Абе тия шофьори кво праат, хората ще газят...
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
Абе тия шофьори кво праат, хората ще газят...
За къде бърза тоя народ, нещо ужасно е когато си на пешеходната пътека бе... Всеки е бил свидетел хиляди пъти и е бил на пешеходната пътека като си светене зелено (на пешеходците) и от ляво като почнат да завиват некви коли - ама през тебе да минат мама им мръсна, че немогат да изчакат 10 секунди да минат хората....
Преди 30мин преди да се прибера на опълченска и стамболийски пресичам си аз кат пич с един френд и некво зелено комби - аха да мине през нас, ма ние засилили крачка и тоя върти яко лев волан и пак пред нас зор да мине и почти ме обърса с колата, та изяде един тупаник в задния джам. И на всичкото отгоре келеша спре и слезе да псува къв съм бил....
- Пешеходец съм, на пешеходна пътека съм, на зелен светофар съм... !!!!!!!!
Преди 30мин преди да се прибера на опълченска и стамболийски пресичам си аз кат пич с един френд и некво зелено комби - аха да мине през нас, ма ние засилили крачка и тоя върти яко лев волан и пак пред нас зор да мине и почти ме обърса с колата, та изяде един тупаник в задния джам. И на всичкото отгоре келеша спре и слезе да псува къв съм бил....
- Пешеходец съм, на пешеходна пътека съм, на зелен светофар съм... !!!!!!!!
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Re: Абе тия шофьори кво праат, хората ще газят...
избацай му и на него един тупаник барем му дойде акъла и възпитанието от нейде

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
1.Като си пешеходец отиваш на www.pe6ehodecpower-bg.net/forums/ и се оплакваш там!
2.Като си пешеходец и пресичаш на пешеходна пътека която е на една фаза със зелената светлина на левия завой на светофар, трябва да пресичаш с повишено внимание, защото повечето жени и всички мангали си мислят че като светне зеленото и са винаги с предимство за конфликтни точки и несъвършенни циклограми на кръстовище не са и чували!
3.И донякъде те разбирам защото тук в София и мен си ме е страх да пресичам понякога изпускам някой зелен сигнал и изчаквам, по-добре така отколкото под гумите на някоя кола!
4.Не ти пожелавам вечер да ти се случи да ти притича на бул.България човек с черно яке през 4те ленти такъв стрес просто няма, ще намразиш пешеходците завинаги!
2.Като си пешеходец и пресичаш на пешеходна пътека която е на една фаза със зелената светлина на левия завой на светофар, трябва да пресичаш с повишено внимание, защото повечето жени и всички мангали си мислят че като светне зеленото и са винаги с предимство за конфликтни точки и несъвършенни циклограми на кръстовище не са и чували!
3.И донякъде те разбирам защото тук в София и мен си ме е страх да пресичам понякога изпускам някой зелен сигнал и изчаквам, по-добре така отколкото под гумите на някоя кола!
4.Не ти пожелавам вечер да ти се случи да ти притича на бул.България човек с черно яке през 4те ленти такъв стрес просто няма, ще намразиш пешеходците завинаги!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
сааа има и един друг момент, че пешеходците някой път дразнят с бавното си влачене, аз един го пускам да мине на зебрата и оня братче само дет не спря по средата да запали цигара шебека 

www.bmwпрофесори-bg.net
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
benzin написа:сааа има и един друг момент, че пешеходците някой път дразнят с бавното си влачене, аз един го пускам да мине на зебрата и оня братче само дет не спря по средата да запали цигара шебека
Да да има го и това , аз понеже редовно ги пускам пешеходци пък и колеги с колите,има такива каде се влачат аз нестига ,че съм ги пуснал каде пресичат кадето не трябва ами и ми са влачат като охлюви
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
А онея дет пресичат на червено и не на пешеходни пътеки? Най-приятни се онези, които изкачат вечер от нищото.

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
трябва да има тръпка във животът и всеки ден да го оценяваш 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
ditko1 написа:трябва да има тръпка във животът и всеки ден да го оценяваш
Абе ако ти изтръпне някой на предния капак съм убеден,че независимо от това чия е вината, няма да разсъждаваш точно така ама айде...

Има какво да се желае и от страна на водачите и от пешеходците...
Спомням си преди година някъде..стоя на една автобусна спирка и чакам приятелката си да дойде и гледам простотията на хората...някакво момиче на около 25-28години..скръстила ръце,цялата в тъмни дрехи и чака "на спирката"...слиза от тротоара...отива в първото платно..постоя малко там,пък после отиде в по-бързото демек по-лявото...и аз шок вече..и си мисля,тая като виси там та кво,ще извика рейса да дойде ли. И слезнах и и направих забележка,тъй като беше вечерно време,на тоя булевард си фърчат коли (Малинов в младост) и не е безопасно да стой там...и оная пача вместо да се замисли над думите ми и да си седне на г*за на спирката и да почне да си чопли маникюра ми изцепи "тоа па дришльо,я си стой в колата и не ми давай акъл"

- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
Nukem написа:4.Не ти пожелавам вечер да ти се случи да ти притича на бул.България човек с черно яке през 4те ленти такъв стрес просто няма, ще намразиш пешеходците завинаги!
Това ми се е случвало с една баба, като реши да претича в един дъждовен следобед по един булевард, от къде изкочи незнам, през мантинелите ли се е метала незнам ама... - резултата беше 200 лв на тенекеджията и 100 лв боя за да не отнеса бабата, а карах с 60км/ч

Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
Aз най-обичам да тероризирам тарикати драйвъри
Като ми се престроят отдясно, много джангър отнасят.
Колкото до пешеходците, уважавайте хората... само това мога да кажа. Най-грозно ми е да видя възрастна жена да пресича и някой сельо да я принуди да тича... идва ми да му прегризя гърлото на боклука. Тази жена, ако не е майка Ви в момента, може да бъде майка Ви след 10-20 години, не забравяйте този тънък момент. Щото ако Ви видя да принудите майка ми да тича по пешеходна пътека, понеже "бързате"...

Колкото до пешеходците, уважавайте хората... само това мога да кажа. Най-грозно ми е да видя възрастна жена да пресича и някой сельо да я принуди да тича... идва ми да му прегризя гърлото на боклука. Тази жена, ако не е майка Ви в момента, може да бъде майка Ви след 10-20 години, не забравяйте този тънък момент. Щото ако Ви видя да принудите майка ми да тича по пешеходна пътека, понеже "бързате"...
liloff написа:Колкото до пешеходците, уважавайте хората... само това мога да кажа. Най-грозно ми е да видя възрастна жена да пресича и някой сельо да я принуди да тича... идва ми да му прегризя гърлото на боклука. Тази жена, ако не е майка Ви в момента, може да бъде майка Ви след 10-20 години, не забравяйте този тънък момент. Щото ако Ви видя да принудите майка ми да тича по пешеходна пътека, понеже "бързате"...

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Аз винаги спирам на пешеходни пътеки, зелен сфетофар за пешеходците и т.н., ама много се дразня като почне някой да се влачи все едно е на разходка в парка.
Хората грам не си дават сметка, че им е позволено да минават, но по-бързо и че заради тях минават по 2 коли на зелен светофар и става страшно задръстване. Изключение правят възрастни хора, разбира се. Както казвам, винаги пускам пешеходците, но като ми се влачат като сополи си им свиря леко понякога, да си дадат зор. Преди години нямаше такива... и на пешеходните пътеки бягаха като ваксинирани кокошки... 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
alpina-ma6inata написа:Аз винаги спирам на пешеходни пътеки, зелен сфетофар за пешеходците и т.н., ама много се дразня като почне някой да се влачи все едно е на разходка в парка.Хората грам не си дават сметка, че им е позволено да минават, но по-бързо и че заради тях минават по 2 коли на зелен светофар и става страшно задръстване. Изключение правят възрастни хора, разбира се. Както казвам, винаги пускам пешеходците, но като ми се влачат като сополи си им свиря леко понякога, да си дадат зор. Преди години нямаше такива... и на пешеходните пътеки бягаха като ваксинирани кокошки...
Мен дори и мудните не ми пречат. Даже ми е приятно като хората махнат да се отблагодарят ,че си спрял. Но такива дето пресичат на червено или на 20 метра от пешеходната пътека, че даже се и озъбват като им свирнеш да се осетат ,че са насред пътя или са на червено направо ми иде да мина през тях. Да не говорим ,че ми се е случвало разни пияндури да залитат насред платното, а старите хора дето пресичат през мантинелите на Цариградско и България няма да ги коментирам, но те все пак им е изветрял акъла и не осъзнават какво правят. Чувал съм и случай хора от отчаяние се хвърлят пред колите, и после кой виновен - ти. А за колоездачите нямам думи просто нито спазват правилата за движенеи по пътищата нито по тротоара тях бих си ги отнесъл най-спокойно ако можеше.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
alpina-ma6inata написа:Аз винаги спирам на пешеходни пътеки, зелен сфетофар за пешеходците и т.н., ама много се дразня като почне някой да се влачи все едно е на разходка в парка.Хората грам не си дават сметка, че им е позволено да минават, но по-бързо и че заради тях минават по 2 коли на зелен светофар и става страшно задръстване. Изключение правят възрастни хора, разбира се. Както казвам, винаги пускам пешеходците, но като ми се влачат като сополи си им свиря леко понякога, да си дадат зор. Преди години нямаше такива... и на пешеходните пътеки бягаха като ваксинирани кокошки...

Аз много се ядосвам,на пешеходната на софииския,ми пешеходците там имам чувството че нарочно се влачат един по един,за да ни дразнат,жалкото е че нямаме елементарна култура както шофьорите така и пешеходците,както те може да изчакат 1 минутка да се съберат група и да минат така може и ние да сме по толерантни към тях.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3