Малко реалност
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Малко реалност
Една дълга история, разказана в картинки ..
http://blogs.denverpost.com/captured/20 ... ghanistan/
http://blogs.denverpost.com/captured/20 ... ghanistan/

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Re: Малко реалност
Много добро 'попадение' колега, наистина уникални снимки.
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Животът на американските войници и на афганистанците е много труден.Не мога да разбера как няколко ненормалници могат да докарат цяла държава до това състояние.
Жалко е през 21век да има толкова бедни страни.
Последна промяна nakoone на 10 Ное 2009, 22:56, променена общо 1 път

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Много хубави снимки,страшно попадение 

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
nakoone написа:Животът на американските войници и на авганистанците е много труден.Не мога да разбера как няколко ненормалници могат да докарат цяла държава до това състояние.
Кои са ненормалниците??? Гледай филма на National Geographic - Inside the Taliban, който въпреки, че е правен от медия на враждуващата страна, признава доста неща, като това, че след 30-годишната гражданска война, талибаните докарват мир и сигурност в държавата...За сметка на граждански свободи, разбира се, но всеки би предпочел той и семейството му да са живи, да имат работа и какво да ядат, наместо да са разкъсани от бомби, в хуманитарна криза и без никаква перспектива!
ПП. Всеки си има мнение и не желая да налагам моето на никого! Но е хубаво човек да има по-широк поглед върху нещата.
Без страх, без спирачка!
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
По темата мога да изпиша много неща,но не е тук мястото.
За какво е цялата тази война?
За пари и нефт,защото някой иска да командва парада,но на никой не му е приятно да нахлуе някой у вас и да ти каже какво да правиш.
Обаче там е точно така,идва американеца и започва да казва какво ще става от тук нататък.
Доста от войниците които се връшат после в тях са с промити мозъци и им трябва време за да свикнат,за да разберат кои са и къде са.
Това е лично мое мнение.
Наскоро един приятел се завърна от там,изобщо не е човека който бе преди това
,и за какво е така заради тези пусти пари.
Не ми се пише повече че започвам да се ядосвам.
За какво е цялата тази война?
За пари и нефт,защото някой иска да командва парада,но на никой не му е приятно да нахлуе някой у вас и да ти каже какво да правиш.
Обаче там е точно така,идва американеца и започва да казва какво ще става от тук нататък.
Доста от войниците които се връшат после в тях са с промити мозъци и им трябва време за да свикнат,за да разберат кои са и къде са.
Това е лично мое мнение.
Наскоро един приятел се завърна от там,изобщо не е човека който бе преди това

Не ми се пише повече че започвам да се ядосвам.

"Не разбрах" какво правят тези момчета в чужда страна ? Мнението ми е, че няма не платена сметка и ще се плаща и от идните им поколения докато се изплати цялата.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Аз пък не разбрах ние нашите си български проблеми оправихме ли си ги,че и световната политика захванахме???
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
jordanpar написа:Аз пък не разбрах ние нашите си български проблеми оправихме ли си ги,че и световната политика захванахме???
Ние нали трябва все да ближем г...а на някой,естествено че ще си предложим и услугите

- ///M3 POWER
-
-
- Кара: _I__S__
- Мечтае да кара: M-power 3.2 E36
Един приятел миналата година вече съм забравил точно трябва да погледна
снимките беше в Авганистан с Италиански спец части 8 месеца беше там
направи много снимки повечето от който исках да ги пусна в някой сайт
за класация просто уникални снимки,но моя приятел ми забрани да ги разпространявам
снимките беше в Авганистан с Италиански спец части 8 месеца беше там
направи много снимки повечето от който исках да ги пусна в някой сайт
за класация просто уникални снимки,но моя приятел ми забрани да ги разпространявам

- КироКиров
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски през лятото
- Мечтае да кара: Форд ескорт '84-та
- Детайли за колата: убаа
Американците носят демокрация на хора които не я желаят, много ми е интересно ако някои им донесе исляма по същия начин в хамерика - как ли ще реагират.
ПС: Аве ко стана с оръжията за масово поразяване на Саддам, къде ги намериха ?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
КироКиров написа:Американците носят демокрация на хора които не я желаят, много ми е интересно ако някои им донесе исляма по същия начин в хамерика - как ли ще реагират.
Ми те оръжията за масово поразяване не си ги били купили от американците,и поради тая причина...ама злите езици твърдят че всичко било счетоводна грешка,некаква фактура се губила за неква ракета и тръгнали да я търсят,ама така и така отишли там,пък имало много нефт дето индианците немало какво да го правят..та така
Едва ли някой вярва, че тези войни са на идеологическа основа (износ на демокрация и т.н.). Всичко е със стратегическа цел, може да не се харесва на някои, но това е положението - силните на деня диктуват световната политика и правят всичко възможно да разширяват
сферите си на влияние още повече. България е правила същото, когато е била голяма сила...
А пък обикновените войничета нямат никаква вина, техният живот не е никак лесен... Особено тези в американската армия, повечето
идват от бедни семейства без голяма перспектива в живота. Армията ги храни, облича, плаща за образованието и специализацията им...
така че не е никак труден избор.
сферите си на влияние още повече. България е правила същото, когато е била голяма сила...
А пък обикновените войничета нямат никаква вина, техният живот не е никак лесен... Особено тези в американската армия, повечето
идват от бедни семейства без голяма перспектива в живота. Армията ги храни, облича, плаща за образованието и специализацията им...
така че не е никак труден избор.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Но имат избор, колега!
Те са наемници...Не са воини, които се бият за родината, за семействата си, за свободите си! Изпратени са на десетки хиляди километри, да убиват за 50-60 хиляди долара на година ( + бонуси)...И ми е страшно жално и обидно, че имаме наш контингент там!

Без страх, без спирачка!
MatriX_Fucked написа:Но имат избор, колега!Те са наемници...Не са воини, които се бият за родината, за семействата си, за свободите си! Изпратени са на десетки хиляди километри, да убиват за 50-60 хиляди долара на година ( + бонуси)...И ми е страшно жално и обидно, че имаме наш контингент там!
Ама ти май говориш за частните наемници? Както написах за редовите войничета, изборът не е голям. Освен това заплата 50-60к можеш да взимаш от ранк капитан нагоре (което в американската армия става след 20-25г. служба).
Ето тук можеш да видиш заплатите на обикновените войници:
http://www.goarmy.com/benefits/money_basic_pay.jsp
Освен това редовите войници не се натискат да ги пращат в Ирак и Афганистан, точно обратното...
В крайна сметка техният дълг е да изпълнят каквото им се нареди отгоре, какво очакваш, да се разбунтуват ли ?
А иначе за частните наемници си прав - там наистина има 50-60к , че и доста по-високи заплати, тези които работят това са разни
психопати действително

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4