Колеги каското покрива ли късо + пушек от таблото?
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Вчера си отивам във супермаккета на пазар и вече напазарувал с пълни чанти,качвам се в колата пала и от таблото на е36 цата ми облак от дим излезе от таблото,веднага изключих от контакт и пак продължи да пуши яката,но в това време реагирах и изключих клемите на акумулатора за да не стане пожар,защото пожар в таблото доколкото зная няма гасене,колата си изгаря като факла,та така се...... Сетих че пълното каско покрива и щети от пожар,които напрактика си стана,щом имаше пушек и то доста.
Колеги интересувам се дали застрахователите при пълно каско покриват ли късо в таблото което пуши здраво когато колата се даде на контакт.
Вчера си отивам във супермаккета на пазар и вече напазарувал с пълни чанти,качвам се в колата пала и от таблото на е36 цата ми облак от дим излезе от таблото,веднага изключих от контакт и пак продължи да пуши яката,но в това време реагирах и изключих клемите на акумулатора за да не стане пожар,защото пожар в таблото доколкото зная няма гасене,колата си изгаря като факла,та така се...... Сетих че пълното каско покрива и щети от пожар,които напрактика си стана,щом имаше пушек и то доста.
Колеги интересувам се дали застрахователите при пълно каско покриват ли късо в таблото което пуши здраво когато колата се даде на контакт.

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Колеги каското покрива ли късо + пушек от таблото?
Е това не съм се сещал да го завеждам като щета
Силно ме съмнява да направят нещо различно от това да ти се изсмеят- това си е просто повреда... Виж, ако я оставиш да пламне като хората може и да ти платят нещо, ама едва ли искаш да се пробваш...

Силно ме съмнява да направят нещо различно от това да ти се изсмеят- това си е просто повреда... Виж, ако я оставиш да пламне като хората може и да ти платят нещо, ама едва ли искаш да се пробваш...
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Преди около 3 години се запалих с една Вектра. Беше с дигитално табло и както си карах започна да пуши и пламна. Успях да изгася колата с пожарогасител, но таблтоо беше стопено, въздуховоди за парното и самото арматурно табло - напавиха ми огледи преди и след като разглобих колата и ми платиха...малко, но ми платиха.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
ms написа:Е това не съм се сещал да го завеждам като щета![]()
да има го и този момент ,но ще проуча по подробно какви са ми правата и тогава ще действам,ще споделя какво е станало накрая дали съм ходил или не при застрахователите и ако да дали съм взел кеш.

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Joro_Paveto написа:...
При теб си е било баш пожар и е нормално да платят- не смея да питам колко ти платиха и колко ти струваше после ремонта, че изпитвам съмнения за няк'ви смешни цифри

тая тема вече колко е стара.
При мен имаше пушек, но добрече не лумна нищо,защото в таблото ако пламне огън.... мани мани, та на следващия ден се качвам в колата, паля и всичко 6
, та от тогава насам не съм имал проблеми с пушек
При мен имаше пушек, но добрече не лумна нищо,защото в таблото ако пламне огън.... мани мани, та на следващия ден се качвам в колата, паля и всичко 6

ако само кабели са се стопили забрави да ти платят, ако има повече щети видими при това може и да платят но както си описал случея е само кабели, виж кой китайски предпазител се е стопил първо, и потърси хубави предпазители за да избегнеш подобни ситуации в бъдеще...
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
неска на един паркинг ме удариха.. щетите за опел баничка са строшен стоп, мигач и пукната броня... за бмвто изжулен заден калник със супер минимално огъване. тва са има ли смисъл да го пиша да речвм като паркинг щета, защото не викахме кат?

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Пиши го паркинг щета
Щом е дребно няма да се заядът , стига да не ти е за 4ти път да речем .

9 мнения
• Страница 1 от 1