Доволни ли сте от живота си ?
Модератор: Общи модератори
- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
Доволни ли сте от живота си ?
Колеги , как мислите ? Доволни ли сте от постигнатото в живота ви ? Провокиран съм да ви питам защото всеки 2-ри Българин които познавам се оплаква колко му е тежък живота и как няма пари за нищо .
Аз лично съм доволен за сега от това което съм постигнал без помоща на Мама и Тате . На 22 съм , карам заветната за мен кола , не съм сам и имам работа . И всичко това съм го постигнал сам , защото не пройзлизам от богато семейство .
Аз лично съм доволен за сега от това което съм постигнал без помоща на Мама и Тате . На 22 съм , карам заветната за мен кола , не съм сам и имам работа . И всичко това съм го постигнал сам , защото не пройзлизам от богато семейство .
Последна промяна best_buy на 19 Ное 2009, 19:52, променена общо 1 път

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Re: Доволни ли сте от живота си ?
Задоволеността е много широко понятие.
За някои хора,това което ти си постигнал е даденост в живота с която са се родили.
Има хора се радват,че когато бръкнат в кофата за отпадъци,намират нещо за ядене хвърлено от някой преди това.
Има хора,които карайки мазерати куатропорте се ядосват,че новата Е-класа кабрио ще излезе едва идния април.
Както казват старите хора,човешкото дупе знае и 2 и 200.
За някои хора,това което ти си постигнал е даденост в живота с която са се родили.
Има хора се радват,че когато бръкнат в кофата за отпадъци,намират нещо за ядене хвърлено от някой преди това.
Има хора,които карайки мазерати куатропорте се ядосват,че новата Е-класа кабрио ще излезе едва идния април.
Както казват старите хора,човешкото дупе знае и 2 и 200.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ми да, имам русо гадже, питбул и бмв. Кво му е лошото на живота, уреден съм от всякъде 

- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
Далеч съм от мисълта, че живея зле, но и не казвам, че не може да е по-добре. Ценя това, което имам, без да се захласвам по това, което нямам. В тоя ред на мисли, доволен съм, но може и още.
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
bum_bum написа:Ми да, имам русо гадже, питбул и бмв. Кво му е лошото на живота, уреден съм от всякъде
3 в 1,а.Неочаквано добра комбинация

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Трябваше да направиш анкета, при това публична! Така щеше да видиш точно 
Много зависи кой какви приоритети има, в живота си.
Както казаха хората по-горе - за някои задоволството се свежда до материалното, за други - нематерялно.
Аз лично съм горе-долу доволен, какво съм постигнал досега. Но това никога няма да ме спре, да се развивам и в бъдеще.
Човек ако спре да се развива, значи спира да бъде конкурентен...

Много зависи кой какви приоритети има, в живота си.
Както казаха хората по-горе - за някои задоволството се свежда до материалното, за други - нематерялно.
Аз лично съм горе-долу доволен, какво съм постигнал досега. Но това никога няма да ме спре, да се развивам и в бъдеще.
Човек ако спре да се развива, значи спира да бъде конкурентен...
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Да, но не съвсем... Нали все нещо трябва да ни тегли напред, щот' не ми харесва да сме "спрели". 

"... _ _ _ ..."
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
Имам си бмв-то , имам си русото гадже
, чакам си новото куче , студент съм
и какво да кажа не се оплаквам много
но винаги има какво да се желае повече 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Не съм доволен,не печеля достатъчно, немам русо гадже и разчитам на парите на нашите да изкаравам месеца //да вметна
за приятелите ми, който помагат с безплатен подземен гараж, карта за фитнес и безплатни добавки//, карам месец за месец с ясна визия за ходене в някоя цивилизована държава! 

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- r3s1s74nc3
- младши ентусиаст
-
то това че имаш русо гадже , не винаги е на добре , ми ако мяза на онази дет раздаваше подарьците в "Сделка или не" 

Определено не може да се каже, че съм недоволен. Но ако човек е доволен и няма амбиция да се развива, то тогава значи, че нещо с него не е наред.
Определено имам амбиция за промяна към още по-добро. И разбира се да не забравяме нематериалното - със сигурност съм повече от доволен, че съм жив и здрав. 

Последна промяна dimodi на 19 Ное 2009, 18:12, променена общо 1 път
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Въпреки, че приятелите ме определят като безкраен песимист(а както знаем песимистите са просто добре информирани оптимисти), имам учудващо оптимистичен отговор на подобен тип въпрос, който предполага мрънкане до припадък.
Да, доволен съм, защото помня къде съм бил преди 10 и преди 5 години - и къде съм сега.
Доволен съм и съм щастлив, въпреки малките проблеми.
Да, доволен съм, защото помня къде съм бил преди 10 и преди 5 години - и къде съм сега.
Доволен съм и съм щастлив, въпреки малките проблеми.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Доволен!
Най-много съм доволен, че от каквото съм доволен съм го постигнал сам
Ма тва, че съм доволен, не значи, че не вървя напред към нови хоризонти!

Най-много съм доволен, че от каквото съм доволен съм го постигнал сам

Ма тва, че съм доволен, не значи, че не вървя напред към нови хоризонти!

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
плюс 1Nukem написа:Не съм доволен,не печеля достатъчно, немам русо гадже и разчитам на парите на нашите да изкаравам месеца //да вметназа приятелите ми, който помагат с безплатен подземен гараж, карта за фитнес и безплатни добавки//, карам месец за месец с ясна визия за ходене в някоя цивилизована държава!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
доволен съм разбира се,че съм жив и здрав,че наи близките ми хора също,че всяка сутрин се събуждам с усмивка като ги видя моите малчугани,те ме зареждат позитивно още от сутринта
,че имам човек до себе си на които мога да рзчитам безрезервно във всеки един момент,приятели,образование,прията работа и тн.че успявам да се дистанцирам от простотията и селяндурщината
$ не са фактор за щастие защото има много луксозни къщи но празни отвътре,студени като мавзолей и кво кел-фаида като се прибираш сам в тях
а има и други хора за които наи голямото щастие например е нещо което на нас всеки ден ни се случва но не го осъзнаваме,например една проста разходка в парка или една вечер с приятели а те са заковани в тях или в разни домове

$ не са фактор за щастие защото има много луксозни къщи но празни отвътре,студени като мавзолей и кво кел-фаида като се прибираш сам в тях
а има и други хора за които наи голямото щастие например е нещо което на нас всеки ден ни се случва но не го осъзнаваме,например една проста разходка в парка или една вечер с приятели а те са заковани в тях или в разни домове

Последна промяна kiko на 19 Ное 2009, 18:22, променена общо 2 пъти