Нов член в клуба :)
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Mirellcheto
- Потребител
-
- Кара: Toyota Yaris
- Мечтае да кара: BMW M6
Нов член в клуба :)
Здравейте на всички
От днес мога да се похваля,че и аз съм част от голямото семейство.Истинската причина да се регистрирам тук,е тази,че от година и половина съм с човек,който боготвори марката BMW и може би от толкова време,ако не и повече,той се опитва да ми я представи като нещо повече от "кола".Аз естествено не исках да я приема като нещо повече,дори не малко пъти съм правила сцени на ревност,че й се обръща повече внимание на нея,отколкото на мен,че тя е на първо място...в един момент обаче,каточели прогледнах и започнах да виждам истинската любов,която цари между тях двамата и,че всъщност това е нещо много красиво
Започнах все повече и повече да се интерсувам и да никога няма да достигна вашето ниво,но ето аз правя малки опити да се интегрирам и приятелят ми да разбере,че аз нямам нищо против нея,дори я харесвам,дори съм готова да споделям интересите му,готова съм и аз да започна да приемам колите като нещо повече,дори да я заобичам,защото преди всичко аз обичам него и искам вместо да се караме по повод количката,ние да споделямо общото щастие
и да знам,че не може всичко да стане от раз,от една регистрация във форума или от няколко дена често посещение,знам,че е важно да го почувствам и ето това правя аз,искам "тя" да стигне до сърцето ми,подобно на поне малка част от това както е стигнала до неговото...
p.s. Това е първото ми мнение и тема изобщо и предполагам,че няма да се трогнете много,но все пак като за нацхало се престраших и ще се радвам,ако ми позволите да бъда част от вашето семейство

p.s. Това е първото ми мнение и тема изобщо и предполагам,че няма да се трогнете много,но все пак като за нацхало се престраших и ще се радвам,ако ми позволите да бъда част от вашето семейство

Последна промяна Mirellcheto на 18 Ное 2009, 17:21, променена общо 1 път
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Re: Nov chlen v cluba :)
Всичко това е прекрасно както и прекрасната ни АЗБУКА 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Да пишеш български на латиница е като да пишеш с л..на по стената...
-Чете се,но не е приятно....

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Mirellcheto написа:Zdraveite na vsichki entusiastiot dnes moga da se pohvalq,che i az sum chast ot golqmoto semeistvo.Istinskata prichina da se registriram tyk,e tazi,che ot godina i polovina sum s chovek,koito bogotvori markata BMW i moje bi ot tolkova vreme,ako ne i poveche toi se opitva da mi q predstavi kato neshto pove4e ot "kola".Az estestveno ne iskah da q priema kato neshto poveche,dori ne malko puti sum pravila sceni na revnost,che i se obrushta poveche vnimanie na neq,otkolkoto na men,che tq e na purvo mqsto...obache v edin moment,katocheli proglednah i zapochnah da vijdam istinskata liubov,koqto cari m/u tqh dvamata i che vsushtnost tova e neshto mnogo krasivo:)zapochnah vse poveche i poveche da se interesuvam i da nikoga nqma da dostigna vasheto nivo,no eto az pravq malki opiti da se integriram i priqtelqt mi da razbere,che az nqmam nishto protiv neq,dori q haresvam,gotova sum da spodelqm interesite mu,gotova sum i az da zapochna da priemam kolite kato ne6to pove4e,dori da q zaobicham,zashtoto predi vsichko az obicham nego i iskam vmesto da se karame po povod kolichkata,nie da spodelqme obshtoto shtastie
i da znam,che ne moje vsichko da stane ot raz,ot edna registraciq vuv foruma ili ot nqkolko dena chesto poseshtavane,znam,che e vajno da go pochuvstvam i eto tova pravq az,iskam "tq" da stigne do surceto mi,podobno na pone malka chast ot tova kakto e stignala do negovoto...
p.s. tova e purvoto mi mnenie i tema vaobshte i predpolagam che nqma da se trognete mnogo,no vse pak kato za nachalo se prestrashih i shte se radvam,ako mi pozvolite da buda chast ot vasheto semeistvo
Дай боже всекиму такава жена.

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
обеща ми да се поправи 

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
- Mirellcheto
- Потребител
-
- Кара: Toyota Yaris
- Мечтае да кара: BMW M6
Re: Нов член в клуба :)
Edited
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
- nani
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 компакт
Поздравления! 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
nani написа:Поздравления!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани