Дуралуминий - материал
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- KUMHO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528I
- Мечтае да кара: ///Мъ 5
Дуралуминий - материал
Здр. Имам един зор.Не мога да си намеря едно парче дуралуминий.Ще си правя легла за дюзи ама не мога да намеря.Ако някой знае някоя фирма или място кадето мога да намеря такова да казва.Или ако на някои им се намира,пак става,да дават цена и така.По принцип съм от старазагорско.
П.С. Трябва цилиндър с Ф 25-30мм и дължина 20-ина см.Плътен дуралуминий.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Re: Дуралуминий - материал
потърси в гугъл че не се сещам как се казваше има един пич от дружба който се занимава с продажбата на специални метали, ако не намериш ми пиши на ЛС да му вида визитката някъде в работата ми е 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
KUMHO написа:Здр. Имам един зор.Не мога да си намеря едно парче дуралуминий.Ще си правя легла за дюзи ама не мога да намеря.Ако някой знае някоя фирма или място кадето мога да намеря такова да казва.Или ако на някои им се намира,пак става,да дават цена и така.По принцип съм от старазагорско.
Колега аз нямам идея от къде може да намериш,но знам,че е доста трудно,защото и аз съм търсил същия материал,по-големи заготовки много трудно се намират,на теб с какъв размер ти трябва заготовката ???
Ако намериш сподели,че още ми трябва :
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Колега мога да ти помогна но съм бая далеч от теб!Работя в склад за метали и имаме ДУРАЛ но на листи-като ламарина с дебелина до 30мм и можем да ти изрежем кръгове с тжоя размер!Ти пишеш че ти трябват 250-300 мм но нз точно колко дълго ти трябва за бройка!Другият ти вариант е виж някой колега от Търново там имат такъв склад за метали в който има ДУРАЛ на пръти-да ти вземе и да ти прати по куриер1Не е мн скъпо!Мастер се казва фирмата където може да се намери въпросния материал1
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- KUMHO
- кандидат ентусиаст
-
momo-1st написа:Колега мога да ти помогна но съм бая далеч от теб!Работя в склад за метали и имаме ДУРАЛ но на листи-като ламарина с дебелина до 30мм и можем да ти изрежем кръгове с тжоя размер!Ти пишеш че ти трябват 250-300 мм но нз точно колко дълго ти трябва за бройка!Другият ти вариант е виж някой колега от Търново там имат такъв склад за метали в който има ДУРАЛ на пръти-да ти вземе и да ти прати по куриер1Не е мн скъпо!Мастер се казва фирмата където може да се намери въпросния материал1
Точният размер който ми трябва е Ф25мм и височина 30мм (4бр. такива цилиндърчета).Ако можеш да ми изрежеш ще е супер.
- SpeeD_GT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 CI
Попитай и тук http://www.astroida-bg.com/
Нема пари нема гуми !
Има пари па нема гуми
Има пари па нема гуми

- e36_Fanatik
- кандидат ентусиаст
-
momo-1st написа:Колега мога да ти помогна но съм бая далеч от теб!Работя в склад за метали и имаме ДУРАЛ но на листи-като ламарина с дебелина до 30мм и можем да ти изрежем кръгове с тжоя размер!Ти пишеш че ти трябват 250-300 мм но нз точно колко дълго ти трябва за бройка!Другият ти вариант е виж някой колега от Търново там имат такъв склад за метали в който има ДУРАЛ на пръти-да ти вземе и да ти прати по куриер1Не е мн скъпо!Мастер се казва фирмата където може да се намери въпросния материал1
На колегата му трябва Ф / прътов материал /
Утре ще се поогледам дали е останало нещо от материалите който "гадните Руснаци са ни донесли по време на комунизма"
При положение, че му трябват с височина 30мм, а т'ва е дебелината на листите нищо не пречи да се изрежат на фреза ...
In Ban We Trust!
- KUMHO
- кандидат ентусиаст
-
Ако е прътов материал ми трябва да е мин Ф25 ( или рязан листов също) и по голямо Ф да е,то ще минава през стругар така или иначе.Височина 30мм мин. Четери такива,за всяка дюзичка по едно..
П.С. Аз днеска ще претакам от кацата,пък да видим кой ще го отнесе
П.С. Аз днеска ще претакам от кацата,пък да видим кой ще го отнесе

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Взавод за цветни метали потърси.аз търсих на много места но така и не намерих и си взех по-як кален алуминий но на мен ми трябваше за фланци
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
martin_g60 написа:Взавод за цветни метали потърси.аз търсих на много места но така и не намерих и си взех по-як кален алуминий но на мен ми трябваше за фланци
Колега за фланци се използва именно ДУРАЛ! На много приятели съм купувал от дурал-а който предлагаме и никой не си е загубил гумата още!

![]()
![]()
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
KUMHO написа:momo-1st написа:Колега мога да ти помогна но съм бая далеч от теб!Работя в склад за метали и имаме ДУРАЛ но на листи-като ламарина с дебелина до 30мм и можем да ти изрежем кръгове с тжоя размер!Ти пишеш че ти трябват 250-300 мм но нз точно колко дълго ти трябва за бройка!Другият ти вариант е виж някой колега от Търново там имат такъв склад за метали в който има ДУРАЛ на пръти-да ти вземе и да ти прати по куриер1Не е мн скъпо!Мастер се казва фирмата където може да се намери въпросния материал1
Точният размер който ми трябва е Ф25мм и височина 30мм (4бр. такива цилиндърчета).Ако можеш да ми изрежеш ще е супер.
колега при нас този материал се реже единствено на плазма и няма как да ти изрежа такива малки кръгчета!Съжалявам бих искал да съм полезен но уви!Пробваи да си намериш прътов материал!Ще погледна ей сега и ще ти пратя линк на подходящи места близо до теб!
![]()
![]()
- KUMHO
- кандидат ентусиаст
-
Само да споделя за информация:
Намерих точно такъв материал от един колега от Опел форума.
Ф 25 и Ф 30 ,20см дилжина (парче отрязано от прът) - 4 - 5лв/бр за такова парче.
Благодаря все пак за всички за помоща!
Намерих точно такъв материал от един колега от Опел форума.
Ф 25 и Ф 30 ,20см дилжина (парче отрязано от прът) - 4 - 5лв/бр за такова парче.

Благодаря все пак за всички за помоща!
14 мнения
• Страница 1 от 1