новата астра...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

новата астра...

Мнение от steeN » 22 Ное 2009, 6:21

мисля, че имаме нов играч в премиум сегмента ;) опел се целят доста високо.
впечатлен съм от качеството на презентацията... иначе колата едва ли е нещо особено, като изключим, че има Cd 0.27, но това си е традиция за Opel.

http://www.youtube.com/watch?v=KXRfrpxNISQ
http://www.youtube.com/watch?v=MVUtbATuzn8
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: новата астра...

Мнение от barabqga » 22 Ное 2009, 9:05

добър вид има ,а интериора е като на инсигниа което е добре , мн добре изглежда и отвън опел феновете сигурно ще чакат Астра OPC :clap:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 22 Ное 2009, 10:35

нещо не ме радва особено.... а тя и Инсигнията ми е супер грозна отзад та според мен е голяма грешка да я копират.

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 22 Ное 2009, 10:41

Както винаги са се постарали много, но както винаги в крайна сметка Голфа ще излезе победител.
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp

Мнение от djpamboss » 22 Ное 2009, 10:45

Zagy написа:Както винаги са се постарали много, но както винаги в крайна сметка Голфа ще излезе победител.

:yes: Напълно съгласен !!!
Иначе най-красивата астра според мен е от полицейските модела само че в купе варянт !!! :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 22 Ное 2009, 10:57

То вече не е новост, тази астра е в продажба, но като сте го пуснали да си кажем... Не случайно ГМ се отказаха да продават Опел. За разлика от повечето производители Опел върви само нагоре от 4-5г. и Астра на моменти задминава голф по продажби в Европа. А конкретно за модела, много по-добро от голф 6 при по-ниска цена... За надеждността нямам наблюдения, но така или иначе масовия им купувач не кара след гаранцията и този фактор е назад в мотиите за покупка.
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 22 Ное 2009, 11:04

последно това воксхол или опел е :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 22 Ное 2009, 11:41

Zagy написа:Както винаги са се постарали много, но както винаги в крайна сметка Голфа ще излезе победител.

...заради двигателите . От 20 години Опел правят по-просторните , по-красиви и по-евтини коли , но изостават със двигателите . Може би сътрудничеството на VW със AUDI им помага при разработките , но си е факт , че правят по-добрите двигатели. Аз никога не бих избрал пенсионерския Голф пред тази Астра :driving:
http://www.thetorquereport.com/2010_che ... or_spy.jpg
http://media.photobucket.com/image/new% ... terior.png

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 22 Ное 2009, 11:47

Крещящ дизайн,както и при новият Меган.Интериор тъпкан с глезотийки и екстри,точно заради,които ще примамят доста клиенти(бил съм свидетел как човек си купува кола,защото имала навигация с гласови команди,некво сузуки),но дали са сложили нещо надеждно под капака времето ще покаже.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 22 Ное 2009, 14:08

Face написа:но дали са сложили нещо надеждно под капака времето ще покаже.

както Leon вече написа никой на запад не си купува нова кола с мисълта да я кара 20-25 години. Фактора надежност изобщо не играе при избора на кола. От доста години навлиза "американския" модел - караш колата докато излезе новия и модел, хвърляш и директно го взимаш. А в УСА-та даже не си ги и купуват колите а през целия период е на лизинг на дилъра и реално никога не става твоя. Кофти...... НО пък винаги си гъзар и караш последен модел. Много ти дреме че не е твоя.

Та от тази гледна точка съвременните тенденции по скоро се изместват точно към накичени до дупка с екстри коли с готин дизайн. Надежност ... на кой му пука. Примерите са много - новия меган, новата фиеста, новия суифт, новия ярис, корсата и поне дузина още....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 22 Ное 2009, 14:16

Leon написа:То вече не е новост, тази астра е в продажба, но като сте го пуснали да си кажем... Не случайно ГМ се отказаха да продават Опел. За разлика от повечето производители Опел върви само нагоре от 4-5г. и Астра на моменти задминава голф по продажби в Европа. А конкретно за модела, много по-добро от голф 6 при по-ниска цена... За надеждността нямам наблюдения, но така или иначе масовия им купувач не кара след гаранцията и този фактор е назад в мотиите за покупка.

така е особено в този изпълнен с конкуренция сегмент . По гаранционния срок КИА дават 7 години или 160 000 км :clap: и аз бих зел астра пред гоуф :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 22 Ное 2009, 14:57

колеги моят кум това лято си купи такава астра беше 1.9 или 2.0 дизелак -непомня точно кубатурата.та повози ме,вътре много пласмаси,никакви шумове от двигателя,има стъклен таван-екстра май се водило :lol: .хареса ми едно нещо- че има един бутон като го натисне минава във някакъв спортен режим и допълнителни някакви кончета се присаединяват към стадото :shock: -ХЛОПЕЛСКА работа :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 22 Ное 2009, 15:16

Лично според мене доста отдалече е заобиколила премиума тая астричка :)
In Ban We Trust!

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 22 Ное 2009, 15:40

По тая астра са крали и са слагали.. Нещо няма собствен чар тая кола. Мяса ми на сегашната корса... Бих я предрпочел само пред VW. и то голф. Сирокото и Passat CC са друга бира :D
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 22 Ное 2009, 16:02

Аз нямам търпение да видя купето. Бях гледала някви предполагаеми рисунки, които адски ме грабнаха. А и казват, че купето този път нямало да има нищо общо със седана.. 8)

Следваща

Назад към Извън Темата