Лични лекари-къде

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Лични лекари-къде

Мнение от Е.Димитров » 09 Дек 2009, 18:38

Здравейте колеги,търся личен лекар ,но да не им е кабинета в някоя поликлиника и ме интересува за района около кино арена-запад или стамболииски около преди вагон-ресторанта(има едно ДКЦ там,ама вътре е много мизерно и не искам там личен лекар)
Предварително мерси

ентусиаст
Аватар

Re: Лични лекари-къде

Мнение от Eva* » 09 Дек 2009, 22:49

На ІІІ-та Градска болница какво и е? Моята е там. Ако да съм в Слатина, кажи речи на 10 километра от JP-то.

И е тамън зад Арена запад. Всичко си имат, лаборатории, отделения за лечение, кабинети.
Да караш Peugeot е страст!

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 10 Дек 2009, 9:55

Eva* написа:На ІІІ-та Градска болница какво и е? Моята е там. Ако да съм в Слатина, кажи речи на 10 километра от JP-то.

И е тамън зад Арена запад. Всичко си имат, лаборатории, отделения за лечение, кабинети.

и мойта е там
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 10 Дек 2009, 10:43

Значи в поликлиниките е пълна мизерия,не искам в сградата на поликлиниката защото дори и да не си болен,докато чакаш ще се разболееш,освен това е пълно с мангасари,в Х.Димитър има лични лекари ,мисля че беше в 69 ти блок,там е чисто,чустваш се добре,може по телефон да си запазиш час,но ми е далече от посоченото място,където търся,ако имате някакви по-различни идеи от поликлиниките-кажете,не ми се четат глупости от рода "в поликлиниката е супер" защото освен по-горните причини има и други,в тези кабинети дето търся няма и толкова пенсионери и когато редко ми се наложи да искам някакво направление все им са свършили,а и както вече обясних,много мразя мизерията и мръсотията която цари в поликлиниките.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 10 Дек 2009, 22:23

За циганите не съм съгласна. Те са към друг район, респективно друга поликлиника. Вярвай ми, моите лекари са там от 1976 година и не съм имала случай, пред кабинета на личния ми лекар да има ром. Но, ти си знаеш де...
Да караш Peugeot е страст!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 11 Дек 2009, 13:40

Projektzwo написа:мрънкалник, пусни си темата в БГмама или ходи на частно, като си пък толкова изнежен... :dummy:

бе не че съм изнежен,ама до сега личната ми лекарка ,много добър специалист,ама децки лекар и пред кабинета винаги е митинг,когато е 1 ва смяна от 8 часа,отивам в 7 и съм поне 5 по ред,докато дойде реда ми става 10 часа,все пак ходя и на работа,а един път ми се наложи да искам направление за невролог щото имам често главоболие,та викам да видя кога ще се мре,тя пък била свършила направленията,в чакалнята винаги е народ,секи кашля,пърди и киха,хич да не си болен,все нещо ще се залепи.
Освен това плащам си осигуровки и всякакви простотии,не виждам защо трябва да ходя на частно :dunno:
И като финал-ти като няма какво да кажеш-нещо усещам че се опитваш да ми се скараш ли бре цъкльо,ще те замоля да не си даваш селското мнение
Предварително мерси

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 11 Дек 2009, 15:39

Почистил съм темата от офтопика и ще ви помоля да се придържате към нея. В противен случай ще се раздаваме предновогодишни подаръци :winky:
Изображение

Назад към Извън Темата