Лични лекари-къде
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Лични лекари-къде
Здравейте колеги,търся личен лекар ,но да не им е кабинета в някоя поликлиника и ме интересува за района около кино арена-запад или стамболииски около преди вагон-ресторанта(има едно ДКЦ там,ама вътре е много мизерно и не искам там личен лекар)
Предварително мерси
Предварително мерси
Re: Лични лекари-къде
На ІІІ-та Градска болница какво и е? Моята е там. Ако да съм в Слатина, кажи речи на 10 километра от JP-то.
И е тамън зад Арена запад. Всичко си имат, лаборатории, отделения за лечение, кабинети.
И е тамън зад Арена запад. Всичко си имат, лаборатории, отделения за лечение, кабинети.
Да караш Peugeot е страст!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Eva* написа:На ІІІ-та Градска болница какво и е? Моята е там. Ако да съм в Слатина, кажи речи на 10 километра от JP-то.
и мойта е там
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Значи в поликлиниките е пълна мизерия,не искам в сградата на поликлиниката защото дори и да не си болен,докато чакаш ще се разболееш,освен това е пълно с мангасари,в Х.Димитър има лични лекари ,мисля че беше в 69 ти блок,там е чисто,чустваш се добре,може по телефон да си запазиш час,но ми е далече от посоченото място,където търся,ако имате някакви по-различни идеи от поликлиниките-кажете,не ми се четат глупости от рода "в поликлиниката е супер" защото освен по-горните причини има и други,в тези кабинети дето търся няма и толкова пенсионери и когато редко ми се наложи да искам някакво направление все им са свършили,а и както вече обясних,много мразя мизерията и мръсотията която цари в поликлиниките.
За циганите не съм съгласна. Те са към друг район, респективно друга поликлиника. Вярвай ми, моите лекари са там от 1976 година и не съм имала случай, пред кабинета на личния ми лекар да има ром. Но, ти си знаеш де...
Да караш Peugeot е страст!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Projektzwo написа:мрънкалник, пусни си темата в БГмама или ходи на частно, като си пък толкова изнежен...
бе не че съм изнежен,ама до сега личната ми лекарка ,много добър специалист,ама децки лекар и пред кабинета винаги е митинг,когато е 1 ва смяна от 8 часа,отивам в 7 и съм поне 5 по ред,докато дойде реда ми става 10 часа,все пак ходя и на работа,а един път ми се наложи да искам направление за невролог щото имам често главоболие,та викам да видя кога ще се мре,тя пък била свършила направленията,в чакалнята винаги е народ,секи кашля,пърди и киха,хич да не си болен,все нещо ще се залепи.
Освен това плащам си осигуровки и всякакви простотии,не виждам защо трябва да ходя на частно

И като финал-ти като няма какво да кажеш-нещо усещам че се опитваш да ми се скараш ли бре цъкльо,ще те замоля да не си даваш селското мнение
Предварително мерси
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Почистил съм темата от офтопика и ще ви помоля да се придържате към нея. В противен случай ще се раздаваме предновогодишни подаръци 

7 мнения
• Страница 1 от 1