Тайната на с.Царичина? Истина или не?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Тайната на с.Царичина? Истина или не?

Мнение от blackrider » 01 Ное 2009, 11:00

След като изгледах снощи предаването "Горещо" на В.Райкова ,се замислих защо определени хора имат интерес истината никога да не излезне на яве? Доказателства колкото щеш,че не сме сами. Но защо се покрива важна информация ,относно технолигии и неща за които са ни нужни може би столетия да ги открием.Информация която ни се дава от този висш разум която ще ни е полезна......? А може би това разкритие ако се бе появило на бял свят,щеше да промени истината за създаването на човешката раса? И всичко това,ще се появи от някаква си малка и нищожна държавица като България?
Кой и защо има интерес хората ,света да се държат в неведение?
:kuku:
Ето малко инфо :
http://vbox7.com/play:945cf7af
http://vbox7.com/play:b4bd3de9
http://www.secretsbg.com/bulgaria/bulgaria.php?num=n1

Знания с които България,ще промени света!
Последна промяна blackrider на 01 Ное 2009, 12:16, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Re: Тайната на с.Царичина

Мнение от Nightmare » 01 Ное 2009, 11:27

В началото на прехода, група хора са намерили начин да вземат огромна сума пари от държавата под предтекст, че търсят първосъздателя на човешката раса ;)

До сега никъде другаде аз не съм чул ясновидка да ВОДИ ОПЕРАЦИЯ НА ВОЕННИТЕ.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 01 Ное 2009, 11:44

Nightmare написа:В началото на прехода, група хора са намерили начин да вземат огромна сума пари от държавата под предтекст, че търсят първосъздателя на човешката раса ;)

До сега никъде другаде аз не съм чул ясновидка да ВОДИ ОПЕРАЦИЯ НА ВОЕННИТЕ.

САЩ, ЦРУ, ФБР. Много голяма част от големите служби имат проучвания в тези направления.
Но ми хареса, мадамата как свърза Фюрера, Ленинград и Царичина, да се надяваме, че нашите военни правят разработки на базата на откритото от нея и скоро ще направим тъй мечтаното от нас световно господство, тежко им на съседи и опоненти :mhihi:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 01 Ное 2009, 11:56

На мен ми се струва, че това беше първоаприлското издание на предаването, което по грешка беше излъчено няколко месеца по-рано. :kuku:
Изображение

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 01 Ное 2009, 12:00

Снощи докато гледах предаването много се смях когато "извънземните" пожелаха успех на кака Венетка и нейното предаване........ :mhihi:
А гледайки клипчетата постнати по горе от колегата.......... май всичко си излиза на яве....... 16 000 000 лв. инвестиция в тоз "проект" ......... бая са се нагушили :mhihi: :mhihi:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 406HDI

Re: Тайната на с.Царичина? Истина или не?

Мнение от ivokaza » 01 Ное 2009, 12:37

Няма никаква мистерия - има много акъл, за тия дето са се сетили да гепАт парите!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 01 Ное 2009, 13:10

хаха верно малко се избазикаха със зрителите, като пожелаха на Венета успехи занапред с предаването :mhihi: :mhihi: инъче като цяло историята за случая при Царичина ми се струва достоверна както я разказа екстрасенса :conf: незнам вие коло вярвате в извънземни, но аз съм сигурен че не може да сме сами на Вселената.
Изображение
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 01 Ное 2009, 13:39

Прав е бай Шиле като казва, че всичко е разработка на военните :winky: А сега сериозно, на всички сигурно ни се иска България да се оправи ей така, ако може от само себе си като се намери нещо важно за света на наша територия. Ако може, без да работим, да стане чудо и от утре да сме най- великата и богатата нация. Аз лично съм скептичен в тая насока. А че не сме сами, то е ясно, но трябва технологично да се засечем с друга цивилизация. Може паралелно да си живеем от началото на Вселената, ама като не можем да ги видим, как да знаем за тях.
Ще разкажа една случка, а вие, ако искате ми вярвайте.
Преди десет години чакам Цветко, мир на праха му, в барчето на Суми във Враца. С жена ми пием кафе и зяпаме към Врачанския балкан, когато виждам във възхуха лъскаво тяло, като торпедо, движещо се напред. Не повярвах на очите си и погледнах към жена ми, която също беше го видяла, и реагира като мен. Погледите ни се срещнаха и отново се обърнахме към нещото, което се шмугна в облаците над планината. Аз лично още не мога да намеря обяснение на тази мистерия.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 01 Ное 2009, 13:49

Свършиха ли балъците на земята(гледащи пумията по родните телевизии) та тръгна в космоса тая :kuku:
Извънземни и да има и да няма и те душа берът.
Ако забравиш ежедневието и почнеш да превкл. програмите-ще си кажеш е това е страна целия им живот е танци,певци, купон и Сашо Диков :mhihi:
Изображение
by ''kompleksa''

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 01 Ное 2009, 13:51

и що само гледачката интервюираха,някой от селото що не питат или от тия военни къде са били там?
венета се похвали,че мъжлето й е служил там,тъй ли нищо не е чул,видял :roll:
а тя каква слаба журналистка е,само клепа на парцали и се прави на заинтересована!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Мнение от LUCIFER'S » 01 Ное 2009, 13:55

колкото е истина и легендата за имането на Вълчан войвода толкова и за Царичина...
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E30 biTurbo

Мнение от Barovski » 01 Ное 2009, 14:04

Това всичкото е разработка на военните :paranoid: внимавайте братя,може би те са извънземните :paranoid: а и тука в "Ивън темата" имаше една тема за БМВ,Хитлер и извънземните :paranoid: да не някой колега да е един от "ТЯХ" :paranoid:

:mhihi: :mhihi: :kuku: :mhihi:

Назад към Извън Темата