ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА
На 30.03 почина един истински българин, един уникален човек, един националист, един човек който е дал на страната ни повече отколкото всички българи от времето на Левски до днес. Става дума за ЕМИЛ ДИМИТРОВ, един композитор и певец който страната ни трябва да помни и носи в сърцата си поколения наред. Мисля, че нашето поколение не се вслушва в песните му и не се сеща за личността му. България се сети отново за него едва когато той умря. Годините през който той боледува и тънеше в нищета и забрава в момента никой не ги споменава и не се сеща за тях, а това е кощунство. Всички ние сме длъжни да се поклоним за последно пред твореца, българина и ЧОВЕКА ЕМИЛ ДИМИТРОВ.
БОГ ДА ПРОСТИ! ПОЧИВАЙ В МИР!
БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ТОВА, КОЕТО СИ НИ ДАЛ!
ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД ЧОВЕКА ЕМИЛ ДИМИТРОВ!
Станислав Георгиев
БОГ ДА ПРОСТИ! ПОЧИВАЙ В МИР!
БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ТОВА, КОЕТО СИ НИ ДАЛ!
ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД ЧОВЕКА ЕМИЛ ДИМИТРОВ!
Станислав Георгиев
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
честно казано аз се радвам-ако знаете само колко зле беше на края човека-късаше ми се сърцето като гледах някакво предаване за него...
добре че накрая се отърва-никой не заслужава такава участ-еле пък хора като него които са символи и са направили толкова много...
дано го запомнят поколенията-той заслужава!
лошото е че младите не се впечатляват много-много...

добре че накрая се отърва-никой не заслужава такава участ-еле пък хора като него които са символи и са направили толкова много...
лошото е че младите не се впечатляват много-много...

- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
Лошото е по-точно , че признаваме и се покланяме пред големи за
Б-я хора, когато си отидат!!!
Поклон отново!
Б-я хора, когато си отидат!!!
Поклон отново!
vaskoto1 написа:честно казано аз се радвам-ако знаете само колко зле беше на края човека-късаше ми се сърцето като гледах някакво предаване за него...![]()
лошото е че младите не се впечатляват много-много...![]()
![]()
Като цяло съм абсолютно съгласен с теб, защото найстина е по-добре човек който се мъчи и страда да умре за да се избави от страданието, но той небеше чак толкова възрастен и незаслужаваше такъв край на живота си.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
sonny написа: Като цяло съм абсолютно съгласен с теб, защото найстина е по-добре човек който се мъчи и страда да умре за да се избави от страданието, но той небеше чак толкова възрастен и незаслужаваше такъв край на живота си.
верно е! по млад е от баща ми дори с 4 години! а аз не приемам баща си за старец някак....
тъжно е, много е тъжно но за съжаление не можем да бъдем съдници на кого-какво...истина е че той не заслужаваше изобщо времето в което живя и твори.
той получи признание по света а се върна при нас за да умре и чак тогава да се сетят хората за него...
жалко за него-ЖАЛКО ЗА НАС!
ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА МУ!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
ПОКЛОН ПРЕД СВТЛАТА МУ ПАМЕТ
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Един от хората направили най-много за нашата страна
ПОКЛОН!

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
15 мнения
• Страница 1 от 1