках да я намеря тая песен , защото текста е що годе еднакъв с това което той прави
Предполагам че участието е било някъде около Пловдив , Асеновград , но не мога да кажа със сигурност! Търсех песента къде ли не , но не можах да я открия ! ако някой съвсеееем случайно може би има идея , къде може да е - да драсне някой ред. Мерси предварително
Като начало започни от този раздел

Успех с търсенето

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
Re: Един въпрос за едно участие на Мариана Калчева
Значи , евентуално , може би ,
мога да кажа че темата е уникална , а и съм претърсил Всичкото всичко и единственото решение е може би някой юзур/чалгафен може да си я пази в собственото си ПЦ за лични нужди . Ако админа мисли , че там ще й е по-добре на темата да я премести , за мене няма значение къде е , искам да намеря само парчето. Другия вариант е да си напиша банковата сметка , и да събирам помощи за да поканя Мариана да ми пее на живо
Даже в тоя случай може да направиме темата важна 

3 мнения
• Страница 1 от 1