Свързване на букси/платка към дъното
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Свързване на букси/платка към дъното
Здравейте колеги. Имам, не точно проблем, но когато си взех компютъра отпред имам едно капаче и като го отворя на него има място за USB букси, микрофон и слушалки обаче там е работата, че самата платка или каквото трябва да има го няма ми стои само пластмасата. Знаете ли каква букса или платка да търся, за да я свържа с дъното така, че и отпред да имам портове и мултимедия, ако въобще е възможно.
Благодаря предварително.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Свързване на букси/платка към дъното
не става това си върви със целия преден панел на кутията.наи лесно е да намериш платката с усб и микрофон но самото закрепване на твоя преден панел няма да пасне
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря колега, но мойта кутийка не е придвидена за толкова екстри

Ще изчакам още 2/3 мнения да видим някой ще каже ли друго

- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
В една кутия за компютър можеш да сложиш подщи всякакво дъно, там е работата че при теб кутията е направена да има панел с УСБ + част от изходите и входовете на саунд картата, но дъното което са ти сложили не е вървяло комплект с този преден панел. Можеш разбира се да му сложиш за да си има.
Последна промяна djkita на 08 Дек 2009, 0:20, променена общо 1 път

- ME4KY
- младши ентусиаст
-

- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
ME4KY написа:
e
какво им има на екстрите
зимаш си едно такова панелче и си пич
пък....и щом твойте не са свързани има ли гаранция че като ги свържеш ша заработят
после ша има едни....
![]()
аз затова ти предлагам възможно най-лесния вариант
Незнам, дали успя да ме разбереш на моята кутия отдолу има едно капаче, като го вдигна и стои една пластмаса която дава вид на букса за слушалка, микрофон и две USB. Зад тази пластмаса или всъщност където трябва да има платка от дъното то няма ми се вижда няква ламирана която си е вече от кутията ли от дъното таковам ли и ма*ката. И всъщност сега стоят само дупки. А колкото до екстрите имах предвит, че там няма толкова място чак за четез на карти памети, тва бяла и червена букса за видео ли кво си бяха.

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
c7aH4eB написа:ME4KY написа:
e
какво им има на екстрите
зимаш си едно такова панелче и си пич
пък....и щом твойте не са свързани има ли гаранция че като ги свържеш ша заработят
после ша има едни....
![]()
аз затова ти предлагам възможно най-лесния вариант
Незнам, дали успя да ме разбереш на моята кутия отдолу има едно капаче, като го вдигна и стои една пластмаса която дава вид на букса за слушалка, микрофон и две USB. Зад тази пластмаса или всъщност където трябва да има платка от дъното то няма ми се вижда няква ламирана която си е вече от кутията ли от дъното таковам ли и ма*ката. И всъщност сега стоят само дупки. А колкото до екстрите имах предвит, че там няма толкова място чак за четез на карти памети, тва бяла и червена букса за видео ли кво си бяха.
да де,ама гаранция има ли че като са свържат ша заработят

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
c7aH4eB написа:Незнам, дали успя да ме разбереш на моята кутия отдолу има едно капаче, като го вдигна и стои една пластмаса която дава вид на букса за слушалка, микрофон и две USB. Зад тази пластмаса или всъщност където трябва да има платка от дъното то няма ми се вижда няква ламирана която си е вече от кутията ли от дъното таковам ли и ма*ката. И всъщност сега стоят само дупки. А колкото до екстрите имах предвит, че там няма толкова място чак за четез на карти памети, тва бяла и червена букса за видео ли кво си бяха.
Аве я го снимай т'ва, че и аз не ти разбирам к'о искаш да пра'йш.

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
xpl0d написа:c7aH4eB написа:Незнам, дали успя да ме разбереш на моята кутия отдолу има едно капаче, като го вдигна и стои една пластмаса която дава вид на букса за слушалка, микрофон и две USB. Зад тази пластмаса или всъщност където трябва да има платка от дъното то няма ми се вижда няква ламирана която си е вече от кутията ли от дъното таковам ли и ма*ката. И всъщност сега стоят само дупки. А колкото до екстрите имах предвит, че там няма толкова място чак за четез на карти памети, тва бяла и червена букса за видео ли кво си бяха.
Аве я го снимай т'ва, че и аз не ти разбирам к'о искаш да пра'йш.

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
ME4KY написа:xpl0d написа:c7aH4eB написа:Незнам, дали успя да ме разбереш на моята кутия отдолу има едно капаче, като го вдигна и стои една пластмаса която дава вид на букса за слушалка, микрофон и две USB. Зад тази пластмаса или всъщност където трябва да има платка от дъното то няма ми се вижда няква ламирана която си е вече от кутията ли от дъното таковам ли и ма*ката. И всъщност сега стоят само дупки. А колкото до екстрите имах предвит, че там няма толкова място чак за четез на карти памети, тва бяла и червена букса за видео ли кво си бяха.
Аве я го снимай т'ва, че и аз не ти разбирам к'о искаш да пра'йш.само че не са навързани към дъното
![]()
![]()
![]()
Aко кутията ти е с така изглеждаща "предница" гледаш в кутията за висящи(в някои случаи направени на възелче) кабели, единия край на които е вързан за въпросния панел, а другия край трябва да е свободен. Гледаш после по дъното къде ти са местата за аудиото и USB-то(обикновено долу вдясно, като процесора и рам-та ти са горе) и ги навързваш. Ако са навързани провери един път дали са правилно начаткани. Ако всичко ти се струва ОК, но няма реакция като включиш нещо отпред си провери WIN-а дали си инсталирал драйвери, мрайвери, конфигурациите им там и т.н. Ако "предницата" ти е празна т.е. подобна на тази от снимката обаче, вместо жакове имаш само дупки, няма да стане номера дет се опиваш да го направиш. Ще тряа да си вземеш някой 5.25" панел манел, като този дето ME4KY ти е писал.
BTW-кутията ма кефи, чак със e-sata отпреде

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Във книжката на дъното ти пише къде да включиш висящите кабели.
Ако не се оправиш дай модела.
Ако не се оправиш дай модела.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
ми ако аудио картата ти не е вградена 100000000% трябва да има букса където да ги вържеш тия салтанати
за усб-та, вече трябва да си погледнещ дъното дали има букси за допълнителни усб входове, ако да и там си 6+
най-добре обаче, си виж в книжката, ако нямаш си я свали като пдф-че, на дъното да видиш какви букси има за какво работи
п.с.:гризлито пак с 10 поста нищо не каза
добре че не пише от двата ник-а

за усб-та, вече трябва да си погледнещ дъното дали има букси за допълнителни усб входове, ако да и там си 6+

най-добре обаче, си виж в книжката, ако нямаш си я свали като пдф-че, на дъното да видиш какви букси има за какво работи

п.с.:гризлито пак с 10 поста нищо не каза

добре че не пише от двата ник-а

13 мнения
• Страница 1 от 1