Няма да си купя Ферари ;)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Няма да си купя Ферари ;)

Мнение от saleen » 24 Ное 2009, 11:56

източник http://news.ibox.bg/news/id_1673066736
"Италианската компания Ferrari обяви, че 2 356 автомобила в САЩ, от моделите 355 и 355 F1, ще бъдат изтеглени, предаде autoblog.bg.

Причината е, че при тях има опасност от запалване на горивото.

Проблемът може да възникне от неправилно монтирани скоби, държащи тръбата на бензина и маркуча на охлаждащата течност, като има опасност от скъсване на горивопровода и последващо запалване на целия автомобил.

Всички 2 356 автомобила ще получат нови скоби, които ще бъдат монтирани в сервизните центрове на Ferrari в САЩ, след което собствениците им ще си ги получат обратно.

Това не е първият път, когато Ferrari прибягва до подобна стъпка.
През 1989 г. компанията е изтеглила 1 331 автомобила от модела 328, заради проблеми с окачването. През 1998 г. пък 556 екземпляра от 348 са имали неизправни колани или проблем с двигателя.

През 2000 г. Ferrari са сменили масления филтър на 2 790 коли от различни модели, през 2002 г. 211 автомобила 360 Spider са имали проблеми с акумулатора, а през 2003 г. 2 008 бройки от 512TR отново са били с неизправни колани"
И това са дефекти на един от най- реномираните спортни автомобили :dunno:
Последна промяна saleen на 24 Ное 2009, 12:02, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Re: Няма да си купя Ферари

Мнение от cod-cdbp » 24 Ное 2009, 12:00

а ако ставаше дума за компания от сорта на VW сещаш ли се че нямаше изобщо да го пише някъде защото щяха да си траят...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Няма да си купя Ферари ;)

Мнение от MatriX_Fucked » 24 Ное 2009, 12:15

Глупости! ;)

А относно Ферари, знам, че колегата го е пуснал с цел фън да става, но все пак някой може да се хване...Ето две подобни новини...

Шведската компания Волво изтегли 26 000 свои автомобила от световния пазар, за да поправи проблем в електронната система на колите, предаде АФП.

Компанията обяви, че ще изтегли автомобилите, за да поправи дефект, който причинява прекъсване в работата на двигателя при определени обстоятелства.

Дефектните автомобили са били разпространени в САЩ, Китай и Европа.

Клиентите, които вече са закупили такива автомобили, ще получат бъдат уведомени с писмо от "Волво".

И:

Mercedes Benz съобщиха, че ще прибират обратно 102 954 от своите SUVмодели поради дефект, от който може да се загуби системата power steering. Връщането – което би трябвало да започне през октомври – включва M-Class, произвеждан от 1998 и 2003 година.

От Automotive News казват, че дефектна клапа на маркуч за охлаждане е причината за цялата инициатива. Охлаждащият маркуч – който охлажда системата power steering – може да не държи достатъчно добре и постепенно да отслабва. Повредата може да доведе до допълнително увреждане и на помпата на системата power steering.

„Това може да доведе до загуба на контрол и инцидент без никаква видима причина” – казват от Националната администрация по безопасност на трафика на магистралите ( NHTSA). Въпреки тежкия характер и размера на повикваните автомобили не изглежда да е имало някакви сериозни инциденти или повреди досега.

Mercedes M-Class бе повикван обратно за подобен проблем през 2003 година, но проблемът не бе решен оптимално добре. Затова и моделите, които са били повикани тогава, са включени и в настоящата партида.

Става дума за Волво и Мерцедес...
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 24 Ное 2009, 12:47

Е то и Е60 ги изтегляха по едно време, заради някакъв проблем.....но сега не помня за какво беше.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 24 Ное 2009, 12:53

и аз нямаше да си взимам БМВ защото пука глава :mhihi:
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 24 Ное 2009, 13:17

Всички знаем, че на всяко Ферари рано или късно му изгаря/гръмва двигателя в пламъци :mhihi: Ферари...от най-скъпите коли, но за съжаление италинаски (да се разбира като синоним за ненадеждност).

Някой за горящи двигатели на Порше да спомене нещо ? : )
BMW only!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 24 Ное 2009, 13:42

amd написа:Всички знаем, че на всяко Ферари рано или късно му изгаря/гръмва двигателя в пламъци :mhihi: Ферари...от най-скъпите коли, но за съжаление италинаски (да се разбира като синоним за ненадеждност).

Може да са италиански и ненадеждни... ама не вярвам някой тука да върне Ферари ако му предложат. :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

клавиатурен мунингист
Аватар

Мнение от amd » 24 Ное 2009, 13:51

E да :mhihi:

Ама тия уж ръчно ги барат, внимават, правят малко бройки и пак издънка! Толкова не могат да внимават повечко :) Разбирам да са на конвейри...
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 24 Ное 2009, 13:59

Feanor написа:
amd написа:Всички знаем, че на всяко Ферари рано или късно му изгаря/гръмва двигателя в пламъци :mhihi: Ферари...от най-скъпите коли, но за съжаление италинаски (да се разбира като синоним за ненадеждност).

Може да са италиански и ненадеждни... ама не вярвам някой тука да върне Ферари ако му предложат. :mhihi:

Аз за някое Енцо бих се прежалил дет` се вика :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 24 Ное 2009, 15:04

Няма да си купувам Ферари. Да се запаля ей така млад и зелен. Но пък ако ми го подарят може и да се размисля. И после да го вкарам в чист бартер за едно Бентли. Бентлита изтегляни ли са от пазара, че не съм запознат. Бих го разменил и за БМВ ама много им е скъпа подръжката и с това задно зимата-ужас. Пък и много горят тия БМВ-та. Относно Поршетата, по едно време се бях засилил да си купувам Бокстер(само за такова имах пари), ама дойде един приятел от Лондон и ми каза, че там Бокстерите ги карали само гейтаци-коафьори и се отказах. И сега много ме е яд че се вързах на тази простотия. После изхарчих парите за простотии в стил обзавеждане(което ако се замисля пак бие малко на гейтизъм) и сега съм без Порше, но поне не станах гей. Ебати с кви глпости се занимаваме и на какви простотии робуваме. Замалко вместо БМВ да си купя Фолксфаген или Опел.
Последна промяна ukelichko на 24 Ное 2009, 18:10, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 24 Ное 2009, 15:59

ukelichko написа:Няма да си купувам Ферари. Да се запаля ей така млад и зелен. Но пък ако ми го подарят може и да се размисля. И после да го вкарам в чист бартер за едно Бентли. Бентлита изтегляни ли са от пазара, че не съм запознат. Бих го разменил и за БМВ ама много им е скъпа подръжката и с това задно зимата-ужас. Пък и много горят тия БМВ-та. Относно Поршетата, по едно време се бях засилил да си купувам Бокстер(само за такова имах пари), ама дойде един приятел от Лондон и ми каза, че там Бокстерите ги карали само гейтаци-коафьори и се отказах. И сега много ме е яд че се вързах на тази простотия. После изхарчих парите за простотии в стил обзавеждане(което ако се замисля пак бие малко на гейтизъм) и сега съм без Порше, но поне не станах гей. Ебати с кви глпости се занимаваме и на какви простотии робуваме. Замалко вместо БМВ да си купя Фолкфаген или Опел.

:kuku: :kuku: :banghead:
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

клавиатурен мунингист
Аватар

Мнение от amd » 24 Ное 2009, 15:59

ukelichko написа:...Но пък ако ми го подарят може и да се размисля. И после да го вкарам в чист бартер за едно Бентли...

Не звучи зле :D
BMW only!

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 24 Ное 2009, 16:01

Това си е въпрос на избор аз ако имах възможност бих си купил Ферари-това не е кола това е легенда :bowdown:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 24 Ное 2009, 18:36

абсолютно всеки производител периодично си "прибира" (или обслужва на място ако е елитен и са малко бройките) определени коли. вика му се "recall" и се случва когато производителя сметне че разходите по поправките на хххххх броя автомобили са по-малки от разходите по делата които ще води ако го съдят потребителите.

мисля, че най-големия рикол е на форд - 12 милиона возила...

та... риколс са нещо съвсем нормално...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Ное 2009, 0:48

Имах познат англичанин (с италиански произход -казва се Джино-на мен ми звучи като куче.. :mhihi: )мой набор ,с точно такова 355...Това нещо е с интериор като на предпоризводствено бракуван дрът руски комбайн... :lol: :lol:
Имаше мацка ,почти пълно копие на П.Хилтън на външен вид,тя ми казваше ,че вози като каруца и харчи кат ламя, и не го харесва-предпочитала цлк320 което също имаха.. :roll:
Иначе фасон му придаваше безспорен-в раойна го знаехе като момчето с ферарито,и п.чкопотока не спираше при него и братовчед му(който пък имаше жълто такова,спайдер..)- :OT: Няма да си простя никога,че изтървах шанса да ми го дадат за цяла вечер,само заради една слива... :banghead: :banghead:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Следваща

Назад към Извън Темата