ME4KY vol.2

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

ME4KY vol.2

Мнение от VesoPesa » 27 Ное 2009, 12:32

ся понеже ми заключиха другата тема и не можах да отговоря на някой писания в нея си отватрям новичка :lol:

модераторите нека да я заключат и нея ако искат, ако искат могат и да ме санкционират, вместо да си свършат работата и да покажат на въпросния къде е вратата :winky:

DanielzZz написа:Сега прегледах постовете - защо започваш всичко това?

колега ако ги беше прегледал нямаще да ме питаш :winky:

аз оабче поне съм нагъл клавиатурен нинджа и само търся с кой да се заяда ся ще поставя няколко цитата на мечока

ME4KY написа:
\MITETO\ DSB написа:
ME4KY написа:
VesoPesa написа:http://vbox7.com/play:73f31e33 :mhihi: :mhihi: :mhihi:

смейте са че ше земе да пусне още някой клипче :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ти докога ще се обаждаш на всякъде :dunno:

http://vbox7.com/play:61e45941 :yes:

:OT: докато си искам що :dunno:

Тука незнам аз какво започвам :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ME4KY написа:
VesoPesa написа:
ME4KY написа:
Benedetto написа:
ceco-stz написа:И добре са аз ако съм са напоркал толкова лошо ,че не моа да идем до вратата да отворя на господата полицай ?
Кво ше стане едвали ше влезнат в нас ? Предполагам тогава няма на кого да пишат акт :mhihi:

Интересно, що мислиш така? :mhihi:
Как си го представяш - у вас як джангър, идват куките, звънят на вратата, съответно никой не отваря и те - абе нема никой аре да се прибираме. :mhihi:

Само дето после освен акта и врата ще плащаш :mrgreen:

ако си мислиш че нема го накарам да ми плати вратата (който и да е),жестоко се лъжеш млади младежо :winky:

Деде, а ти искам да кажеш как ще го накараш да ти плати вратата, при положение че като му се правиш на интересен през 9 планини от 10-та ще ти изнамери точка в закона с която ще докаже че е бил в правото си :winky:

И ся недей да ми пращаш лични да се обясняваме :ok:

Иначе решат ли да ти пишат акт ще го сторят, не си мислете черазни номерца с неотваряне на вратата и прочие ще минат ;)

е аз съм написъл че не минават :winky:
вратата който ми я разбие ще си я плати :winky: :OT: ....или следователно ще трябва да си купува и той нова

Тука яко нинджа повер :mhihi: :mhihi: :mhihi: Пък даже и си вярва :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Това са само в рамките на вчерашния ден че ме мързеше да ровя :winky:

Ако си спомням добре, още в момента в който се появи в форума почна да псува наред и да разправя че никой не можел да му каже как да пишел и т.н. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Също имаше дразга и в темата за Бургаските сбирки и там ме подкрепиха, ма то тва сигурно щото не го познават, въпреки че от мненията му лъха едно такова приятелско отношение все едно с всичките се познават от деца :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Моля модераторите тоя път да се отнесат сериозно, и потребителите да не търсят под вола теле :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Re: ME4KY vol.2

Мнение от deyan-enchev » 27 Ное 2009, 12:36

Сякви хора има, що му са връзваш :D
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

UFO Pilot
Аватар

Re: ME4KY vol.2

Мнение от Azrail » 27 Ное 2009, 12:38

Ами обикновено темата се заключва, за да не можеш да отговаряш на някои писания.
Засега получаваш 2 дена принудителна отпуска, но при следващия опит за "заобикаляне" на модераторски решения ще е за повече време.
Try me ;)
MORE BEER!

Назад към Извън Темата