Евтини цветни лещи откъде ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318IS
Мечтае да кара: BMW E60
Детайли за колата: BMW E36 318IS

Евтини цветни лещи откъде ?

Мнение от skate » 08 Дек 2009, 16:32

Здравейте, можете ли да ми кажете откъде мога да взема цветни лещи, без диоптер, на ниска цена?

Благодаря. :D

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Re: Евтини цветни лещи откъде ?

Мнение от LizarD » 08 Дек 2009, 20:34

Приятелю, не мога да ти помогна по темата, но ще ти дам един съвет - никога не прави компромиси за очите - те са най чувствителния орган и много лесно стават инфекции. Купи си утвърдена марка!
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 09 Дек 2009, 14:30

Върховна глупост...Знаеш ли ако забравиш да ги свалиш и преспиш с тях какво става... :banghead:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 09 Дек 2009, 14:38

Bogat-Beden написа:Върховна глупост...Знаеш ли ако забравиш да ги свалиш и преспиш с тях какво става... :banghead:

Нищо не става. Спала съм с лещи и нищо ми няма, най-много да са поизсъхнали малко, но или се свалят и слагат в разтвора или примигваш няколко пъти, докато се "наводнят" отново. Нося лещи от 5 години, само че моите са с диоптер.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: без книжка :P
Мечтае да кара: Е30 М3

Мнение от mim3 » 09 Дек 2009, 15:34

LizarD написа:Приятелю, не мога да ти помогна по темата, но ще ти дам един съвет - никога не прави компромиси за очите - те са най чувствителния орган и много лесно стават инфекции. Купи си утвърдена марка!

+1 :yes:

крив кюнец
Аватар

Мнение от крив кюнец » 09 Дек 2009, 15:40

mim3 написа:
LizarD написа:Приятелю, не мога да ти помогна по темата, но ще ти дам един съвет - никога не прави компромиси за очите - те са най чувствителния орган и много лесно стават инфекции. Купи си утвърдена марка!

+1 :yes:

И аз съм на това мнение.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м си.

Мнение от Joro17 » 09 Дек 2009, 16:08

((:BuKcu:)) написа:
Bogat-Beden написа:Върховна глупост...Знаеш ли ако забравиш да ги свалиш и преспиш с тях какво става... :banghead:

Нищо не става. Спала съм с лещи и нищо ми няма, най-много да са поизсъхнали малко, но или се свалят и слагат в разтвора или примигваш няколко пъти, докато се "наводнят" отново. Нося лещи от 5 години, само че моите са с диоптер.

...... И очите ти са като на електроженист IV разряд. (или такива=> :evil: )

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318IS
Мечтае да кара: BMW E60
Детайли за колата: BMW E36 318IS

Мнение от skate » 09 Дек 2009, 19:39

офф не Ви питам за или против лещите! Защо винаги изопачавате въпроса и темата отива в някакъва друга насока!

6 коментара и нито един смислен или по темата, както и да е , намерих си, lenses.bg имат добри оферти и хубави отзиви в нета!

Благодаря Все Пак.

КЛЮЧ!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 09 Дек 2009, 19:48

Tи направо ни се скара безмилостно... :mhihi: Очите са си твои да ги разваляш както пожелаеш(НЕ ти го пожелавам) :winky: аре поздрави :wave:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 09 Дек 2009, 19:57

Bogat-Beden написа:Tи направо ни се скара безмилостно... :mhihi: Очите са си твои да ги разваляш както пожелаеш(НЕ ти го пожелавам) :winky: аре поздрави :wave:

Принципно е право момчето ;)
И на мен първата ми мисъл беше, че е глупаво да купува каквото и да е евтино и калпаво за очите си, но не за това е темата му.....
А и напоследък наистина само да има една такава по-провокативна тема, и се започва веднага.... моралистите срещу целия свят.... :idea:

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 09 Дек 2009, 23:34

+1 и от мен за хубави лещи,защото не знаеш какви бели можеш да си навлечеш с буклуци

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 10 Дек 2009, 19:24

Тъй като колегата е зачекнал темата за лещите... И за да не пускам нова тема, ще попитам тук няколко въпроса (за лещи с диоптер говоря) :roll:
1) Досега имали ли сте проблеми с лещите, т.е. някакви раздразнения на очите, възпаления?
2) Кои лещи са за предпочитане, т.е. по време? Еднодневни, едно- или двуседмични, тримесечни и т.н.?
3) Твърди или меки? (пише, че еднодневните меки с диоптер са най-добрият вариант, понеже имат 70% водно съдържание)
4) Вашите лещи какви са? Питам за производител, "срок на годност" (т.е. еднодневни, седмични, месечни и т.н. :lol:) и имате ли някакви оплаквания? :roll:

Питам, понеже съм се навил да си купя най-накрая лещи, ноо нещо още ме ръчка :lol:

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 10 Дек 2009, 19:56

Колега ще ти отговоря от опит:
1-Не трябва да носиш лещите повече от 15 часа на ден но всичко е строго индивидуално защото усещаш сухота в очите,стават леко червени и леко те сърбят НИКОГА не спи с тях защото после чуството е много гадно и се зацапват с различни микроорганизми
2-Аз ти препоръчвам само меки контактни лещи,които са едномесечни или тримесечни и винаги ги сменяй след този период дори и да няма видими дефекти
3-Препоръчвам ти продуктите на Бош и Лом на Алкон и лещи и физиологичните им разтвори.Преди и след като ги сложиш ги "измивай" с този разтвор.Цената на разтвора е около 25-30лв. а тези на лещите е около 25лв. за брой!
Успех!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 28 Дек 2009, 12:01

Mollov : Престани с рекламата :!:

Потребител
Аватар

Мнение от bybeto023 » 07 Окт 2010, 17:13

Mollov : Такива опити за реклама тук не минават.

Следваща

Назад към Извън Темата