Акциз на автомобилите
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- karxaria
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525i
- Мечтае да кара: bmw M6
- Детайли за колата: http://karxarias.snimka.bg/automobiles/ ... 1.16832934
Акциз на автомобилите
колеги вчера говорих със един от началниците на КАТ В.Търново и той каза че акциза пак ще го има но вдигат летвата на 177 к.с и от там нагоре ще се доплаща разликата а не както преди от 0 до 192 например.колата ти е 192 плщаш разликатаот 177 до 192 .но още не е оточнено колко ще е на kW.
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Re: Акциз на автомобилите
Акциз НЯМА да има.Преди няколко години като махнаха задължителната казарма така ми говореше и на мене началника на военния отдел в Габрово...че казармата щяла да си е пак задължителна и тъй нататак... но нещата не бяха точно така
.

Няма да има акциз, но това може и да не е толкова хубаво, имайки предвид, че еко-таксата, която ни чака сигурно ще бъде по-солена от досегашния акциз...

- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
Темите за акциза не станаха ли много 

- e36_Fanatik
- кандидат ентусиаст
-
На мен пък от КАТ- Враца ми споделиха че за всеки автомобил ще се заплаща при регистрация по 12лв. на киловат / това ще е новата еко такса /.
- wing 32
- Потребител
-
- Кара: ми се Q7-V12 TDI
- Мечтае да кара: на писта
- Детайли за колата: R10
За акциза кога ще стане ясно, някой запознат ли е, че
НЯМАМ нерви вече!!!

- karxaria
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525i
- Мечтае да кара: bmw M6
- Детайли за колата: http://karxarias.snimka.bg/automobiles/ ... 1.16832934
мене лично ме засяга затова отворих тази тема а относно дали са много темите да много са но нали трябва да обновяваме информацията
viewtopic.php?f=46&t=169859

viewtopic.php?f=46&t=169859
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Акциз няма да има но както казва колегата еко-таксата ще бъде страшна
wing 32 написа:За акциза кога ще стане ясно, някой запознат ли е, че![]()
НЯМАМ нерви вече!!!
Няма акциз, със сигурност.

На мене лично служител на КАТ ми е казвал че акциз няма да има,но не се знае от кога ще баде ваведено.
Може да е в началото на годината,може да е лятото.Не е казано че от Нова година ХОП и няма якциз
Може да е в началото на годината,може да е лятото.Не е казано че от Нова година ХОП и няма якциз
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
И да има и да няма акциз е все тая.Тези които карат акцизни коли пак ще си ги карат,а тези които сега не могат да ги карат и догодина няма да могат
Много ми е смешно като почне да се сили някой които кара М40Б16 как след нова година ще се качи на М повер

Много ми е смешно като почне да се сили някой които кара М40Б16 как след нова година ще се качи на М повер

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
chepila написа:На мене лично служител на КАТ ми е казвал че акциз няма да има,но не се знае от кога ще баде ваведено.
ае и аз да вкарам малко смут в редиците

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Аз пък чух ,че на космическите кораби акциз нямало да има само на совалките оставал ама вдигали космичексия данък.
P.S.Не се споменава за еко такса.Там от Марс щели да ни уведомят ( сигурни източници) .
P.S.Не се споменава за еко такса.Там от Марс щели да ни уведомят ( сигурни източници) .
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
(bubsa) написа:И да има и да няма акциз е все тая.Тези които карат акцизни коли пак ще си ги карат,а тези които сега не могат да ги карат и догодина няма да могат![]()
Не е за моженето и не моженето. Ама сега за къв к*р да дам на държавата 10000 за акциз примерно? Аре някой, който е по-наясно с нещата да обясни, щото тва за мен си е узаконен обир от страна на държавата. Аре да кажем ще махнат акциза. Щяло да има плащане на киловат, екотакси и някви супер тъпи данъци(400+ лв за 192к.с.), като някои от тези плащания ще са ежегодишни(с изключение на данъците, които са си ежегодишни). Е сори ама на мен пак не ми е ясно що за тъпа логика е тва, ако караш по-мощна кола, трябва да плащаш повече за нея(откъм данъци, такси и т.н. тъпотии)?
Супер тъпо

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
(bubsa) написа:И да има и да няма акциз е все тая.Тези които карат акцизни коли пак ще си ги карат,а тези които сега не могат да ги карат и догодина няма да могат![]()
Eвала колега! Точно така е защото то само акциза да беше проблем, защото гумите на една X5-ца са евтини.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2