Бойко Борисов vs Стенли
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- BMWPetio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Съветски зърнокомбайн
- Мечтае да кара: ///М3 E36
- Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....
Бойко Борисов vs Стенли
Не познавам човек с прякор Стенли, а Стоян Сарийски беше гадже на дъщеря ми. Заварих я една вечер плачеща и го набих, заяви премиерът Бойко Борисов.
Това бе коментарът му по повод изказването на депутата от Коалиция за България Кирил Добрев, който по-рано днес заръча на журналистите да попитат премиера "Кой е Стенли".
Прякорът "Стенли" носи Стоян Сарийски - съдружник във фирма "Буллес строй".
Според публикация във в. "Сега" фирма "Буллес строй" е подизпълнител на втория метродиаметър в София.
Според изданието съдружниците в разложката компания - Стоян Сарийски-Стенли, Иван Стойчев и Антон Гешев, са взели преди време голям заем за тежка механизирана техника и камиони от "СИБанк" за да могат да работят по метрото.
Изпълнителен директор на "СИБанк" е Цветелина Бориславова, с която премиерът живее на съпружески начала.
По-рано днес Добрев, който е един от депутатите, контактували със скандалния Красьо от Плевен, каза, че би трябвало да се проверят контактите на премиера с въпросния Стенли.
Аз с клевети не се занимавам, ако някои е преценил, че има проблем с някое лице, да е отишъл и да е внесъл сигнал в прокуратурата, отговори на атаката премиерът.
Той заяви, че този въпрос е идиотски. Борисов обясни, че трябва да се пита кой е Чики или Пики, и за това трябва да бъде питан и президентът.
"Кой е Кирил Добрев? Като е депутат, да каже кой е онзи Стенли. Аз не знам за такова лице. Това са някакви клевети", каза още премиерът.
Хората, които ме познават трябва ли за това време да излязат от фирмите и да фалират, попита риторично Борисов.
Той обясни, че Стоян Сарийски е бил гадже на дъщеря му. "Заварих я една вечер плачеща и го набих", каза премиерът и напусна залата за пресконференции, без да отговори на други въпроси.
Източник: БГНЕС
Това бе коментарът му по повод изказването на депутата от Коалиция за България Кирил Добрев, който по-рано днес заръча на журналистите да попитат премиера "Кой е Стенли".
Прякорът "Стенли" носи Стоян Сарийски - съдружник във фирма "Буллес строй".
Според публикация във в. "Сега" фирма "Буллес строй" е подизпълнител на втория метродиаметър в София.
Според изданието съдружниците в разложката компания - Стоян Сарийски-Стенли, Иван Стойчев и Антон Гешев, са взели преди време голям заем за тежка механизирана техника и камиони от "СИБанк" за да могат да работят по метрото.
Изпълнителен директор на "СИБанк" е Цветелина Бориславова, с която премиерът живее на съпружески начала.
По-рано днес Добрев, който е един от депутатите, контактували със скандалния Красьо от Плевен, каза, че би трябвало да се проверят контактите на премиера с въпросния Стенли.
Аз с клевети не се занимавам, ако някои е преценил, че има проблем с някое лице, да е отишъл и да е внесъл сигнал в прокуратурата, отговори на атаката премиерът.
Той заяви, че този въпрос е идиотски. Борисов обясни, че трябва да се пита кой е Чики или Пики, и за това трябва да бъде питан и президентът.
"Кой е Кирил Добрев? Като е депутат, да каже кой е онзи Стенли. Аз не знам за такова лице. Това са някакви клевети", каза още премиерът.
Хората, които ме познават трябва ли за това време да излязат от фирмите и да фалират, попита риторично Борисов.
Той обясни, че Стоян Сарийски е бил гадже на дъщеря му. "Заварих я една вечер плачеща и го набих", каза премиерът и напусна залата за пресконференции, без да отговори на други въпроси.
Източник: БГНЕС
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Re: Бойко Борисов vs Стенли
Значи, не гледате онея ми ти пи..коядци, дето ги пускат тея кавги, ми гледате веднага към кой са насочени. Па после пак ревете в темите що нема да се оправи България
Едва ли има баща, който при гледката на плачещата си дъщеря не би направил същото! Каквато и да е причината.

Едва ли има баща, който при гледката на плачещата си дъщеря не би направил същото! Каквато и да е причината.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори

чух по новините,ама нищо не разбрах,а тя каква била работата

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Начи полицай не може да бие крадлив циганин щото така си бил превишавал правата, но премиера може да бие некъв, дето разплакал дъщеря му.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
bum_bum написа:Начи полицай не може да бие крадлив циганин щото така си бил превишавал правата, но премиера може да бие некъв, дето разплакал дъщеря му.
Е това важи ако те фанат

Но и ти да си шефа на държавата и ти ще биеш кой си искаш

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- BMWPetio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Съветски зърнокомбайн
- Мечтае да кара: ///М3 E36
- Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....
bum_bum написа:Начи полицай не може да бие крадлив циганин щото така си бил превишавал правата, но премиера може да бие некъв, дето разплакал дъщеря му.
Другото което е не се знае за какво я е разплакал. Ами ако щерката е трагнала по чуждо и я е хванал , че кръшка. Какво правим тогава? Като нищо ще е разплакана като и е показал къде се намира вратата.А после да говори , че не трябва да има саморазправи.Само приказки.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Пак коментирате неща, които не са от особено значение...кой кой набил не мисля, че има такава обществена важност, важен е факта, че жена му ще изпере милиарди сега със СИбанк, щото целия паричен поток ще мине през нея 

BMW only!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Тая тема нещо не тръгва добре... то не, че е кой знае ква тема като цяло...
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Дори да е тръгнала по чуждо никой не му дава право да я разплаква,и всеки от нас би постъпил така ако някой разплаче щерка му няма какво да се лъжем.VarVariN написа:bum_bum написа:Начи полицай не може да бие крадлив циганин щото така си бил превишавал правата, но премиера може да бие некъв, дето разплакал дъщеря му.
Другото което е не се знае за какво я е разплакал. Ами ако щерката е трагнала по чуждо и я е хванал , че кръшка. Какво правим тогава? Като нищо ще е разплакана като и е показал къде се намира вратата.А после да говори , че не трябва да има саморазправи.Само приказки.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
И нас кво ни топли щерката на Цветелина Бориславова що ревала и кой кого набил.
Бойко излезе същия кенеф като Симеончо.
Баси,все такива ли ни се падат.
Абе само аз ли забелязвам,че откакто тея са на власт се вадят само кирливи ризи,разтръбяват се фалшиви атаки срещу данъчно задлъжнели, измислят се нови катаджийски закони,нови данъци,качват се акцизи и какво ли още не,което е най-лесния начин за невежи управляващи да напълнят бЮджетеца.
А за нас,обикновените ходещи по тая зема наречена България става все по-трудно.
Бойко излезе същия кенеф като Симеончо.
Баси,все такива ли ни се падат.
Абе само аз ли забелязвам,че откакто тея са на власт се вадят само кирливи ризи,разтръбяват се фалшиви атаки срещу данъчно задлъжнели, измислят се нови катаджийски закони,нови данъци,качват се акцизи и какво ли още не,което е най-лесния начин за невежи управляващи да напълнят бЮджетеца.
А за нас,обикновените ходещи по тая зема наречена България става все по-трудно.
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
LiTtLeRoCk написа:Дори да е тръгнала по чуждо никой не му дава право да я разплаква,и всеки от нас би постъпил така ако някой разплаче щерка му няма какво да се лъжем.VarVariN написа:bum_bum написа:Начи полицай не може да бие крадлив циганин щото така си бил превишавал правата, но премиера може да бие некъв, дето разплакал дъщеря му.
Я си представете, ако му засечете пътя или му бипните?

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3