RE: България - Швеция 0:3
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
RE: България - Швеция 0:3
всеки път като гледам българския национален отбор е все едно да се возя в 20 год. ОПЕЛ Кадет - не знаеш кога ще те остави на пътя
Равносметка:
нямаме класни футболисти на терена. Усеща се липсата на М.Петров, Стилян Петров и Божинов ... Неточни пасове. Нечиста игра особено в защитата ... и трениора на Бразилия да имахме, все толкова щеше да бъде резултата.
Справка:
при първия гол на шведите, се чуваха радостни викове из квартала ... хърватите ликуват
благодаря, че имаше и други мачове днес като Англия-Сев. Ирландия .... защото всеки път като гледам Англия е все едно да се возя в 7 серия БМB - не знам ако му дам газ колко км. ще вдигне (справка за 15 мин-4 гола)

Равносметка:
нямаме класни футболисти на терена. Усеща се липсата на М.Петров, Стилян Петров и Божинов ... Неточни пасове. Нечиста игра особено в защитата ... и трениора на Бразилия да имахме, все толкова щеше да бъде резултата.
Справка:
при първия гол на шведите, се чуваха радостни викове из квартала ... хърватите ликуват

благодаря, че имаше и други мачове днес като Англия-Сев. Ирландия .... защото всеки път като гледам Англия е все едно да се возя в 7 серия БМB - не знам ако му дам газ колко км. ще вдигне (справка за 15 мин-4 гола)
Последна промяна CheGevara на 26 Мар 2005, 19:28, променена общо 1 път
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Абе добре играхме имахме положения но не ги вкарахме плюс това шведите са много добри. 

Последна промяна bmw maniqk ivo bmw на 26 Мар 2005, 19:42, променена общо 1 път

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
bmw maniqk ivo bmw написа:Абе добре играхме имахме положения но не ги вкарахме плюс това шведите са много добри.
явно тия положения не ги дават по телевизията

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
не "към" а във вратата 3 удара
към вратата удари БОЛ...
Абе неграмотни сме си и това си е, чудно ми е Ицето какво ще каже, след като се биеше в гърдите, че ще бием...
ОТ всичките за нас най-големото
думи нямам!!!
ВЪОБЩЕ не съм вярвал, че ще биеме
към вратата удари БОЛ...

Абе неграмотни сме си и това си е, чудно ми е Ицето какво ще каже, след като се биеше в гърдите, че ще бием...

ОТ всичките за нас най-големото

думи нямам!!!
ВЪОБЩЕ не съм вярвал, че ще биеме

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
HamannM3 написа:Мисля, че сега нашите трябва да се стягат за следващите мачове и да превъзмогнат загубата възможно най-бързо, защото повече грешки в бъдеще само биха усложнили положението с класирането за Германия
С риск да прозвучи грубо...-докато не се научат да играят като хората и да са мотивирани за победи,къде се напъват

One passion,one car,one life...
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Пуснато на: 25 Мар 2005, 19:07
SlipKnoT написа:А по отношение на мач'а.. многог се надявам наще нещо да направят.., но мача е * в Еврофутбол (т.е. може да се залага само на него с неопределена сума над 5 лв.) и мисля да слажа едни 50лв. за Шведите.. просто са доста силни.. гледах ги с Франця.. е с резервите ги направиха смешни.Не, че французите са показател.. ама..
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3