Случи ми се най ужасното......
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Случи ми се най ужасното......
Момчета вчера си праснах 7-цата челно със 120к.ч.
Тъкмо я оправих на бензин да върви и реших да я изпробвам на булеварда при нас /бул.Владимир Вазов посока Враждебна/ засилих я на правата отсечка до към 140/150к и в далечината гледам един Мерцедес 124-ка и един микробус се движат в дясната лента /платното при нас е 3-лентово/ а аз бях най в ляво точно когато ги наближих да ги изпреваря като ,че нарочно го направиха Мерцедеса се изнесе най в ляво а микробуса и той реши , че ште ходи в лявата лента при бегачките , нестига това ами тоя с Мерцедеса се оплаши от микробуса и спря на място в лявото платно . Просто нямаше какво да направя като го изцепих от зад го метнах на 30ментра пред мен тоя с буса естествено избяга а тоя от Мерцедеса се оправда ,че го е засекал микробуса а мен куките ме изкараха виновен ,че съм го одарил от зад /в случая са прави/ но ми идваше да ги пребия тия двамата. Та пораженията са следните само ламарини от моя страна роговете не са дори одраскани заклевам се това е най здравата кола която съм виждал и няма да я сменя за нищо , а Мерцедеса не ми се говори скърши цялата задница . Е това е БМВ -то си е кола пък кой каквото ще да си говори.

Няма грозни жени, има трезви мъже!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
важното е че не си пострадал,еби и майката на колата

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Яворчо е прав,мания тая кола важното че ти си добре.....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Аааа нищо ми няма и на мене и на колата след 10-тина дена пак сме на булеварда. 

Няма грозни жени, има трезви мъже!
- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Абе виж и здрав
Пък като гледам явно не са толкова много щетите

ИЛИЯН написа:Аааа нищо ми няма и на мене и на колата след 10-тина дена пак сме на булеварда.
Пък като гледам явно не са толкова много щетите

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
ИЛИЯН написа:Аааа нищо ми няма и на мене и на колата след 10-тина дена пак сме на булеварда.
Еййй не ме е яд за тебе щото си добре

Да я оправяш по скоро, и чукай на дърво че малкия дявол е бил!
May the BMW force be with you!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
първо се радвам, че си добре и всичко е ОК, пък и колата е здрава горе долу, но...
150 градско
недейте така ве хора!!!
почнахме да слушаме за тежки катастрофи през ден
150 градско

недейте така ве хора!!!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
абе бмвтата са много здрави машини.аз имах челен удар с мойто бмв което с 50-70км удря една кола другата кола се завърта на 180градуса,бмв-то продължава и се натресква в още една кола и след удара задницата на бмв-то подскочи т.е се отлепи от земята(като ruff ryders) и всичко това само калник носач и фарове-като фаровете им се беше счупил държача отзад а стъклата бяха здрвави.а аз това всичко го гледах отзад че не карах аз.... 

!!!BLUE POWER !!! BMW POWER !!!
======================
======================
Важното е, че всички са живи и здрави и можеш да се базикаш дори сега.
По въпроса колко са здрави БМВтата се сещам как преди много години един приятел влезе с ладата в една 3ка отзад. Некъв дебелак паркирал насред пътя и отишъл да е** в гората.
Удар със 70км/час - щайгата със крушите от багажника на бмвто на предната седалка. Тва здаво ли е?
Ладата се прибра на собствен ход.
По въпроса колко са здрави БМВтата се сещам как преди много години един приятел влезе с ладата в една 3ка отзад. Некъв дебелак паркирал насред пътя и отишъл да е** в гората.
Удар със 70км/час - щайгата със крушите от багажника на бмвто на предната седалка. Тва здаво ли е?
Ладата се прибра на собствен ход.
- Toledo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90
vicho написа:първо се радвам, че си добре и всичко е ОК, пък и колата е здрава горе долу, но...
150 градско![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
недейте така ве хора!!!
Тук не трябваше ли повече хора да кажат, че 150км/ч в града е някакво малоумие. Ми излез на магистралата. Или трябва да умре още някой, за да почнат едни трогателни призиви ...

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Аз като прочетох заглавието си помислих, че си ударил човек - това би било по-лошо, защото колата можеш след 10 дни да върнеш на пистата, човешки живот цял живота ще ти тежи - така че, спокойно, нищо непоправимо не се е случило.
И аз знам какво е като тръгне на бензин, но за съжаление има много такива, като тези двамата, които да ти стъжнят живота - Вичо е прав, че тази скорост не е за града (но ти сам си казваш, че осъзнаваш, че не си прав, което е много хубаво и може само да ме радва)
Ати
И аз знам какво е като тръгне на бензин, но за съжаление има много такива, като тези двамата, които да ти стъжнят живота - Вичо е прав, че тази скорост не е за града (но ти сам си казваш, че осъзнаваш, че не си прав, което е много хубаво и може само да ме радва)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2