Верно ли ? БМВ & москвич
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Верно ли ? БМВ & москвич
Верно ли ?старите 8-маци москвичи са били с двигатели на БМВ така ва слава се носеше навремето

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
клонинг на м10б15 до колкото знам 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Виждал сам и осмаци с м10б15 на които дори на болтовете на главата да пише БМВ,но приликата е само оптична,защотот само размерите са им маи еднакв
и

- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
Дванайсетаците са с двигател на БМВ, М10 май беше ,дето с такъв двигател в F1 през далечната 1986 БМВ постигат 1350 коня с турбо от 1,5 ! Как е!!!! 

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Време е да се намеси пайнерчо, или колегата да потърси тук http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=16981&highlight=
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
ivantchoG, мерси че се сети за мене
Туй дето знам е:
Двигателя копиран от БМВ е модела 412...Монтирал се е на доста купета,но в България най-масово се е срещал в модела 2140
http://mzma.chat.ru/2140.jpg
Срещал се е и на този модел
http://zveno.ru/photo/catalog/moskvich/412/412_01.jpg
fortune по начало по купетата не се оприличават на осмак и дванадесетак...Зависи от двигателя...Руска работа..малко объркано ама е така...
А на осмака двигателя е копие на Опелов агрегат...1360 кубика,55 коня
Дванайската е 1480 кубика,75 коня
Та това е то...Аз мога да понапиша доста ама да не стане пак някой фал.....
Ама ако е интересно можем да пишем още...Защото лично на мене ми е интересно къде с кое с какво мога да взаимствам с цел подобряване на характеристиките на мотора 

Туй дето знам е:
Двигателя копиран от БМВ е модела 412...Монтирал се е на доста купета,но в България най-масово се е срещал в модела 2140

http://mzma.chat.ru/2140.jpg
Срещал се е и на този модел

http://zveno.ru/photo/catalog/moskvich/412/412_01.jpg
fortune по начало по купетата не се оприличават на осмак и дванадесетак...Зависи от двигателя...Руска работа..малко объркано ама е така...

Та това е то...Аз мога да понапиша доста ама да не стане пак някой фал.....

8.32
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
момчета стига глупости бе двата двигатела нямат нищо общо освен че малко си приличат на външен вид и ,че капачките на маслото са взаимозаменяеми.
0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер
+447733066030 англ. номер
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
412 е мотора от БМВ,другия 408 е с долен вал ,няма нищо общо ,не знам от каде е взаимстван ... но 412 е жив пример че мотора автомобил не прави ,както е в Заубер в Ф1 миналата година ,и в момента .. Ферари не станаха макар че са с техния мотор.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2