КуКу академия

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

КуКу академия

Мнение от Engi » 01 Апр 2005, 21:19

знам че мненията за Слави Трифонов винаги са крайно противоречиви и е рядкост да се чуе безразличен коментар за него, но шоуто тази вечер беше просто блестящо :!: Той и екипа са едни истински шоумени и винаги са имали мойто уважение. Отново дадоха шанс на талантливите деца да направят нещо с живота си. рядко може шоу, предаване или която и да е друга подобна машина за пари да ми въздейства така силно, но тези възхитителни професионалисти се справиха отлично с това. респект за пореден път :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 01 Апр 2005, 21:22

На мен ми е интересно колко дълго може да се задържи това ШОУ на малкия екран. Иначе за това, че момчетата са професионалисти няма спор! :D Но май има и здрава дисциплина там :)
човек се учи докато е жив...

Слави
Аватар

Re: КуКу академия

Мнение от © » 01 Апр 2005, 21:39

Engi написа:знам че мненията за Слави Трифонов винаги са крайно противоречиви

прав си ... :mhihi:
няма да изразявам мнение :D

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 01 Апр 2005, 21:54

Това, че е тъпанар и не мога да го понасям не значи, че не го признавам за професионалист. Въпрос на вкус, казало кучето и си облизало топките. Всъщност като се замисля, професионалистът в шоуто не е той, а тези безименни момчета и момичета дето измислят всичките сериозни и несериозни неща. А иначе Дългия е доста зле като го изкараш от сценария. Но както се казва - високите етажи са лошо обзаведени :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 01 Апр 2005, 21:56

Сигурно всички помните Каналето. Помните как Слави и Камен се редуваха кой да го води. Всеки път с нетърпение чаках мига, когато ще води Слави!!! И мисля, че така е било с повечето от вас. Каквото и да си говорим човека е талантлив също! ;)
човек се учи докато е жив...

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 02 Апр 2005, 0:01

Дъ Босс съмнява ме да е тъпанар нящо май .Да правиш пари колкото той прави в България без да трепеш хора секи ден и да продаваш наркотици и девойки зад граница и т.н трябва нещо повече от това да си тъпанар :idea: А тва че не ти е симпатичен си е твое право а и друга бира ;)

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 02 Апр 2005, 0:43

Аз също не харесвам Слави и шоуто му.., но понеже съм приател с Венко (барабаниста) и съм си говорил доста на тази тема и в никакъв случай немога да кажа, че Слави е тъп.. той може нищо да не е измисли, но щом е успял да събере едни от най големите професионалисти в БГ да работят за него.. стига.. ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м42б20 турбо
Детайли за колата: hx35/40 twin scroll

Мнение от S-stail » 02 Апр 2005, 8:35

Евала за това,че дава шанс на тези млади хора,
нещо което в БГ е рядкост.Такива академий има почти
във всяка държава,но печели един.....а другите
кой от кидето дошъл......докато печчелят всички участници.
Бе поне е по добър от Къци :mhihi:

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 02 Апр 2005, 8:41

Мен пък мнооо ма кефи :) скоро ни беше в ресотранта с семейството му, жалко че ме нямаше стях му кажа да метне една реклама на форума :П::П:П:П

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sith » 02 Апр 2005, 9:34

Слави Трифонов и неговото шоу са номер едно в БГ.
Дори се опитва вече поради липса на конкуренция сам да си създаде такава, като Вот на доверие и сега с тези блестящи изпълнители от Куку академията.

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 02 Апр 2005, 10:21

Конкуренция съшествува и то доста гоялма, в лицето на Господари на Ефира, на Слави малко му се поизтърка предаването (Шоуто на Слави) но затова пък с Куку Академия направо обра овациите. Вчера найстина направи нещо за 6 месеца което едва ли има кой друг да направи и то за толкова кратко време с напълно неизвестни хора.
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 02 Апр 2005, 11:42

Слави не е открил топлата вода с това шоу. Западните аналози се въртят вече повече от 5 год. "Star Search", "Popstars", "Star Academy" ... и т.н.

иначе и на мен ми хареса БГ версия ... със Слави съм работил малко между 91 и 93 год. и само добри думи мога да кажа за него, най-важното е лоялен. Едно нещо не ми харесва в него, че не може да води с чувство за хумор ... винаги се обръща всичко на политика и в цялото предаване се вика ... незнам дали сте забелязали по чуждите телевизии- само италианските и българските водещи викат ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Старо BMW
Мечтае да кара: Ново BMW

Мнение от bimbolet » 02 Апр 2005, 12:05

Разбира се, че не е открил топлата вода, но благодарение на Слави, тези деца ще помнят зала 1 на НДК цял живот, а това е най-важното :!: :bowdown:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 02 Апр 2005, 12:16

Абе дали го прави за тях или за себеси а :?: ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 02 Апр 2005, 12:59

Иво, що за тъп въпрос?!

Разбира се, че го прави за тях...

Лично мое мнение, че Слави Трифонов си е надсмогнал масрафа (ако мога така да се изразя) и прави всичко в името на България и на българите, защото какво е България... България не са дупките по родните пътища, България са всички онези хора които се събраха на последната песен на сцената и осъществиха не целия български народ едно незабравимо изживяване!

Този човек ще остане в историята с това което прави за държавата ни и за хората, защото то не е никак малко, даже е нещо огромно... Спомнете си парите събрани от "Българската Коледа" и т.н. и т.н.

А всеки е в правото си да го харесва или не. Но погледнато реално на черното - бяло неможеш да кажеш :!:

Възхищавам му се...
:bowdown:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Следваща

Назад към Извън Темата