Windows 7 upgrade adviser
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
Windows 7 upgrade adviser
Явно имам някакъв проблем и не ми отваря страницата на microsoft, както и всички линкове от там. Възможно ли е някой да ми даде линк с adviser-a, който не се намира на територията на microsoft.
Предварително благодаря.
Предварително благодаря.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Windows 7 upgrade adviser
Заповядай- прясно свален от сайта на чичо ти Бил... Не съм го пробвал и не гарантирам колко правилно смята нещата- просто съм на 7-ца вече и не ми трябва...
http://dox.bg/files/dw?a=472840d7b7
http://dox.bg/files/dw?a=472840d7b7
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Да не отварям нова тема на Nokia Software Updater-a на 7мицата нещо ми казва, че е несъвместим... Някой друг има ли го тоя проблем ... С УЛТИМЕЙТ едишън съм ако има значение...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Дааа, сега пробвах и изрева NSU-то, че системата не се поддържала... Пробвах го в режим на съвместимост с Виста и инсталацията стартира. Не я довършиш, че ми е безполезна програмата- с Нокиа съм, ама през лаптопа ъпдейт на тел. не мога да направя и посмъртно
Едва ли трябва да обяснявам как да я инсталираш в режим като за Виста, ама все пак:
Десен бутон в/у .ехе-то -> Свойства -> Съвместимост -> Слагаш отметка на "Стартирай тази....." -> От падащото меню избираш Виста -> Даваш ОК и инсталираш...
ПС: Ъпдейт не бих правил на 7-ца... Все пак не е поддържана от Нокиа и да не го сбъгасяш...

Едва ли трябва да обяснявам как да я инсталираш в режим като за Виста, ама все пак:
Десен бутон в/у .ехе-то -> Свойства -> Съвместимост -> Слагаш отметка на "Стартирай тази....." -> От падащото меню избираш Виста -> Даваш ОК и инсталираш...
ПС: Ъпдейт не бих правил на 7-ца... Все пак не е поддържана от Нокиа и да не го сбъгасяш...
5 мнения
• Страница 1 от 1