Отсраняване на драскотини по боята

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Отсраняване на драскотини по боята

Мнение от BT9028BA » 24 Ное 2009, 19:40

Значи интересуваме някой ходил ли е при тези момчета за отсраняване на драскотини по боята - Какви са ви впечетленията и най-важното добре ли го правят
Интересувам се защото скоро ще трябва да си пръскам един детайл по колата защото на него има 3 4 деруги а доколкото разбрах тези момчета остраняват само драскотината без да боядисват целия детайл

http://chipsaway.bg/reppaint.php

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Re: Отсраняване на драскотини по боята

Мнение от ///M_Martin » 24 Ное 2009, 21:13

Моето НЕкомпетентно мнение е защо не отидеш в Горна Оряховица при Сашо в СБА-то-много хубаво работи.Тези момчета не ги знам на какъв принцип работят и как но отстраняване на драскотина,ако е дълбока няма да е като пребоядисан детайл но крайното решение е твое!
П.С.Много съжалявам за колата,разбрах че на феста в Русе са я надрали-м***а им :bang:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 24 Ное 2009, 21:20

martin_g60 написа:Моето НЕкомпетентно мнение е защо не отидеш в Горна Оряховица при Сашо в СБА-то-много хубаво работи.Тези момчета не ги знам на какъв принцип работят и как но отстраняване на драскотина,ако е дълбока няма да е като пребоядисан детайл но крайното решение е твое!
П.С.Много съжалявам за колата,разбрах че на феста в Русе са я надрали-м***а им :bang:

Ходих при 3-ма бояджии и всичките казват че трябва целия детайл да се пръсне иначе няма как - съвсем случайно един приятел от София ми каза за този сервиз - той лично не е ходил но ми каза че негови познати са ходили и са останали доволни

Иначе какво да се кажи за такива идиоти дето крадът и драскат по колите - Пълни тапанари - На никого не му го пожелавам да му се случва

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 24 Ное 2009, 22:35

колега ти защо не искаш да се пръска целия детайл ? а на тез две снимки дето са пуснати по-горе ясно се вижда че цвета е сменен със 150 тона минимум.... тя драскотината я няма, но цвета като не е същия какъв е смисъла от цялата работа :dunno:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 24 Ное 2009, 22:50

Eто ти технологията,ти решаваш.Лично съм виждал едно Е60 да го правят в chipsaway,имаше деруга по багажника,която след манипулацията беше лош спомен(без разлики в тоналности и др).
http://www.youtube.com/watch?v=VkIRgC2qq-s
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TiGoNiSh » 25 Ное 2009, 11:23

Аз също мисля скоро да отида и да видя какво ще направят. После ако не забравя ще споделя! Но съм убеден че само с напасване на боята по оригиналния код от производителя немогат да го докарат цвета. Та нали боята старее и си променя нюансите с времето...При всички положения ще е по-добре от преди! Ще опитам да разуча и за цените.
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 25 Ное 2009, 14:34

Face написа:Eто ти технологията,ти решаваш.Лично съм виждал едно Е60 да го правят в chipsaway,имаше деруга по багажника,която след манипулацията беше лош спомен(без разлики в тоналности и др).

технология?
това си е истинско боядисване :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 25 Ное 2009, 15:34

© написа:
Face написа:Eто ти технологията,ти решаваш.Лично съм виждал едно Е60 да го правят в chipsaway,имаше деруга по багажника,която след манипулацията беше лош спомен(без разлики в тоналности и др).

технология?

така е .. просто са тонирали боята безгрешно ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 25 Ное 2009, 16:01

Toва изглежда интересно.
Аз така или иначе имам 2-3 места за правене, които изискват по принцип да се боядисва целия детайл, но може да проверя при тези момчета как стоят нещата - от опит глава не боли. :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от valery » 25 Ное 2009, 16:53

© написа:

технология?

:yes: Подкрепям напълно мнението!
Много вероятно е след подобна манипулация и безконтактно миене да проличи преливката!
Ако някой е пробвал все пак да сподели.
И между другото бях чул, че има и технология за премахване на следите от камъчетата по боята. :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 25 Ное 2009, 21:17

valery написа:
© написа:

технология?

:yes: Подкрепям напълно мнението!
Много вероятно е след подобна манипулация и безконтактно миене да проличи преливката!
Ако някой е пробвал все пак да сподели.
И между другото бях чул, че има и технология за премахване на следите от камъчетата по боята. :dunno:

Технология?
Само с истинско боядисване става!
Относно безконтактното,фирмата дава гаранция за свършената работа(не им правя реклама).
Е60-та за която бях споменал по горе след вече 9 мес. от както я боядисваха си е ок(ходих да я гледам днес заради вас),а собственика не я оставя нито за ден мръсна.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 25 Ное 2009, 22:46

Направих запитване на сайта и сега чакам отговор.Ако ме удовлетвори мисля да ги посетя и после ще пиша как е.

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 25 Ное 2009, 23:25

Това си е съвсем нормално боядисване, прост хората са се поспециализирали според кризата. Давам пример, като бояджия, ако дойде при мен кола с таива дефекти като показаните и на клипа и на сайта, бих боядисал детайла до лайсната, може и с преливка,но преливката винаги ще се вижда от набито око, а и с времето, ако колата не се епастира да кажем две години, моментално излиза разликата. Просто пичовете казват, че го правят за няколко часа и уж по-евино. Ок, ако са голям сервиз и си имат собствена машина за бъркане на боя, става, ще забърка 50г за този дефект, но чвек като мен, няма как да има собствена такава машина и оттам идват по-големите разходи, трябва да отида до тези, които бъркат боята, да я взема да се върна и да боядисам. А в много случаи, не искат да правят под 100г боя, защото времето е едно и също за което ще я направи. Времето за нас бояджиите е пак почти едно и също дали ще направим детайла до лайната или ще си играем да пеливаме и да изравняваме боите, вижте на клипа, че всико е едно и също, остава да се матиа просто боята до края на вратата. Това е.

Потребител
Аватар
Кара: на кюмур
Мечтае да кара: Лимузина 7ма серия или А8

Мнение от s8_tdi » 26 Ное 2009, 0:28

Ето http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=66566 има отзиви от работата на въпросната фирма. Предполагам не е проблем, че "опитното зайче" не е БМВ :lalala:
Никое усилие, което ще положиш не струва толкова, колкото ще ти тежи през целия живот, че не си опитал.
"Kenny Rogers - LADY" - for one lovely LaDy Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 26 Ное 2009, 17:31

Колеги получих отговор от хората:
Здравейте,
За автомобили до 5г. за отстраняване на драскотини на един детайл цената е
170,00лв. За автомобили над 5г. - 110,00лв. Моля заповядайте на място.
Работното време е от понеделник до петък от 8:30 до 17:30.
Поздрави,
Milena Stoyanova
Office Manager
ChipsAway Bulgaria
1606 Sofia, Bulgaria
126 Tzar Boris III

Следваща

Назад към Извън Темата