Какво бихте искали?
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Какво бихте искали?
Провокирана от спор с приятелките ми относно подаръците за Коледа, които те правят на мъжете си, искам да попитам, какво бихте искали да получите на Коледа? Да уточня, че става въпрос за подарък, в сферата на реалното, а не ако имах милиони каква кола бих си купил! Просто ми направи впечетление, че повечето жени подаряват това което на тях им харесва, а не каквото вие бихте искали. Ми много се извинявам, но ако аз подаря на мъжото чаша с моя величествен облик на нея или някаква подобна лигня, или ще ме целне с нея или ще си събира прах в къщи
След като сглупих един път и дадох сума ти пари, за една джаджа за бюро, в която може да се слагат снимки и тя все още си стои в къщи реших да бъда малко по практична. Мисля, че кучето(което получи миналата Коледа), някаква джаджа която му купих от Явор(за рожденния ден) и абонамента за FHM (нарочен за тази година) го кефят много повече от звезда кръстена на него или диск с романтични балади
Със сълзи се смях, когато едната от дружките ми каза: Ми ти хубаво казваш нещо за колата, но тя нашата кола върви, следователно си има всичко!
Говорим за подарък около 250-300 лв, а сега вие сте на ход

Говорим за подарък около 250-300 лв, а сега вие сте на ход

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Re: Какво бихте искали?
може би тези 250-300лв бих запалил колата и да закарам приятелката ми на екскурзийка до някъде.. това ще се запомни за доста време.. а не да взема някоя чаша или нещо което ще се захвърли след 1-2 месеца...
Но за жалост нямам нито пари нито приятелка
Но за жалост нямам нито пари нито приятелка

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
кака, ще ти кажа от какво има нужда и тая година 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
Аз бих си избрал нещо за колата или колегата както каза ексурзия за 2-3 дена пак става 

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Вземи му на Самир десет каси бира за тези пари и не го мисли повече
Или му дай парите и го пусни пак някъде с мен за 2-3 дни. Бъди сигурна, че ще ги употреби по предназначение и ще е доволен накрая

Или му дай парите и го пусни пак някъде с мен за 2-3 дни. Бъди сигурна, че ще ги употреби по предназначение и ще е доволен накрая

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Пуши ли? Ако да може да му подариш хубава запалка.
Може да му подариш хубав ключодаржател на нашта марка или на някоя класна, мен са ми подарявали на Dupont например.
Ако спортува може да му подариш нещо свързано със спорта. В мойта компания с АТВ-тата и моторите се подаряваха ръкавици, наколенки дори рекламни тениски части от екипи и т.н
Ако обича да кара спортно колата - едни шофиорски обувки на Alpinestars гледах в E-bay http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Alpinest ... arQ5fParts
много би им се зарадвал според мен поне аз бих
Мойта приятелка пък тази година ми подари една голяма шоколадова торта Corvette понеже ми е любим.
Може да му подариш и някакъв портфейл около 300лв ще намериш хубав.
Може да му подариш хубав ключодаржател на нашта марка или на някоя класна, мен са ми подарявали на Dupont например.
Ако спортува може да му подариш нещо свързано със спорта. В мойта компания с АТВ-тата и моторите се подаряваха ръкавици, наколенки дори рекламни тениски части от екипи и т.н
Ако обича да кара спортно колата - едни шофиорски обувки на Alpinestars гледах в E-bay http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Alpinest ... arQ5fParts
много би им се зарадвал според мен поне аз бих

Мойта приятелка пък тази година ми подари една голяма шоколадова торта Corvette понеже ми е любим.
Може да му подариш и някакъв портфейл около 300лв ще намериш хубав.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Днеска по английски тва ни беше урока - Подаръци

Та в Един текст се казваше:
"За да не сбъркате при избора на подарък винаги помнете буквата "ДЖ"(

Дано съм ти помогнал

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
BMW_RIDER написа:Може да му подариш и някакъв портфейл около 300лв ще намериш хубав.
предпочитам портфейл от всичко по 1лев и останалото от 300лв вътре

заведи го някъде насаме пусни се по прашка с панделка през кръста и готово тва ше го запомни 

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
nazo1976 написа:заведи го някъде насаме пусни се по прашка с панделка през кръста и готово тва ше го запомни

Едва ли би се сетила сама за подбно нещо! Давайте мъже, кажете си всичко

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
за 250лв го заведи по обяд пред БНБ с колата и пусни три смс-а за паркиране тва е 3,60лв!! и останалите 246,40 ги запази за акт за хулиганско държане на обществено място ,презервативи и фолио за задните стъкла и му врътни еваси дивия свирчок ,да помни кога е помпал на пъпа на софия!!!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
SKISA написа:за 250лв го заведи по обяд пред БНБ с колата и пусни три смс-а за паркиране тва е 3,60лв!! и останалите 246,40 ги запази за акт за хулиганско държане на обществено място ,презервативи и фолио за задните стъкла и му врътни еваси дивия свирчок ,да помни кога е помпал на пъпа на софия!!!
Буахахахаххахахах уникално !!!!

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Аз също подкрепям джаджа за колата-все пак тук сме фанатици на БМВ,екскурзията е супер решение за мен-малко разнообразие+ още екстри!
П.С Виж в Дару Кар щанда за лайвстайл глезотийки(аз сега за РД-то си получиш от там портмоне на БМВ ///М)
П.С Виж в Дару Кар щанда за лайвстайл глезотийки(аз сега за РД-то си получиш от там портмоне на БМВ ///М)

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
И аз подкрепям секс подаръците - другото са глупости
Разбира се, нещо по-интересно от рутината. От мъжа към жената, подаръка може да е материален, скъп по възможност
Но обратното, не бих казал, че ще го (тоест ще ме) шашне особено.

BMW only!
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4