Автомобил VS. Картинг
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Автомобил VS. Картинг
кое от двете предпочитате, да сипете малко в колата и да покарате безцелно накъдето ви видят очите или да отидете и да дадете същата сума за карт количките на някоя писта и да се повъртите с приятели

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Автомобил VS. Картинг
с колата ми харесва повече, само че аз не дрифтя и тн подобните..., а просто карам за удоволствие с ограниченията 
Няма по-голямо удоволствие от това да се кача с приятни дрешки, да си пусна der klima anlage-то, хубава музичка и колата да ме вози напред назад на автопилот.

Няма по-голямо удоволствие от това да се кача с приятни дрешки, да си пусна der klima anlage-то, хубава музичка и колата да ме вози напред назад на автопилот.

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Поради факта, че никога не съм карала картинг
, избирам шофиране на автомобил. Безцелното каране не ми се нрави, предпочитам близка дестинация до София за по кафе и после обратно 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
КАРТИНГ с две ръце!!! Уникално е, а можеш да се блъскаш на воля 

Si non confectus, non reficiat.
карт разбира се.
това което можеш да изпиташ с един по-голям карт на писта не може да се изпита с простосмъртна кола по никакъв начин... пример- аз не знам с коя "нормална" кола можеш да караш със 100км по правата и след това да влезеш в остричък 180 градуса завой без да пипаш спирачките...
а и като се блъснеш е общо взето безплатно...
това което можеш да изпиташ с един по-голям карт на писта не може да се изпита с простосмъртна кола по никакъв начин... пример- аз не знам с коя "нормална" кола можеш да караш със 100км по правата и след това да влезеш в остричък 180 градуса завой без да пипаш спирачките...
а и като се блъснеш е общо взето безплатно...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
_65536_kb_sec_ написа:с колата ми харесва повече, само че аз не дрифтя и тн подобните..., а просто карам за удоволствие с ограниченията

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Зависи какъв е автомобила,ако е нещо като Ariel Atom
,но нека бъдем практични.Кефи ме динамиката на го-карт-а,просто е уникално все едно караш малка формула 

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
За толкоз пари на картинга ще изкарам половин час, а с колата си е няколко часа каране.
Предпочитам с колата.
Предпочитам с колата.

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Лятото картинг,зимата-БМВто 

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Ако говорим за адреналин картинг много ясно! Ама не на Дунев в СтудГрад
Препоръчвам Лаута в Пловдив.
Назнам какви коли карате изобщо да сравнявате усещането с картинг. Според мен са на светлинни години
А ако говорим за придвижване от т. А до т. Б тогава колата разбира се.

Назнам какви коли карате изобщо да сравнявате усещането с картинг. Според мен са на светлинни години

А ако говорим за придвижване от т. А до т. Б тогава колата разбира се.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Честно казано не съм карал бърза кола на писта, но гласувам за картинг... Един път карах картинг в Румъния, който нямаше нищо общо с тия тука, и пистата беше уникална и се насрах. Изживяването беше страхотно.
Просто чувството да си на няколко см от земята е уникално, а и това прави скоростта още по-силна усещане. И това, което каза алх за завоите е така, с колата определено натискаш повече спирачката, ама с картинга се дава газ мъжката! 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Картинг... е28 

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Не,че се хваля ама един път имах късмета да се кача на 250цц суперкарт (2 цилиндров,двутактов с rotax двигател) реплика ииии...умалях да го карам,направо те плаши тая машина,а сликовете за нищо ги няма.
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3