Евтини цветни лещи откъде ?
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
Евтини цветни лещи откъде ?
Здравейте, можете ли да ми кажете откъде мога да взема цветни лещи, без диоптер, на ниска цена?
Благодаря.
Благодаря.

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Re: Евтини цветни лещи откъде ?
Приятелю, не мога да ти помогна по темата, но ще ти дам един съвет - никога не прави компромиси за очите - те са най чувствителния орган и много лесно стават инфекции. Купи си утвърдена марка!

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Върховна глупост...Знаеш ли ако забравиш да ги свалиш и преспиш с тях какво става... 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Bogat-Beden написа:Върховна глупост...Знаеш ли ако забравиш да ги свалиш и преспиш с тях какво става...
Нищо не става. Спала съм с лещи и нищо ми няма, най-много да са поизсъхнали малко, но или се свалят и слагат в разтвора или примигваш няколко пъти, докато се "наводнят" отново. Нося лещи от 5 години, само че моите са с диоптер.
- mim3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без книжка :P
- Мечтае да кара: Е30 М3
LizarD написа:Приятелю, не мога да ти помогна по темата, но ще ти дам един съвет - никога не прави компромиси за очите - те са най чувствителния орган и много лесно стават инфекции. Купи си утвърдена марка!
+1

- крив кюнец
-
mim3 написа:LizarD написа:Приятелю, не мога да ти помогна по темата, но ще ти дам един съвет - никога не прави компромиси за очите - те са най чувствителния орган и много лесно стават инфекции. Купи си утвърдена марка!
+1
И аз съм на това мнение.
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
((:BuKcu:)) написа:Bogat-Beden написа:Върховна глупост...Знаеш ли ако забравиш да ги свалиш и преспиш с тях какво става...
Нищо не става. Спала съм с лещи и нищо ми няма, най-много да са поизсъхнали малко, но или се свалят и слагат в разтвора или примигваш няколко пъти, докато се "наводнят" отново. Нося лещи от 5 години, само че моите са с диоптер.
...... И очите ти са като на електроженист IV разряд. (или такива=>

- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
офф не Ви питам за или против лещите! Защо винаги изопачавате въпроса и темата отива в някакъва друга насока!
6 коментара и нито един смислен или по темата, както и да е , намерих си, lenses.bg имат добри оферти и хубави отзиви в нета!
Благодаря Все Пак.
КЛЮЧ!
6 коментара и нито един смислен или по темата, както и да е , намерих си, lenses.bg имат добри оферти и хубави отзиви в нета!
Благодаря Все Пак.
КЛЮЧ!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Tи направо ни се скара безмилостно...
Очите са си твои да ги разваляш както пожелаеш(НЕ ти го пожелавам)
аре поздрави 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:Tи направо ни се скара безмилостно...Очите са си твои да ги разваляш както пожелаеш(НЕ ти го пожелавам)
аре поздрави
Принципно е право момчето

И на мен първата ми мисъл беше, че е глупаво да купува каквото и да е евтино и калпаво за очите си, но не за това е темата му.....
А и напоследък наистина само да има една такава по-провокативна тема, и се започва веднага.... моралистите срещу целия свят....

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
+1 и от мен за хубави лещи,защото не знаеш какви бели можеш да си навлечеш с буклуци
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Тъй като колегата е зачекнал темата за лещите... И за да не пускам нова тема, ще попитам тук няколко въпроса (за лещи с диоптер говоря)
1) Досега имали ли сте проблеми с лещите, т.е. някакви раздразнения на очите, възпаления?
2) Кои лещи са за предпочитане, т.е. по време? Еднодневни, едно- или двуседмични, тримесечни и т.н.?
3) Твърди или меки? (пише, че еднодневните меки с диоптер са най-добрият вариант, понеже имат 70% водно съдържание)
4) Вашите лещи какви са? Питам за производител, "срок на годност" (т.е. еднодневни, седмични, месечни и т.н.
) и имате ли някакви оплаквания?
Питам, понеже съм се навил да си купя най-накрая лещи, ноо нещо още ме ръчка

1) Досега имали ли сте проблеми с лещите, т.е. някакви раздразнения на очите, възпаления?
2) Кои лещи са за предпочитане, т.е. по време? Еднодневни, едно- или двуседмични, тримесечни и т.н.?
3) Твърди или меки? (пише, че еднодневните меки с диоптер са най-добрият вариант, понеже имат 70% водно съдържание)
4) Вашите лещи какви са? Питам за производител, "срок на годност" (т.е. еднодневни, седмични, месечни и т.н.

Питам, понеже съм се навил да си купя най-накрая лещи, ноо нещо още ме ръчка

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Колега ще ти отговоря от опит:
1-Не трябва да носиш лещите повече от 15 часа на ден но всичко е строго индивидуално защото усещаш сухота в очите,стават леко червени и леко те сърбят НИКОГА не спи с тях защото после чуството е много гадно и се зацапват с различни микроорганизми
2-Аз ти препоръчвам само меки контактни лещи,които са едномесечни или тримесечни и винаги ги сменяй след този период дори и да няма видими дефекти
3-Препоръчвам ти продуктите на Бош и Лом на Алкон и лещи и физиологичните им разтвори.Преди и след като ги сложиш ги "измивай" с този разтвор.Цената на разтвора е около 25-30лв. а тези на лещите е около 25лв. за брой!
Успех!
1-Не трябва да носиш лещите повече от 15 часа на ден но всичко е строго индивидуално защото усещаш сухота в очите,стават леко червени и леко те сърбят НИКОГА не спи с тях защото после чуството е много гадно и се зацапват с различни микроорганизми
2-Аз ти препоръчвам само меки контактни лещи,които са едномесечни или тримесечни и винаги ги сменяй след този период дори и да няма видими дефекти
3-Препоръчвам ти продуктите на Бош и Лом на Алкон и лещи и физиологичните им разтвори.Преди и след като ги сложиш ги "измивай" с този разтвор.Цената на разтвора е около 25-30лв. а тези на лещите е около 25лв. за брой!
Успех!
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Mollov : Престани с рекламата 

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2