КуКу академия
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
КуКу академия
знам че мненията за Слави Трифонов винаги са крайно противоречиви и е рядкост да се чуе безразличен коментар за него, но шоуто тази вечер беше просто блестящо
Той и екипа са едни истински шоумени и винаги са имали мойто уважение. Отново дадоха шанс на талантливите деца да направят нещо с живота си. рядко може шоу, предаване или която и да е друга подобна машина за пари да ми въздейства така силно, но тези възхитителни професионалисти се справиха отлично с това. респект за пореден път

Re: КуКу академия
Engi написа:знам че мненията за Слави Трифонов винаги са крайно противоречиви
прав си ...

няма да изразявам мнение

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Това, че е тъпанар и не мога да го понасям не значи, че не го признавам за професионалист. Въпрос на вкус, казало кучето и си облизало топките. Всъщност като се замисля, професионалистът в шоуто не е той, а тези безименни момчета и момичета дето измислят всичките сериозни и несериозни неща. А иначе Дългия е доста зле като го изкараш от сценария. Но както се казва - високите етажи са лошо обзаведени 

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Дъ Босс съмнява ме да е тъпанар нящо май .Да правиш пари колкото той прави в България без да трепеш хора секи ден и да продаваш наркотици и девойки зад граница и т.н трябва нещо повече от това да си тъпанар
А тва че не ти е симпатичен си е твое право а и друга бира 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Аз също не харесвам Слави и шоуто му.., но понеже съм приател с Венко (барабаниста) и съм си говорил доста на тази тема и в никакъв случай немога да кажа, че Слави е тъп.. той може нищо да не е измисли, но щом е успял да събере едни от най големите професионалисти в БГ да работят за него.. стига.. 

- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
Евала за това,че дава шанс на тези млади хора,
нещо което в БГ е рядкост.Такива академий има почти
във всяка държава,но печели един.....а другите
кой от кидето дошъл......докато печчелят всички участници.
Бе поне е по добър от Къци
нещо което в БГ е рядкост.Такива академий има почти
във всяка държава,но печели един.....а другите
кой от кидето дошъл......докато печчелят всички участници.
Бе поне е по добър от Къци

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Конкуренция съшествува и то доста гоялма, в лицето на Господари на Ефира, на Слави малко му се поизтърка предаването (Шоуто на Слави) но затова пък с Куку Академия направо обра овациите. Вчера найстина направи нещо за 6 месеца което едва ли има кой друг да направи и то за толкова кратко време с напълно неизвестни хора.
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Слави не е открил топлата вода с това шоу. Западните аналози се въртят вече повече от 5 год. "Star Search", "Popstars", "Star Academy" ... и т.н.
иначе и на мен ми хареса БГ версия ... със Слави съм работил малко между 91 и 93 год. и само добри думи мога да кажа за него, най-важното е лоялен. Едно нещо не ми харесва в него, че не може да води с чувство за хумор ... винаги се обръща всичко на политика и в цялото предаване се вика ... незнам дали сте забелязали по чуждите телевизии- само италианските и българските водещи викат ...
иначе и на мен ми хареса БГ версия ... със Слави съм работил малко между 91 и 93 год. и само добри думи мога да кажа за него, най-важното е лоялен. Едно нещо не ми харесва в него, че не може да води с чувство за хумор ... винаги се обръща всичко на политика и в цялото предаване се вика ... незнам дали сте забелязали по чуждите телевизии- само италианските и българските водещи викат ...
- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
Разбира се, че не е открил топлата вода, но благодарение на Слави, тези деца ще помнят зала 1 на НДК цял живот, а това е най-важното

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Иво, що за тъп въпрос?!
Разбира се, че го прави за тях...
Лично мое мнение, че Слави Трифонов си е надсмогнал масрафа (ако мога така да се изразя) и прави всичко в името на България и на българите, защото какво е България... България не са дупките по родните пътища, България са всички онези хора които се събраха на последната песен на сцената и осъществиха не целия български народ едно незабравимо изживяване!
Този човек ще остане в историята с това което прави за държавата ни и за хората, защото то не е никак малко, даже е нещо огромно... Спомнете си парите събрани от "Българската Коледа" и т.н. и т.н.
А всеки е в правото си да го харесва или не. Но погледнато реално на черното - бяло неможеш да кажеш
Възхищавам му се...

Разбира се, че го прави за тях...
Лично мое мнение, че Слави Трифонов си е надсмогнал масрафа (ако мога така да се изразя) и прави всичко в името на България и на българите, защото какво е България... България не са дупките по родните пътища, България са всички онези хора които се събраха на последната песен на сцената и осъществиха не целия български народ едно незабравимо изживяване!
Този човек ще остане в историята с това което прави за държавата ни и за хората, защото то не е никак малко, даже е нещо огромно... Спомнете си парите събрани от "Българската Коледа" и т.н. и т.н.
А всеки е в правото си да го харесва или не. Но погледнато реално на черното - бяло неможеш да кажеш

Възхищавам му се...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3