Стягане на Корем
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Стягане на Корем
Колеги давйте изпитани и ефикасни на "Практика" съвети за отслабване и стягане на корема!!! Значи става въпрос за премахването на 2-4см. мазнини в областа на плочките!! Дайти изпитани от вас методи и доколко са ефикасни (Бягане,коремни преси,лицеви опори или какво???) Кой е Най-Ефикасният начин и горе долу какво време ще отнеме???-Ясно ми е че няма да стане за 1месец!!!!
Благодаря Предварително!!!!!

Благодаря Предварително!!!!!

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Re: Стягане на Корем
Точно днес четох за това и попаднах на следното:
- Корем. Коремът е голям проблем на повечето пичове и ще напиша по-подробно за него:
Първо – от нормалните коремни преси няма голям смисъл – те са на принципа на „аеробната” тренировка – много повторения при не достатъчно натоварване. Правете крънчове или преси само със сериозна тежест /зад глава/ и при възможност от наклон, а не хоризонтално положение. Най-добрите упражнения за корем се изпълняват с помощта на лост. Висите и с прави в коленете крака ги вдигате /бавно/ до хоризонтално положение и дори малко повече. Следва – бавно сваляне.
- Корем. Коремът е голям проблем на повечето пичове и ще напиша по-подробно за него:
Първо – от нормалните коремни преси няма голям смисъл – те са на принципа на „аеробната” тренировка – много повторения при не достатъчно натоварване. Правете крънчове или преси само със сериозна тежест /зад глава/ и при възможност от наклон, а не хоризонтално положение. Най-добрите упражнения за корем се изпълняват с помощта на лост. Висите и с прави в коленете крака ги вдигате /бавно/ до хоризонтално положение и дори малко повече. Следва – бавно сваляне.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
купи си това колело, 1 серия по 10 я сравнявам със 50 коремни без спиране. За 2 седмици доста ми стегна корема и страшна мускулна треска на плочите
а още не го правя на пръсти, а само на колена.
http://www.youtube.com/watch?v=VL8lwcyXAPA&feature=fvst
и както казва колегата горе

http://www.youtube.com/watch?v=VL8lwcyXAPA&feature=fvst
и както казва колегата горе

- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
ако до сега не е правил коремни и започне с това колелце,незнам дали и веднъж ще се отлепи от земята
.Но съм за неговот позване има страшен ефект 

Аз ползвам AB Tronic, със специален проводим гел. Ако не се пие системно бира, особено лятото има резултат.
AB Tronic-а действа много нежно и леко, въпроса е да се ползва ежедневно за 10 минути и може да докаже ефект.
AB Tronic-а действа много нежно и леко, въпроса е да се ползва ежедневно за 10 минути и може да докаже ефект.
Да караш Peugeot е страст!
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Колега аз нямам за стопяване , а само за стягане уж
Аз съм работил доста по тая програма http://vbox7.com/play:9d4b145e като през седмица увеличавам с по 10 броя на упражнение
Ефекта го има в другата тема за фитнеса
След време спирай с тия и почвай яки серии по 100-200 , по 4 пъти на ден и си готов

Аз съм работил доста по тая програма http://vbox7.com/play:9d4b145e като през седмица увеличавам с по 10 броя на упражнение

Ефекта го има в другата тема за фитнеса

След време спирай с тия и почвай яки серии по 100-200 , по 4 пъти на ден и си готов

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Истината е тичане/аеробна трнировка, много преси и правилно хранене...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
Имаше едно нещо което е продаваше по VS Teleshop, ама не се сещам какво беше 

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
matros написа:Имаше едно нещо което е продаваше по VS Teleshop, ама не се сещам какво беше
Abswing 2 ?
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Пускайте такива клипчета/техники и за другите части на тялото.
От техниката на bivola ефекта е доста голям,направих 20тина и ме заболя корема

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Истината е че мазнините се свалят равномерно от цялото тяло а се качват неравномерно, съответно образуване на мастни депа!
Пробвай с L-carnitin течен преди тренировка колело,корем,самата тренировка с много малки почивки,корем,колело.Като при колелото гледаш да държиш пулса над 140, не да се върти едва едва 1 час!
И съответно трябва да изгаряш повече калории отколкото приемаш!
Обаче друго сега е сезона за качване, какъв корем?
П.С:Я кажете това колело откъде може да се купи и колко струва, във SportDepo си взимах фитили преди две седмици обаче такова колело не видях?
Пробвай с L-carnitin течен преди тренировка колело,корем,самата тренировка с много малки почивки,корем,колело.Като при колелото гледаш да държиш пулса над 140, не да се върти едва едва 1 час!
И съответно трябва да изгаряш повече калории отколкото приемаш!
Обаче друго сега е сезона за качване, какъв корем?
П.С:Я кажете това колело откъде може да се купи и колко струва, във SportDepo си взимах фитили преди две седмици обаче такова колело не видях?
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
DanielzZz написа:Пускайте такива клипчета/техники и за другите части на тялото.
Натоварва наистина доста и много хубаво са подбрани упражнения за всички групи мускули

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Аз съм чул,че хората,който искат да отслабнат,като начало е хубаво с повече бягане,набиране докато се смъкне корема и после коремни преси и т.н?Моля поправете ме,ако греша.
П.П. И аз ще пробвам тези упражнения ама утре,че сега съм на 4-тата биричка вече
П.П.2 А тези колани дето ги рекламират по телевизията с сауна ефекти,вибраций и т.н. помагат ли? Защото цената не е чак толкова скъпа?

П.П. И аз ще пробвам тези упражнения ама утре,че сега съм на 4-тата биричка вече

П.П.2 А тези колани дето ги рекламират по телевизията с сауна ефекти,вибраций и т.н. помагат ли? Защото цената не е чак толкова скъпа?
Последна промяна BorisBMW на 13 Дек 2009, 20:49, променена общо 1 път
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
моето колело е малко по различно от това и струва 24лв. от Интер спорт във мола, иначе са към 15лв.
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3