Колко време се учи, за да станеш автоинструктор и къде?
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Колко време се учи, за да станеш автоинструктор и къде?
Някой знае ли каква е процедурата да станеш автоинструктор? Какво и къде се учи и колко време продължава курса?
Аз дочух, че в ТУ Сливен може да се учи за инструктор 3 годишен курс, но няма ли място, където примерно за 2-3 месеца може да се стана инструктор?
Аз дочух, че в ТУ Сливен може да се учи за инструктор 3 годишен курс, но няма ли място, където примерно за 2-3 месеца може да се стана инструктор?
.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Re: Колко време се учи, за да станеш автоинструктор и къде?
за 2-3 месеца да станеш инструктор? 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Не че искам да се заяждам, ама така се получава...
Разбирам, че сме авто форум, разбирам, че шанса да има сред потребителите тук и инструктори е голям, но това в никой случай не ви освобождава от задачката първо да питате чича си Гугльо по въпроса... За по-малко от минута намерих следното: ИНСТРУКТОР за обучение на водачи на МПС
Щом можете да пуснете тема във форума, можете да ползвате и Гугъл- вземете да го правите...
Разбирам, че сме авто форум, разбирам, че шанса да има сред потребителите тук и инструктори е голям, но това в никой случай не ви освобождава от задачката първо да питате чича си Гугльо по въпроса... За по-малко от минута намерих следното: ИНСТРУКТОР за обучение на водачи на МПС
Щом можете да пуснете тема във форума, можете да ползвате и Гугъл- вземете да го правите...
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
ms написа:Не че искам да се заяждам, ама така се получава...
И аз разбрах за този курс, но не ме устройва. 2 семестъра са си цяла една календарна година, няма ли някакъв съкратен вариант?
.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Е кое ти е проблема- обучението нали е задочно
Ако искаш да станеш инструктор за 2 месеца хич не си познал...

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Spoony написа:И аз разбрах за този курс, но не ме устройва. 2 семестъра са си цяла една календарна година, няма ли някакъв съкратен вариант?
e като не те устройва не се записвай, никой не те кара на сила, едно врем казармата като е била 2 години и половина питали ли са ги

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
7 мнения
• Страница 1 от 1